ZIJN BEHAARDE TORS GLOM VAN HET ZWEET, ZIJN STEVIGE BENEN LICHTJES GESPREID, TOONDE ZIJN MACHTIG INSTRUMENT ALS EEN VLAGGEMAST.

Uiteindelijk werd ik het echt beu, ik kon nooit mezelf zijn! Steeds moest ik mijn ‘andere’ geaardheid verstoppen voor familie en vrienden. Ik was nu toch al 35 jaar en woonde nog steeds thuis bij mijn ouders, die mij voortdurend aan ongewenste meiden wensten te koppelen. Zij waren zo ouderwets en begrepen totaal niets van de gay wereld. Op mijn werk zou ik ook al niet op begrip kunnen rekenen voor de geile homofantasiën die door mijn hoofd spookten.Om aan mijn hete dromen te voldoen, kocht ik dan maar gay blaadjes en masturbeerde dikwijls me voor de spiegel. Ik was niet echt lelijk vond ik, een nog steeds slank gespierd bovenlijf, een krachtige mannenkop met een scherp profiel, en een lekker dikke lange besneden lul met dikke bos zwart schaamhaar erboven. Dus smeerde ik me in met olie en masseerde mij overal heel grondig. Vooral mijn stijve leuter en mijn kloten kregen de volle aandacht. Ik wreef, trok, en kneep soms opwindend in mijn ballen en pik. Als het dan erop aan kwam om te spuiten dan stopte ik en stelde het genot steeds weer uit, tot ik mij niet meer kon houden en uiteindelijk met een rood hoofd, een pijnlijke lul en gespannen teelballen spetterend klaarkwam. Op een hete dag in juni was ik alleen thuis. Ik trok mijn lichte zomerse kleren uit en naakt kroop ik voor de PC. Op zoek naar genot, werd mijn staf steeds dikker. Opeens kwam ik op een site die de openbare plaatsen beschreef waar gay en bi mannen elkaar konden ontmoeten. Toevallig lag één van deze ontmoetingsplaatsen langs de autstrade op enkele kiliometers van mijn woning. Opgehitst nam ik toen een dapper besluit. Mijn korte short en open marcelleke aantrekkend stapte ik in de wagen en reed naar de samenkomstplek. Daar aangekomen, stonden er meerdere wagens langs een bosje geparkeerd. Hitsig afwachtend, hoe het er daar aan toeging, bleef ik in de wagen en wreef voortdurend langs mijn stijve paal om hem op peil te houden. Toen er voor mij een knappe twintiger uitstapte, besloot ik het er op te wagen. Geboeid volgde ik hem de struiken in en ik kwam op een platgetreden pad terecht waar verschillende kerels rondliepen. Zij keken voortdurend schattend naar elkaar en elkaars lijf met de nadruk op het belangrijkste deel tussen de benen. Er liep allerlei slag van mansvolk rond: dikke zwaar gespierde vrachtwagenchauffeurs, oudere heren in pak, maar spijtig genoeg slechts enkele prille twintigers en dertigers. Af en toe zag ik één van hen in een achterliggend bosje verdwijnen, die dan soms gevolgd werd door een andere hete vent. Toen de jonge gast ook in één van de struiken verdween, sloop ik voorzichtig achter hem aan. Plots bleef hij staan en richtte zijn blik rechtstreeks op mij. Hij liet zijn ogen afdwalen naar mijn stevige benen in die korte short. Vervolgens knikte hij goedkeurend en wreef opzichtelijk over zijn broek, die niet langer in staat bleek om zijn groeiende erectie te verbergen. Hij deed opeens enkele stappen in mijn richting en voor
ik het goed en wel besefte, wreef hij met zijn harde stevige hand over mijn zwelling. Tevreden gesteld begon hij mijn short te openen en trok ze met een ruk naar beneden. Voor het eerst legde een andere man zijn hand rond mijn gezwollen pik. Toen liet hij me blijken dat ook ik zijn broek moest openknopen. Wat een sensatie! Van opwinding trilden mijn handen zo hevig, dat hij me hierbij moest helpen. Toen toonde hij mij fier zijn geslacht, het was volledig gladgeschoren en voelde zijdeachtig aan, erboven zat nog een mooi kortgetrimd bosje schaamhaar. Zacht streelde ik over zijn kolossale orgaan en ten slotte durfde