ZUCHTEND EN KREUNEND ZAKTE HIJ EVEN LATER, ZITTEND, OP MIJN DIKKE KLOPPENDE LUL. HEERLIJK, KREUNDE HIJ GEIL

Met een maat van me ging ik mee naar de sportschool. Ik dacht altijd dat het pakhuizen waren waar, te zware, mannen zweten en ploeterden om een paar kilo kwijt te raken. Of het waren van die panden waar mannen met afgetrainde lijven neerbuigend keken naar die dikke die ook zo nodig moest. maar niets van dat alles. Ik kreeg ook gelijk te horen dat het op woensdag middag, en in de weekends, nogal eens druk kon zijn met jeugd, en als ik van rust hield ik op maandag tot en met donderdag mijn draai wel zou kunnen vinden. Dat onthield ik dus.
We gingen de kleedruimte in, mooie kamertjes met haakjes en een grote hal met kastjes. Van daar kon je naar de douches, interessant voor straks.De training ging goed en ik nam ook een abonnement. De eerste dag dat ik er was werkte ik me echt in het zweet en ging vlot even douchen. Er zat een stevige jongen in de hal en die had zijn handdoek en vloeibare zeep al klaar. Machtige billen, in een wijde boxer. Hij was niet slank, maar wel stevig. Ik keek hoe zijn boxer viel en wat daar getoond werd, deed me nog meer! Een flink dikke piemel, met grote balzak. Hij lachte en stapte onder de douche. Ik stapte erbij en keek naar de, nu, glimmend natte jongen. Mooi, vroeg hij, ik knikte. Jij ook, lachte hij, en wees op mijn groeiende lul. Tsja, ik ben bi, zei ik verklarend, ik ook, giechelde hij. Bert, aangenaam, lachte hij. hoe jong ben je Bert? Vroeg ik voorzichtig. 20, zei hij, net als de lengte trouwens. Hij schaterde, hij studeerde, en omdat het op zijn kleine kamer in het centrum niet handig was, ging hij trainen en ja, dan gebeurde er nog wel eens iets. Zei hij, en zijn slurf rolde zich uit. Mooi, zei ik weer, wil je hier wat rukken dan? Ja, maar het échte werk bij jou thuis hoor, kreunde hij. Hij kwam dichterbij staan, en grommend pakte hij mijn dikke paal vast. Goed stuk, geil en dik, kreunde hij. Hij poogde mij te zoenen, ik zoende terug. Heerlijk glad dat spul van jou, kreunde ik. Ja, mijn enige verzetje qua seks als ik op mijn kamer ben, hihi.
Ik hurkte en zoog zijn mooie, dikke pik af. Groot ook, kreunde ik eerlijk. Jouw schuld, maar eh, niet zo blijven zitten hoor. Er zijn meer geile kerels, en voor je het weet heb je dagwerk, lachte hij. Nog een specifieke dag, lachte ik stout. Jah, de maandag, dan neuken ze hier soms ook wel. Gefrustreerde mannen hoor, niet mijn ding. Snel rukken, snel even neuken, nee, laat maar. Dit is fijn, oh man, ik zou me wel kunnen laten naaien door je! Hier spoelen of bij mij? Bij jou, al zal ik wel even voorwerk doen, lachte hij, even later stond hij weer bij me. Goedemorgen, zei een man en keek naar onze trotse pikken. Zin in een masturbatie sessie, vroeg hij. De man was grijs, maar had een geile, stok oude, pik! Nee, ruk maar, zei de jongen. Geen punt hoor, lachte de man, ik was toch al geil. Zonder problemen rukte de man zich en spoot erg veel zaad in het putje. Dank dat ik mócht kijken, zei de man beleefd. We liepen naar de kleedhokjes. Die man kan me toch fijn pijpen! Slet, lachte ik en stapte in het hokje. Even later gingen we naar mijn huis en kleedden ons snel uit. Mooie vent, geile lul, prevelde ik. Zuigen en dan spoelen en dan dat forse ding van je in mijn kont, wel safe! Hij lachte en we zogen elkaar. Even ging hij spoelen en ik legde spullen neer. Condooms, glijmiddel en lekkere speeltjes.
Hij kwam terug, ik krijg een etentje van je, plaagde hij, ik ben leeg! Zal ik je vullen dan schat? Hij knikte, neem me maar. Maar voorzichtig, ik ben niet zo een groot ding gewend. Hij boog zich en ik likte dat, eveneens, gladde kontkutje uit. Oh heerlijk, dit gebeurd zelden. Gromde hij en liet zich likken en duimen. Kreunend rukte hij dat moois, en keek om. Kun je tegen veel zaad, ik spuit veel en vaak, zeker bij zo een geile vent, kreunde hij. Niet op mijn lakens, wel op mij, kirde ik geil en stak toe. Opvallend gemakkelijk gleed mijn eikel langs die mooie ster. Ze zijn er dus echt zo geil en groot! Hijgde hij, mag ik straks op je zitten, ik kom al haast! Ik knikte en neukte hem nog even. Die bolle, romige, billen om mijn paal; geweldig! Zuchtend en kreunend zakte hij even later, zittend, op mijn dikke kloppende, lul. Heerlijk, kreunde hij geil, zo dik die mooie stamper. Hij schokte al en spoot.
Veel en dik wit zaad spoot er uit die paarse, forse, eikel. Hijgend ging de jongen van me af. Zo geil die paal! Zuchtend keek hij me aan, ik wil met u trainen en neuken, kermde hij en rukte alweer! Zo vlot al weer rukken? Hij knikte, blijf meestal wel geil hoor. Dat hij iets verslapte kwam door dat enorme apparaat. Deed toch wel zeer. Hij rukte en speelde en ik zag hem vlot nog eens spuiten. Wederom dikke klodders zaad uit een verwende paal. We douchten en hij keek me aan. Wil jij niet spuiten, lijkt me mega geil! Ja, straks, zuig je me lekker geknield? Hij knikte, ben een beetje te gek geil op je pik, kreunde hij. ik lachte en leidde hem naar de slaapkamer en ging liggen. Zuig maar zo geil mogelijk, ik spuit echt lastig, en ben benieuwd! Zuchtend en kermend liet ik me zuigen.
Dat ging goed, en ik liet het komen. Ik kom, gromde ik, hij liet mijn pik los uit zijn mond vallen. Trekkend aan mijn lul liet hij me, wonderwel, goed en hard spuiten. Dikke stromen sperma, en hij keek er geil naar. Ik ben weer geil, erg hè? Ik lachte en zoog ook hem nog eens. Ik voelde zijn billen spannen, en hij spoot. Alles tegen mijn kin en gezicht! Gaaf man, niet gelijk uitgeblust als je gespoten hebt, en zo geil dat je me toch nog eens pijpt, geweldig. We douchten en spraken af vaker te geilen. Op maandag, lachte ik. Ja, komt mij wel het beste uit, lachte hij. Zal ik me alleen moeten inhouden, anders krijg ik al die frusties in me mond! We lachten. Dan mag je me ook wel in het hokje pijpen hoor. Loop ik gewoon even om. We schaterden. En inderdaad, het was drukker dan in de sauna, die maandag, veel rijpe mannen. Erg veel, openlijke, seks met elkaar en zichzelf. En veel spuiters, erg veel. We vluchtten bijna de kleedhokjes in. ze moesten hier een bordje ophangen, lachte ik, zijn pik slurpend.
Wat voor bordje dan? Kijk uit, op maandag een glibberige vloer! We lachten en gingen naar huis.