ZIJN NAAKTE, MOOIE LIJF BOOG OVER DE BANK, EN IK GLEED IN DIE ZALIGE KONT

Ik had een sloep geleend en voer over de Friese meren. Uitgerust met voldoende eten, drinken en een goede camera met lenzen, gleed ik over het water. Ik had een vaste plek bij een klein dorpje om diesel in te nemen, en voer weer snel naar het grote meer. Het was nog niet druk, dus had ik alle tijd om watervogels en dergelijke te fotograferen. Het was een prettig bootje, met een kleine huif was de voorkant te overdekken, en deze kon ook dicht. Ik lag voor anker op het stille meer.

De zon scheen, en ik legde even mijn camera weg. Door een verrekijker spiedde ik het meer af.

Daar dreef een klein bootje. Uit dat bootje zag ik 2 lange harige benen steken. Ik keek wat beter.

Een mooi blond koppie stak af en toe de kop op. Ik lachte, hees het anker en voer langzaam naar hem toe. Niet alleen om hem te bekijken, maar ook om wat te doen te hebben. Ineens zag ik hem wild met zijn armen zwaaien en liep dat rubberbootje met een lange sis leeg. Hij sprong naakt overboord en hield een tasje in zijn hand. Hij zwaaide met zijn vrije hand en even later redde ik hem. Ik nam hem dus in de boot. Hij kleurde diep en ik viste het lekke bootje op.

Ik had zijn slanke lijf, heerlijke billen en prachtige blauwe ogen wel gezien, maar lette er niet op.

Hij zei dat hij zou stoppen met roken, want dit was al de 2e keer dat de peuk een lek had geslagen in dat bootje. Hij zat op een handdoek en had de rest over zijn schoot geslagen. Hij was helemaal goudbruin, en keek nu opgelucht naar me. Ik bood hem een drankje aan, en hij aanvaardde het.~

Na een gesprekje stelde ik voor de handdoek op de bank te leggen en zo kon hij veilig zonnen.

Hij deed het, maar zijn slurfje protesteerde hevig. Een stijve van hier tot eergisteren had hij.

Zo zei hij. Hij had een blow op, zo bleek, want zijn heerlijke glimlach liet me smelten.

Ben je zo geil, kreunde ik. Hij trilde, ja, maar ook een beetje high. Ik lachte, misschien kan ik die geile bui doen verdrijven? Hij gromde en spreidde zijn benen. De mooie leuter stond vrij, en hard.

Ik slurpte de mooie pik op en kreeg een geil smakende pik in mijn mond. Hijgend spoot hij al.

Lekker man, kreunde hij. In het tasje, met opblaasvakjes, zaten nog 2 blowtjes, en zijn weinige kleren. Helemaal wappie lag hij te genieten. En zo trok hij zijn pik. Ik gromde en keek hoe zijn mooie leuter bleef rukken. Als ik echt stoned ben wil ik geneukt worden, kreunde hij. Ik streelde zijn mooie lijf, en smeerde gelijk zijn gladde lijfje in. Kreunend keek hij me aan. Je wilt me hè?

Ik knikte. Ik zuig niet, en trek evenmin, maar als je echt geil bent mag je me wel naaien, straks.

Ik rukte mijn stijve paal, trok het huifje op, en keek hoe zijn mooie pik stijf stond. Zuig me, kreunde hij geil. Ik zoog hem, en hij nam een hijs. Geil zoog ik zijn paal en kreeg die geile kale zak in het vizier. Geil, kermde hij toen ik hem zo likte. Mijn kontje is leeg hoor, gromde hij.

Zuchtend liet hij zich omdraaien en ik kuste die mooie bolle billetjes. Hij kreunde en draaide zich nu helemaal om. Ik werkte mijn paal tot enorme hardheid op, en stak hem in een condoom.

Hij ging gebukt staan, met zijn geile kontje hoog opgestoken. Zijn naakte, mooie lijf boog over de bank, en ik gleed in die zalige kont. Hijgend keek hij me aan. Neuk me, en flink hard. Zijn mooie mondje zoog de blow. Denk maar dat het je lul is, kreunde hij. Ik naaide hem hard, beukte mijn paal leeg en genoot van die knaap. Lang nadat ik hem diep had gepaald, kwam ik klaar.~

Moet je niet naar huis, kreunde ik trekkend aan zijn slinger. Ik heb een tentje, zei hij.

Ja, dat heb ik gemerkt. Hij lachte. Mijn vriendin ligt vast al met een ander te ketsen, gromde hij.

Dus je bent bi, gromde ik. Hij lachte, nee hoor, ik heb gewoon af en toe zin in een paal in mijn hol!

Doe je het wel eens met haar erbij? Hij schudde zijn hoofd. Een keer maar toen ze hem wilde zuigen, kreeg die vent een slappe! Kirde hij geil. En jij zuigt niet, lachte ik. Echt niet, kermde hij.

Dat bootje is afgeschreven, lachte ik. Dus heb ik een voorstel. Als jij me zuigt, krijg je een nieuw bootje. Deal, kreunde hij. Onwennig zoog hij even later mijn paal. Maar dat onwennige maakte het wel extra geil! Hij kreunde zelfs, en trok zijn geile slappe pik. Ga liggen, kreunde ik. En kroop over hem heen. Zo zoog ik zijn geile leuter, en kreeg die geile kanjer weer stijf! Moet ik je klaarzuigen, gromde hij met tegenzin. Nee hoor, dan naai ik je toch nog een keer! Mijn condooms zijn op, lachte hij. Laat ik nou een la vol hebben! Hij gromde en draaide zich om. Heftig kreunend liet hij zich een 2e keer palen. Met veel genot naaide ik hem. Rustiger als hiervoor, maar wel geil!

Hij voelde mijn kloppende pik en smeekte om mijn zaad. Ik spoot. Zuchtend lag hij op de bank en zoog ik zijn geile leuter tot hij spoot. Die avond smaakte het eten van de barbecue goed. Even later sliepen we naast elkaar in. In de haven kocht ik een bootje, en bracht hem met de auto terug naar de camping. Zijn vriendin sliep nog. Die ga ik wakker neuken, kreunde hij. Een verse blow in zijn hoofd! Ik ben naar de boot teruggegaan, en keek uit naar een volgend rubber bootje.

Om de eigenaar eens lekker in de boot te nemen!