ik het stevig vastnemen. Maar intussen zaten zijn handen niet stil en zij begonnen mijn hevig kloppende lul te masseren en zachtjes maar steeds sneller heen en weer te sleuren. Opeens onaangekondigd kon ik mij niet meer inhouden en de klodders sperma kwamen in een spervuur naar buiten. Ik schaamde me dat ik zo rap kwam en hem niet meer geholpen had. Voor hem was het echter blijkbaar voldoende en hij trok zijn broek omhoog en verliet stilletjes ons beschutte plekje. Wat een belevenis! Opgewonden keerde ik terug naar huis in het vaste voornemen er morgenvoormiddag opnieuw naar toe te trekken. De hele nacht droomde ik van geile vrijpartijen en mijn kleine slipje was kleddernat toen ik ’s morgens opstond. Ik rook zalig naar al dat gestorte zaad. Gelukkig was het nog vakantie voor mij alleen in huis en ik kon zomaar in dit vuile slipje naar beneden wandelen. Toen ik het later uittrok om mij te wassen, bracht ik het naar mijn gezicht en snoof verrukt die intense geur op. Weer hevig opgedraaid, trok ik een extra kort en spannend tennisbroekje aan met een bijhorend t-shirt. Na een snelle hap stapte ik verwachtingsvol in de auto en reed opnieuw naar die boeiende parking. Ik sprong snel uit en verdween naar het achterliggende pad. Maar wat was ik hevig ontgoocheld, er liepen slecht twee mannen rond die veel te oud en te lelijk waren. Na een uur vergeefs wachten, waarin slechts enkele andere ongeschikte kerels kwamen rondlopen, droop ik ontgoocheld af. Ik nam me voor van hier nooit meer terug te komen. Thuis in de namiddag rustte ik in de zon liggend op mijn zetel. Soezend droomde ik van de vorige dag en kon mijn erectie niet in bedwang houden. Hier moest iets dringend gebeuren om mijn hete zin te voldoen. Nu kon een masturbatiebeurt hier niet langer aan voldoen. Uiteindelijk wanhopig stapte ik opnieuw in de wagen en reed terug naar de ontmoetingsplaats op hoop van zegen. Dit keer waren er meer hete kerels op pad. Mijn hoop groeide en ik begon met meer zelfvertrouwen rond te paraderen in mijn kleine short, trots mijn stevige zwelling in dat broekje tonend. Dat toch maar iemand snel reageert voor ik ontplof!! Opeens keek een stoere man in mijn richting. Eerst schatte hij mijn ‘gerief’ in en daarna keek hij diep in mijn ogen. Hij droeg een blauwe salopette werkkiel met daaronder niets aan, waardoor zijn dichtbehaarde mannelijke torso en machtige armspieren te bewonderen vielen. Zodra we in de bosjes verdwenen viel mij op dat ook zijn paal stevig naar voor begon te steken. Snel trok ik mijn knellende broekje naar beneden en onthulde hem mijn genotsstaaf. Hierop knoopte ook hij de twee knopen die zijn overal rond zijn sterke schouders samenhielden los en liet het hele geval tot op zijn enkels vallen. Volledig naakt stond hij in volle glorie voor mij. Zijn behaarde tors glom van het zweet, zijn stevige benen lichtjes gespreid, toonde zijn machtig instument als een vlaggemast. Met één stap stond hij voor mij en nam met zijn grote sterke hand mijn trillende paal vast. Goedkeurend kneep hij er stevig in. Hij bood mij ook zijn kloppend zwaar geval aan dat ik met genoegen hanteerde. Zijn bewegingen versnelden en zonder te verwittigen pakte hij plots mijn ballen in een sterke greep. Hij gaf er een klein duwtje in dat mij zodanig verraste dat ik spetterend klaar kwam. Omdat ik nu niet wou dat ook hij zonder verlossing vertrok, begon ik zijn gestrekte penis te bewerken. Ik trok zachtjes zijn voorhuid naar achter en onthulde een prachtige paarse eikel, die blonk van het voorvocht. Ik begon nu een zacht rukkende beweging te maken, waardoor die voorhuid langs die gevoelige genotsknop gleed. Hierop begon hij te kreunen “Nog, nog, sneller..” maar ik deed het nog niet