ZUCHTEND KEEK HIJ HOE IK TUSSEN DIE BENEN KROOP EN HEM HEERLIJK BEGON TE LIKKEN

Op visite bij een vriend kwam ik hem tegen. Hij leek stoer en zelfverzekerd, maar die vriend had mij verteld dat hij misschien wel homo gevoelens had. Na wat gepraat kwam ik dichterbij zijn eigenlijke aard.
Hij scheen inderdaad te twijfelen, want als hij op de sportclub een blote jongen zag kon hij een erectie niet onderdrukken, zo vertelde hij me. Als hij zijn pik aan het trekken was kreeg hij visioenen van een jongen die hem zoog, en die hem heerlijk in zijn anus neukte.

Waarom hij zo open was, kwam waarschijnlijk door de drank. Heb je al eens iets met een jongen gehad? Hij zuchtte, ja vroeger had hij op school wel eens zijn vriendje gevoeld. Maar verder niet. Hij besloot met me mee te gaan en ik was benieuwd. De jongen, Kees, ging lekker op de bank zitten. Vanavond maar niet hè? Lachte ik. Juist wel, ik heb me een paal staan joh!
Ik houd er niet van om misbruik van de situatie te maken, kreunde ik ongemakkelijk, terwijl hij zijn kruis kneedde. Hij is best groot hoor, kreunde hij. Hij stond op en trok gelijk zijn broek uit. De staaf in zijn boxer was zeker niet klein, hij gromde. Als je me lekker klaarpijpt mag je morgen alles aan me leren!
Dat aanbod liet ik niet lopen, en ik zoog al snel aan zijn mooie kaarsrechte pik. Kees keek geil en stond te genieten. Ik zoog me suf en hij kwam klaar. Veiligheidshalve liet ik hem lekker over mijn gezicht klaarkomen, waarna hij trots zijn nog steeds harde pik toonde. Nog eens, kreunde hij. Hier heb ik van gedroomd! Ik leidde hem naar bed, waar ik hem uitkleedde en zachtjes strelend zijn mooie jonge lijf bewonderde. Zuchtend keek hij naar me. Pijp me nou! Er is meer dan een lul aan een jongen hoor, kreunde ik en speelde met zijn tepeltjes. Daar reageerde hij lekker op. Wauw, ik wist niet dat jongens daar ook gevoelig zijn! Zijn mooie lid danste van opwinding. Ik likte eraan. Ook dit werd met gekreun ontvangen. Zuchtend werkte hij zijn onderlijf naar me toe. Ik zocht zijn geile pik op en besloot zijn balzak te likken.
Jammer van al dat haar, maar groot en lekker waren ze wel! Kreunend keek hij me aan. Je bent geil hè?
Jammerend genoot hij van mijn tong, en dit werd erger toen ik zijn geile stamper diep opnam. Jah, geil! Wat kun je hem diep hebben zeg! Kreunde hij genietend. Heerlijk ontspannen genoot hij van mijn zuigkunst en liet zich lekker leeglopen op zijn lichtbehaarde buikje. Zo, en nu is het wel genoeg, beet ik hem lachend toe. Hij keek me aan. Ik ben ineens doodmoe, lachte hij. Morgen weer? Ik knikte en ging lekker douchen. Toen ik terugkwam sliep hij. Met die geile pik slap leek hij een prachtig model.~
De volgende ochtend bracht ik hem ontbijt, met een stel condoom, een kaars en wat olie. Dit gaan we vandaag doen, gromde ik. Ik ga je eerst lekker douchen en als je wilt spoel ik je ook. Want jij fantaseert toch over anaal? Hij knikte, dan zal ik je met een kaars verwennen, en als dat gaat zou je mijn lul erin kunnen krijgen. Hij keek me aan, mag dat echt? Ik knikte. Dus na het ontbijt en een spoelbeurt keerden we in de slaapkamer terug. Hij was nerveus, ik kreunde en liet hem op bed liggen. Spreid je benen, kreunde ik.
