ZO HEB IK BIJ ELKE GAST ZIJN BOXER UITGEDAAN EN EEN 1STE KEER HUN EIKEL GEPROEFD EN HUN BALZAK GELIKT.

Op een avond was ik met vrienden aan het surfen op het internet en 1 van mijn vrienden merkte volgende advertentie op “een vriendengroep van ongeveer een 10 tal gasten zoekt een gewillig en ongeremd gastje voor een sexnamiddag. Hij moet voor veel openstaan zoals, pijpen, zich laten neuken, rimmen, zich laten onderspuiten op gezicht, sperma slikken en liefst iemand die ook openstaat voor plassex zelfs in zijn mond”. Mijn vrienden zeiden direct dat iets voor mij was en stuurden een antwoord.

Niet lang nadien kreeg ik een antwoord terug met de vraag of ik vrij was op zaterdag namiddag. En zo werd de afspraak gemaakt en ik kreeg het adres door waar ik moest zijn. Op het gevraagde uur belde ik aan en de deur werd opengedaan. De gast nam me mee naar een klein kamertje en zei dat ik me hier volledig moest uitkleden en wanneer ik volledig naakt was, moest ik op de deur kloppen. Ik kleedde me dus volledig uit en klopte op de deur, de gast kwam nu het kamertje binnen. Van hem moest ik nu mijn benen spreiden en met een leren riempje bond hij nu mijn balzak af en deed me een cockring aan. Zo moest ik hem nu volgen en hij nam me mee naar een anderen kamer waar een 10 tal gasten aanwezig waren. Ze hadden allemaal nog juist een boxershort aan, maar ik kon wel zien dat sommige reeds een halfstijve hadden. De gast nam me mee tot bij een 1ste gast en ik moest op mijn knieën gaan zitten. Hij duwde mijn hoofd in het kruis van de gast en zei dat ik zijn paal diende de kussen doorheen zijn boxershort, maar dat ik zijn paal nog niet uit de boxershort mocht halen. Dit heb ik moeten doen bij al de gasten. Nadien moest ik terug komen bij de 1ste gast en moest ik met zijn mond zijn boxershort uitdoen en zijn balzak likken en ook zijn eikel kussen en likken. Nadat ik dit een tijdje had gedaan kwam er een andere gast voor me staan en hier moest ik hetzelfde doen. Zo heb ik bij elke gast zijn boxer uitgedaan en een 1ste keer hun eikel geproefd en hun balzak gelikt.
Nu moest ik op mijn rug gaan liggen op de grond en 1 voor 1 kwamen de gasten boven mij staan en moest ik hun kontje uitlikken, terwijl een andere gast mijn kontje met een dildo bewerkte. Zo heb al de gasten hun kontje diep uitgelikt. Nadien werd ik meegenomen naar een andere kamer, hier stond in het midden een tafel met daarvoor 2 palen. Ik werd op de tafel gelegd met mijn kontje op de rand. Mijn benen werden gespreid en met mijn enkels werd ik vastgemaakt aan de palen die voor de tafel stonden. Mijn polsen werden ook vastgemaakt aan de tafel zodat ik niet kon bewegen en me ook niet kon verzetten tegen wat de gasten van plan waren. 1 van de gasten kwam tussen mijn benen staan en smeerde mijn kontje in met glijmiddel en liet langzaam een vinger naar binnen glijden en dan een 2de vinger. Zo zal het makkelijek zijn om je te neuken nadien zei hij. Een andere gast kwam boven mijn hoofd op zijn knieën zitten en zette zijn handen naast mijn heupen en zakte dan door totdat zijn paal mijn mond bereikte en hij duwde zijn paal naar binnen en neukte zo mijn mond. Terwijl ik deze gast zo aan het pijpen was kwam een andere gast tussen mijn benen staan. Hij had reeds een condoom aan en hij zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje en duwde hem langzaam naar binnen tot ik ballen aan mijn