goed genoeg. Opeens rukte hij zich los, en begon zich voor mijn gretige ogen hard maar lekker te masturberen. Dit was een echt spektakel, een hete vent die voor mij optreedt! Na wat stevige kunstige rukken kwam hij met een grom klaar en spetterde de hele boel onder. Zonder mij nog één blik waardig te gunnen vertrok hij opnieuw naar zijn wagen. Weer had ik het gevoel dat ik het voor hem verpest had. Omdat ik nog echt veel moest leren bleef ik nog enkele uren in het bosje en nam nog twee totaal verschillende kerels mee met het doel om hen te bevredigen. Bij een oudere heer in een deftig pak slaagde ik er voor het eerst in om samen klaar te komen. Dat gaf mij wel een echte voldoening. Intussen was het werkelijk heet geworden in de blakende zon en totaal uitgeblutst en tevreden na drie spuitbeurten, besloot ik me even neer te leggen in het gras. Ik trok mijn t-shirt uit en spoedig lag ik in een rustige slaap. Maar opeens kwam er een wolk over, neen, er stond iemand van zeer dichtbij naar mij te kijken. ‘Wat is dat hier’ bromde een bevelende stem, ‘ u weet dat u hier niet hoort te zijn!’. Toen ik geschrokken omhoog keek stond er een stoere knappe politieagent van rond de veertig over mij heen gebukt. Zijn helder blauwe ogen keken mij uiterst streng aan. Taxerend dwaalde zijn blik af langs mijn naakte tors en bleef rusten op mijn kleine shortje, dat ik voor mijn gemak wat had opengezet. Het toonde zo een blik op mijn zwarte schaamhaar. ‘Dit is openbaar terrein, mijnheer, u doet aan openbare zedenschennis door hier zo uitdagend te liggen. U weet toch dat dit terrein gebruikt wordt als ontmoetingsplaats voor gay en bi-mannen? ‘. Vol angst wist ik niets te antwoorden. Ik kon maar enkel denken aan de gevolgen die een proces-verbaal over zulke feiten zou hebben op mijn omgeving! ‘Gedraag je als een man, zeg, sta recht’ gaf hij als bevel. Gehoorzaam kroop ik overeind en ik maakte aanstalten om mijn short dicht te knopen. ‘Laat dat zijn!’ sprak hij ‘ als je dan toch denkt dat je hier zo moet liggen pronken, dan kan je beter dat gerief ook maar volledig tonen’. En met een ruk trok hij alles naar beneden. Van pure opwinding bleek die stomme pik van mij toch wel te gaan staan. Met een intense blik keurde hij mijn genitaliën. Hij stak zijn hand uit en greep mijn lul vast, die spontaan verder begon te zwellen tot een maximum stand: ‘Zo hitsige kerel, ik maak met jou een afspraak, voor één keer zie ik dit door de vingers, maar morgen op dit uur ben jij hier terug in dezelfde kledij! Anders krijg je thuis een gepeperde bon, en denk maar niet dat ik je gegevens via je autonummer niet durf opvragen!’. Toen hij vertrok, haastte ik me naar de wagen en reed naar huis. De hele avond moest ik aan de voorbije namiddag denken. ‘Wat zou hij met mij doen? Wat is zijn bedoeling? Die kan toch niet echt slecht zijn te voelen aan de manier hoe hij mijn staaf vastnam?’ Uitgeput van gepieker en toch vol gespannen verwachtingen, viel ik in een onrustige slaap. Uiteindelijk viel ik dan in slaap en droomde van die hitsige behaarde kolos met zijn mooie geslacht, die in mijn droom nu een politie-uniform droeg. Na een fikse brunch, vertrok ik veel te vroeg naar de afgesproken plek . Op het ‘jaagpad der hitsige kerels’ liep ik weer wat in het rond tot mijn blik op een mooie blonde verschijning viel. Die gast was bijna zo oud als ik en zag er uiterst knap uit in een miniem marcelleke los en zalige kort, los en glimmend dieproze broekje waarin je bijna zo zijn klokkenspel kon zien hangen. Wat een hete vent zeg! Tot mijn geluk kreeg hij mij in het oog en gaf mij een teken om hem te volgen. Omdat ik nog wat tijd over had voor de agent zou opdagen, volgde ik hem de struiken in. Spoedig