Hij deed het en ik keek in zijn harige bilnaad. Zuchtend keek hij hoe ik tussen die benen kroop en hem heerlijk begon te likken. Wauw, ik word helemaal gek van die tong! Kreunde hij lachend. Ik likte door en stak een vinger in zijn kontje. Jah lekker, kreunde kees. De kaars drong binnen, en hij werd steeds heter. Neuk die kont, man wat lekker! Terwijl de dunne kaars in zijn kutje zat speelde ik met zijn ingevette snikkel. Oeh, voorzichtig hoor, mmm, dit is zo lekker! Kreunde hij geil. Jammerend liep het dunne zaad al uit zijn snikkel en ik neukte hem met de kaars. Volgens mij ben je er klaar voor, kreunde ik.
Hij zag nu voor het eerst mijn grote lul en schrok. Past die wel! Kreunde hij. Ja hoor, in zo een gewillig kontje voelt hij zich thuis! Hij lachte en voelde even aan mijn harde lat. Kanonne, wat een joekel!
Ik liet de schat op zijn knietjes gaan en jaste mijn leuter. Met wat zalf op zijn ster wachtte ik even. Hij kreunde, kom in me; hijgde hij. Ik stak hem tot tegen zijn kontgaatje en duwde langzaam door. Hij genoot van de sensatie. Die dikke eikel gleed moeiteloos in zijn kontje, en hij rukte wild aan zijn nog steeds vette geslachtsdeel. Lekker man, kreunde hij. Ik neukte rustig tot ik hem voelde komen. Spuit het maar lekker uit die geile paal van je! Kermde ik. Mijn pik werd haast afgeknepen, zo hard schoot hij!
Ik ben niet zo een neuker, maar ik ken wel iemand. Hij lachte, zeker mijn buurman? Gromde hij.
Ja, maar die neukt een stuk feller ook hoor, lachte ik. Kan jij een goed woordje voor me doen? Ik knikte.
Ik trok terug en rolde het condoom af. Vind je het zo genoeg, of wilde je nog meer fantasietjes uitleven?
Ik heb nog nooit een andere pik gevoeld, of gepijpt, zei hij met een rood hoofd. Dan neem je mijn piemeltje toch! Lachte ik. Ik ging liggen en hij kroop gelijk naar mijn paal toe. Zachtjes trok hij me, en zei dat ik veel dikker was dan hij. Ik gromde, maar je trekt lekker hoor, grapte ik. Zal ik je pijpen? Kreunde hij opgewonden. Als je dat wilt en durft, zei ik kalm. Als uitgehongerd zoog hij mijn lat, en zuchtend voelde ik dat hij het wel erg graag deed! Wacht even, kreunde ik. Als je nu over me heen komt kan ik jouw lul ook lekker zuigen. Hij gromde en draaide zich lenig boven me.

Zo zogen we lekker aan elkaar, en zoog ik precies zoals hij mij zoog. Waarop hij steeds lekkerder begon te pijpen. Ik ben zo geil, zei hij naar adem snakkend. Waarom zuig jij nou gewoon door? Omdat ik door mijn neus adem, gromde ik met zijn natte kwast langs mijn hals. Geil, kreunde hij. En gelijk ging hij nog dieper ook! We lagen zo elkaar te zuigen toen de bel ging. Ik stopte en schoot in een badjas. Volgens mij krijg jij je zin, lachte ik. Even later stond Kees oog in oog met de buurman. Ook die was naakt, en had een flinke lange lul tussen zijn benen. Dus jij wilde geneukt worden? Lachte hij. Kees knikte. Alleen als je me eens lekker zuigt. André zei dat het geil geweest was met je! Vol overgave zoog hij de grote paal van zijn buurman, en genietend zag ik hoe de slet zijn kutje vingerde. Hij heeft jeuk dré, lachte hij. Dan moet je hem maar eens passen. De jongen kroop gelijk op zijn knietjes en stak zijn mooie ronde billen hoog de lucht in.
Met zijn lange lijf dwars over mijn bed keek hij hoe de buurman zijn grote pik inbracht. Voorzichtig hoor, hij is heerlijk strak. De buurman zocht naar woorden. Dit is weer eens een maagdje, lachte hij. Zuchtend nam de jongen het grote lid in zich op en keek geil naar me. Ik bood mijn lul aan waarop hij geil begon te zuigen. Ik liet zijn hoofdje lekker over mijn schacht glijden en hoorde aan zijn kreunen dat het naast de pijn, ook heerlijk was om zo geneukt te worden! Heeft hij geen onwijs geil kutje? Kreunde ik tegen mijn vriend. Jah, dat heeft hij zeker! Strak en toch soepel, kreunde hij. Kan hij een beetje paalkluiven? Jah heerlijk, kreunde ik. Volgens mij hebben we er een nieuwe ster bij, lachte ik. Jah en een gewillige ook!