billen voelde. Nu werd ik dus in mond en kontje geneukt. De gast die mijn mond aan het neuken was trok zich terug om plaats te maken voor een andere gast om mijn mond te neuken. Zo werd ik eerst door alle gasten in mond en kontje geneukt zonder dat ze klaarkwamen. Dan werd ik losgemaakt van de tafel en 1 van de gasten ging nu op de tafel liggen en ik moest boven hem gaan zitten met mijn rug naar zijn gezicht en ik moest zijn paal in mijn kontje laten glijden. Terwijl hij me zo neukte duwde een andere gast me lichtjes achteruit maar wel zo dat de gast me kon blijven neuken. De gast hield me zo vast en toen kwam er een 2de gast voor me staan en ook hij had een condoom aan. De 1ste gast stopte met me te neuken maar liet zijn paal wel in mijn kontje zitten en de 2de gast zette nu ook zijn paal tegen mijn kontje en duwde nu langzaam ook zijn paal naar binnen en zo werd ik nu door 2 palen geneukt in mijn kontje. Een heerlijk gevoel was dat. Dit werd herhaald door nog een paar andere gasten.
Nadien moest ik terug op mijn knieën gaan zitten. Ik kreeg nu een halsband om waarop een trechter werd verbonden die juiste onder mijn kin stond. Deze trechter werd met een slangetje verbonden met een fles die voor me stond. 1 van de gasten kwam voor me staan en zei dat ik hem moest pijpen. Terwijl ik hem pijpte kwam een andere gast naast me staan en begon op de paal van de gast te plassen zodat ik telkens ik zijn paal in mijn mond zoog ook zijn pis slikte. Re rest van zijn pis liep langs de trechter in de fles. De 1ste gast kwam klaar ij mijn mond en liet zijn paal in mijn mond zitten totdat ik al zijn sperma had geslikt. Nadien moest ik de gast pijpen die me had ondergepist. Zijn paal en eikel proefde nog naar zijn pis. Na een tijdje kwam ook hij klaar in mijn mond. Een andere gast kwam nu voor me staan en begon in mijn mond te plassen en wat ik niet direct kon slikken liep ook in de fles. Zo heb ik een paar gasten gepijpt en ook van een paar hun pis geslikt. De halsband werd nu losgemaakt en ze namen de fles met pis bij hun. Ik moest wel op mijn knieën blijven zitten en de gasten kwamen in een cirkel om me staan. 1 van hen nam de fles met pis en goot wat van de pis op zijn stijve paal en dan moest ik hem zuigen, af en toe trok hij zijn paal terug om er terug wat pis op de gieten en ik hem terug moest zuigen. Na een poosje trok hij terug en spoot zijn lading sperma op mijn gezicht en dan moest ik hem proper likken. Een andere gast kwam nu voor me staan en hij wreef eerst zijn paal in mijn gezicht zodat deze onder het sperma zat van de vorige gast en dan moest ik hem pijpen tot hij in mijn mond klaarkwam. Zo heb ik nogmaals alle gasten gepijpt terwijl sommige eerst pis over paal goten en andere het sperma van de voorgaande van mijn gezicht namen.
Nadat ik van alle gasten hun sperma had geslikt, werd de cockring weggehaald en werd ook de bondage van mijn balzak weggedaan. Dan werd ik een laatste maal vastgemaakt aan de paal in de kamer en werd ik gemasturbeerd totdat ik klaarkwam. Mijn sperma werd opgevangen en ik moest als laatste mijn eigen sperma slikken. Nadien mocht ik gaan douchen en hebben we samen nog iets gedronken. Ik heb in ieder geval een leuke namiddag gehad.
Als er soms nog gasten zijn die mij eens willen gebruiken (alleen of in groep) mail me gerust op beast4you@hotmail.com met eventueel een voorstel.
Hopelijk tot binnenkort. Peter