stonden wij tegenover elkaar en rukten als het ware onze broekjes naar beneden. Tot mijn verwondering kwam die adonis naar mij toe en zakte op zijn knieën. Het kon toch niet waar zijn, waar had ik dit verdiend, dat die man mij zou willen pijpen!!! Maar het was werkelijkheid en voor ik het goed en wel besefte opende die prachtige lippen zich en slokten mijn dikke eikel op. Wat een genot, steeds verder gingen die lippen over mijn stengel, ik kon mij bijna niet inhouden! Die gast gaf mij daar een beurt van jewelste, tot ik opeens uit mijn roes ontwaakte en merkte dat er tussen de struiken een kerel in een legeruniform het geheel met pret aan het observeren was. Tot mijn eigen verbazing herkende ik aan zijn strenge profiel dat het de politieman van gisteren was, die nu zijn prachtige kop kortgemillimeterd haar vertoonde. Dat hij zo stond toe te kijken maakte dit mij enkel nog hitsiger en snel begon mijn onderlijf te schokken. Met een gretige blik slokte mijn helper het goedje op en begon de resten op te lekken. Terwijl naderde onze toeschouwer ons tot zeer dichtbij en sprak tot de blonde god: ‘Goed zo slaafje, zo leer je het wel goed te doen!’. Verwonderd blikte ik omhoog in zijn staalblauwe ogen, die mij nu heel uitdagend aankeken. ‘Kom jij eens hier’ zei hij. Deels uit angst maar vooral gefascineerd kon ik zijn bevel niet negeren en ik stapte dichter naar hem toe. Hij stak zijn hand uit en nam mijn opnieuw groeiende lul even beet. Dan stak hij zijn hand in mijn T-shirt en trok het met een ruk omhoog. Goedkeurend kneep hij nu even in mijn gevoelige tepels, wat mij een zachte kreun ontlokte. Maar met beide handen gaf hij opeens een stevige ruk eraan zodat ik op mijn knieën gedwongen werd. Zo volledig gedwongen te worden, zonder controle bleek voor mij nog opwindender te zijn. Dit had ik nog nooit ervaren. Toen opende hij zijn broek en trok zijn kleine leren slip omlaag om zijn stijve paal te onthullen. Hij was prachtig fris geschoren, en bovendien getatoeëerd in de schaamstreek met een mooie tribal. ‘Jij gaat mij pijpen gast!’. Kijkend naar zoveel machtig mannenvlees, kon ik niet aan het gevoel weerstaan om ook eens dit te ervaren. Aarzelend gehoorzamend trok ik de voorhuid naar achter om een zalige paarse eikel te onthullen. Opgewonden nam ik die knots tussen de lippen. Wat was die eikel zijdezacht, bovendien gleed hij goed in mijn bek door het voorvocht. Steeds dieper probeerde ik hem te steken, maar ik geraakte niet echt ver! Opeens moest ik bijna kokhalsen, dat was niet echt leuk. Mijn agent werd ongeduldig en trok zijn genotsstaaf uit mijn mond. ‘Jij hebt nog niet veel ervaring, werk eraan!’ bromde hij. ‘Morgen ben ik hier opnieuw en dan wil ik betere resultaten zien, of anders…je kent de straf!! Je moet hier nu enkele uren blijven en de eerst volgende hitsige kerels pijpen tot ze klaar komen!’. Opnieuw keek hij me streng aan, en trok toen steig aan mijn schaamharen. ‘Volgende keer is die hele klerezooi rond je pik gladgeschoren, hoor je me?!! Dat is toch totaal geen zicht zo!. Hij sprak met mij af voor de volgende vrijdag avond na zeven uur. Zonder mijn reactie af te wachten en schijnbaar zonder interesse wendde hij zich af en verdween naar de parking. Zijn prachtige blonde slaafje wierp nog een spijtige blik naar mij en volgde hem in stilte. Daar stond ik dan, totaal gefrustreerd maar ook extra hitsig. Wat een arrogantie had die vent toch, denken dat hij me zomaar kon rond commanderen! Toen ik wat was afgekoeld, trok ik mijn kleren aan en keerde terug naar het ‘jaagpad’. Eerst wilde ik uit woede niet voldoen aan de eis van die politieagent en liep wat bokkig heen en weer. Maar uiteindelijk opgenaaid door de hete blikken van een