De jongen genoot van onze prijzende woorden, en zocht een comfortabele houding. Neuk hem maar eens wat harder, hij wilde het immers zelf! Toen begon hij te pompen en schoof de jongen diep over mijn paal.
Oh kees, kermde hij, ik ga je lekker volspuiten! Jammerend en kreunend schoot hij zijn sperma diep in de strakke kont van kees. Kees jammerde, mijn lul danste nat voor zijn mond, ik wil spuiten!
Ga maar lekker liggen, dan zal je buurman eens lekker met je pik spelen. Zo gebeurde. Kees was helemaal los en kermde luid. Wat ben ik geil, volgende keer wil ik wel 10 lullen om me heen; en ze mogen me allemaal naaien! Ik ben zo geil, brieste hij en spoot dik wit sap over zijn lijf. Een echt neuksletje, kreunde ik tegen mijn vriend. Na deze geile beurt lieten we hem even alleen. Je moet hem fotograferen! Lachte mijn vriend. Hij is nu nog vertederend mooi. Dat is zo, lachte ik. Maar ik loop nu al de hele ochtend met een stijve paal! Dus, vroeg mijn vriend. Volgens mij wil hij nog meer geneukt worden. Ik lachte. Zal ik me lekker rukken als hij voor me poseert? Nee joh, dan word hij weer geil. Lachte mijn vriend. Ik kwam in de slaapkamer terug en keek naar een trotse knul. Ik ben een echte homo hè? Vroeg hij trots.
Jah, kreunde ik. Maar ik heb vandaag nog niet gespoten. Kom over me heen, ik wil wel eens een man op me zien spuiten! Ik rukte me en kwam lekker snel en flink spuitend klaar. Even erna ging hij douchen en zoog ik de trotse pik van mijn vriend nog even lekker. Ik geil enorm op zijn lange dunne snikkel, vandaar.
De jongen poseerde en ik maakte een keurige serie. Van gekleed tot naakt, maar geen enkele foto met een seksuele ondertoon. Zelfs niet toen hij gebukt stond en een been op een krukje rustte. Zijn klok en hamerspel maakten het een ontwapenend beeld. De zachte behaarde billen zorgden voor een mooi plaatje.
Ben jij zo geil geweest gisteren? Vroeg mijn vriend na afloop van de fotoserie. Hij knikte. Als je ons straks bedankt, dan weet ik wel wat hoor! Jah, wat dan? Als je ons nu eens lekker pijpt. Hij knikte. We wasten onze snikkels en stonden geil voor hem. Hij zoog ons en we kwamen over zijn mooie lijf klaar. Mijn vriend spoot zelfs 2keer kort achterelkaar, zo geil was hij! Ik schoot nog een lekkere lading op zijn gladde borst, en kreunde dat hij zo lekker was. Na het douchen zaten we in de kamer. Allemaal naakt, maar dat maakte niet meer uit. Kees vond het leuk, en vooral mijn rustige aanpak was goed bevallen. Jammer dat je erna zo hoerig deed, lachte ik. Hij bloosde, ik weet ook niet wat me overkwam! Kermde hij. Kijk eens, hij staat alweer! Zuchtend likten we hem, zogen ombeurten aan zijn lekkere piemel en kregen onze witte beloning.
Hij reed met de buurman terug, en later hoorde ik dat hij zich die avond nog eens door hem heeft laten naaien. Hij is nu uit de kast en heeft een aardige en vooral goed behangen vriend die hem zo vaak hij wil neukt. Wij speuren niet, maar worden vaker gevonden voor een 1e keer. Meestal door jongens die of al een tijdje op mannen vallen, of door jongens die het met een meisje niet meer zo goed kunnen. Maar altijd is het geil en gezellig, en laten we het aan hen over wat ze zouden willen en wat niet.