aantrekkelijke macho kerel die daar ook rondhing bezweek ik voor de nieuwste verleiding. Ik volgde hem gespannen de bosjes in en benaderde hem meteen. Zijn broek was in een wip geopend en onthulde zijn groeiende geslacht met mooie geschoren ballen en pik met erboven een fraaie bos haar. Verleid door zulk een knap speeltje liet ik mij op mijn knieën zakken en voor hij iets kon doen stak zijn knots tussen mijn lippen. Opnieuw gleed ik heen en weer over zijn schacht van 14 cm. Omdat ik wist dat ik dat hele geval nog niet baas kon, begon ik zijn kloten zachtjes te masseren zoals ik het zelf ook graag had. Dit deed ik precies wel juist en opeens begon die kerel te schudden en zonder een verwittiging spoot hij hete klodders sperma in mijn bek. Deze aanval verraste mij en ik slaagde er niet in het hele goedje in te slikken, waardoor het van mijn lippen droop. De man wreef even langs besmeurde mond en likte traag zijn vingers af. Daarna trok hij zonder woorden zijn broek op en droop af. Intussen was mijn lul ook weer in maximum stand. Omdat ik het gestorte mannenzaad echt wel speciaal en lekker vond besloot ik nog enkele hitsige heren af te werken. Naar mijn eigen bevinding werd ik er eigenlijk steeds ervarener in. Na twee uren en meerdere pijpbeurten werd ik moe, mijn mond voelde rauw aan en mijn kaken deden pijn. Mijn enorme sekshonger was momenteel voldaan en moe maar tevreden keerde ik terug naar huis. Na het nemen van een heet bad, stond ik voor de spiegel en nam een dapper besluit. Hoewel ik altijd trots was op mijn dikke schaamhaar, nam ik de haartrimmer en in één ruk haalde ik het meeste van mijn donkere bos weg. Daarna schuimde ik mijn hele geval, pik, ballen en erboven goed in en met een mesje schoor ik alles glad. Op sommige plaatsen was het beginnen bloeden, maar dat maakte me enkel geiler. Ik kon me niet langer houden en spetterde mijn hete brij in mijn hand. Omdat ik vandaag voor het eerst zaad proefde, besloot ik ook mijn storting lekker genietend op te lekken. Wat een toetje voor een zalig vermoeiende dag! Mijn pik en vooral mijn gevoelige ballen voelden zijdezacht aan en waren ontzettend rood. Heerlijk in één woord! Nogmaals realiseerde ik mij nu ten volle dat mijn seksleven eigenlijk weinig of niets voorstelde. Omdat ik doorhad dat ik vandaag voor het eerst een echte SM-meester ontmoette, begon ik ’s nachts voor het eerst in mijn gayblaadjes de pagina’s met de SM-fantasiën op te zoeken. Wat een geile bedoening was dat wel! Alhoewel ik niet echt van pijn hield, werd ik toch wel opgewonden van de strenge meesters in hun leren ‘werk’kledij en de naakte geschoren gehoorzame slaafjes. Wie weet wat ik morgen zou beleven op de parking? De volgende dag jeukten mijn geschoren ballen maar het voelde lekker aan. Ik vulde de tergend langzame voormiddag met een gewaagde speurtocht op internet naar SM: wat een hitsige bedoening: leren outfits, harnassen, cockringen en allerlei speeltjes. Uiteindelijk ongeduldig mocht ik weer naar mijn nieuwe ‘sekshemel’ toe. Die avond waren er extra veel mannen op het jaagpad. Maar ik had daar eigenlijk geen oog voor en trok naar de afgesproken plek. In mijn spannende outfit snelde ik naar de open plek in het bosje. Wat wachtte me daar een verrassing: er stond een naakt volledig geschoren slaafje vastgeketend aan een boom. Zijn benen stonden lichtjes gespreid, zijn armen waren omhooggetrokken vastgebonden aan een hoge tak. Rond zijn glimmende slank gespierde bovenlichaam droeg hij een prachtig leren harnas, dat met een ketting verbonden werd tot aan zijn stevige cockring. Toen ik wou hem naderen, kwam zijn meester uit de struiken en riep mij ineens: ‘Kom hier jij!’. Aarzelend, met kloppend hart ging ik naar hem toe. Vandaag had hij ondanks de hitte een lederen broek en een openhangend mouwloos vestje aan. Met zijn harde ogen staarde hij mij aan en zei: ‘Uitkleden’. Toen ik dit niet snel genoeg deed, nam hij mijn t-shirtje en met zijn sterke handen scheurde hij het tot mijn ontzetting en vooral mijn opwinding vooraan volledig open. Nadien trok hij mijn broekje met een ruk naar beneden en monsterde mijn geschoren instrument. Tevreden gaf hij er een kneepje in en haalde toen een korte ketting uit zijn broekszak. Voor ik er erg in had legde hij die rond mijn keel als een hondenhalsband. Het koele metaal voelde lekker aan en het gaf mij een echt stoer gevoel. Toen vroeg hij bars: ‘Heb je geoefend zoals ik je opdracht gaf? Ga nu op je knieën mijn slaafje daar maar pijpen, dan kan ik beoordelen hoe goed je dat doet.’ Volledig naakt gehoorzaamde ik en nam plaats tussen de gespreide benen van de gewillige boy, die mij bijna smekend aankeek. Voor mijn ogen ontvouwde zich nu een heerlijk zicht: zulke dikke en laaghangende ballen had ik nog nooit gezien. Omdat zijn meester mijn bewonderend blik opving, kwam hij langs ons staan: ‘Dit is werk van veel oefening met ballstretchers. Daar houdt hij wel van!!’ Met een ruk trok hij eens duchtig aan die hangkloten en ik zag de pijn gevolgd door genot in de ogen van zijn slaafje schieten. Zijn strenge meester haalde nu een leren ballstretcher uit en deed die rond de balzak. Nu spanden die zalige teeltballen pas echt! ‘Te lang getreuzeld, pijpen nu!’. Vol enthousiasme begon ik de opgericht paal van de slaaf af te likken. Eerst streek mijn tong over die zoete eikel en ik zakte zo of tot de leren stretcher, die ook lekker glad aanvoelde. Ik bereikte die dikke ballen en nam ze sabbelend één voor één in mijn mond. Alsof het niet meer kon strekte de penis van mijn slachtoffer zich nog meer uit in volle glorie. Nu begon ik aan het echte werk, schoof zuigend heen en weer. Toch slaagde ik er nog niet in om die lange lul volledig te verwerken tot teleurstelling van de meester. Om het proces wat te bespoedigen, begon hij nu de tepels van de boy te bewerken en hij plaatste er twee stevige tepelklemmen op. Ik werd er bijna jaloers op. Dit moest ik thuis ook eens proberen. Nog niet tevreden nam hij de ballen van het slaafje in zijn sterke vuist en gaf er een goed ruk aan. De boy onderdrukte een kreet en opeens trok er siddering door het hete lijf van de jongen en hij begon onbedaard in mijn mond te spuiten. Ik slikte zoveel mogelijk van het speciale goedje door. ‘Sta maar recht, en tong mijn slaafje maar eens diep met zijn sperma in je hete bek!’. Dat moest hij geen twee keer zeggen, en in de kortste tijd rusten onze lippen op elkaar. Die gast kon wat met die tong van hem, mijn pik werd er nog geiler van. De meester maakte intussen de geschoren vent los en zei tot mij: ‘ Je hebt je best gedaan, nu mag jij klaarkomen in het hol van mijn slaaf. Hij is goed gespoeld.’ Wat een belevenis stond mij nu te wachten, dat had ik nog nooit ervaren. De jongen boog zich voor mij spreidde zijn benen, en toonde mij zijn prachtige gladde roosje. Ik plaatste mijn stijve paal tegen zijn aarsje, dat zich spontaan opende en ik gleed als het ware naar binnen. Wat een zaligheid, diep in zijn darmen! Maar de meester wenste mij nog meer genot te bezorgen en begon mijn lijf te strelen. Eerst kneep hij stevig in mijn tepels, vervolgens gleed zijn hand zachtjes af naar mijn bilspleet, die hij begon te kneden met ingevette vingers. Ik kon me bijna niet meer houden. Juist voor het hoogtepunt voelde ik dat zijn vinger tegen mijn aars aanzat, wat me een extra hitsig gevoel opleverde. Terwijl ik bleef totaal bezweet pompen in het gewillige hol. Zonder waarschuwing stak mijn leermeester toen die vinger diep in mijn aars. Een intense pijn trok door mijn lendenen, gevolgd door een zo groot genot, dat ik hevig trillend klaar kwam. Terwijl ik volledig leegdrupte bleef hij mij intens vingeren: wat een sensatie. Nadat ik mij terugtrok, nam de meester mijn halsketting vast en sprak mij streng aan : ‘Je brengt niet veel terecht van pijpen, hopelijk ben je een betere neukslaaf! Schijt hier nu je hol leeg zodat ik je kan vullen!’ Angstig wou ik protesteren, maar ik hij keek zo mij kwaad aan dat ik angstig gehurkt mijn volle darmen leegde. Toen ik rechtstond, zei hij: ‘ Bukken, benen open’. Door deze strenge toon gehoorzaamde ik bijna automatisch. Nu kwam zijn slaafje naderbij en begon mijn vuile aars grondig schoon te likken. Zijn hete tong drong zelfs even in mijn openende holletje.Toen ik opkeek merkte ik dat zijn meester zijn leren gulp openknoopte en een dikke groeiende pik vertoonde. Omdat ik toch echt nog beangstigd was, bleek mijn aarsspier nog te gesloten om zijn kloppende pik te ontvangen. Ongeduldig sloeg hij toen met een vlakke hand enkele keren stevig op mijn billen, die begonnen te gloeien. Toen ik verrast opkeek merkte ik dat er verschillende hitsige mannen in de struiken mijn ontmaagding volgden. Tot mijn eigen schaamte werd ik hier enkel maar meer opgewonden van. Profitered van de situatie stootte mijn nieuwe leermeester ineens door. Wat een pijnscheut trok door mij heen: mijn opengerekte gatspier leek echt wel te nauw voor zijn harde lul. Maar nog was hij niet gereed, hij glipte naar binnen tot hij op het laatste verzet van mijn verzettende sluitspier stuitte. Meedogenloos echter ramde hij zijn pook dieper in mij. Nu werd de pijn vervangen door een hevige zoete sensatie. Die cock begon eerst zacht dan sneller heen en weer te schuiven in mijn ingewanden. Mijn eigen speeltje kreeg er weer zin van. Nu begon zijn slaaf zich ook te roeren. Hij nam mijn gerief knedend in zijn hand en kroop uiteindelijk met zijn mond naar mijn gloedhete eikel, die hij intens begon te lekken. Ik wist totaal niet meer waar ik het had. Nu voelde ik mij voor het eerst een echte geile vent! De meester begon nu samen met mij zijn hoogtepunt te naderen. Uiteindelijk kwamen wij beiden hevig klaar. Het besef dat zijn sperma met een kracht mijn binnenste inspoot voelde zalig aan. Zo wilde ik voortaan voelen, ik wou meer van dit! Ik wou die hitsige meester en alle geile venten gerieven op zo veel mogelijk manieren! Toen hij zich uit mij terugtrok, vertelde hij me tot mijn grote spijt dat dit voorlopig de laatste keer was dat hij en een slaafje naar hier konden komen. Maar hij gaf me de opdracht om extra te oefenen om mijn sluitspier meer te openen, want hij hield niet van een te nauwe kut. Als ik zo de smaak te pakken kreeg en meer wou leren dan moest ik hem maar een mailtje sturen. Maar dat mocht ik enkel doen als ik hem totaal wilde gehoorzamen en mij volledig aan hem onderwerpen. Hierop gaf hij mij zijn emailadres en hij vertrok samen met zijn slaaf in stilte zonder mijn antwoord af te wachten. Ontgoocheld trok ik naar huis, ik droomde van die strenge meester maar durfde hem nog niet te contacteren voor ik meer geoefend had: ik wou dat hij fier op mij was! Voor de spiegel van de badkamer probeerde ik die nacht het genot van een vinger in mijn roos opnieuw te ontdekken. Dit beviel mij zo uitstekend, dat ik in de volgende dagen steeds meer experimenteerde. Omdat mijn omgeving helemaal niets mocht weten van mijn gay seksleven, moest ik mezelf behelpen met ogenschijnlijk onschuldige huishoudartikelen omdat ik nog geen echte speeltjes durfde te kopen. Na verschillende maten van kaarsen kwam ik met een komkommer al een heel eind. Toch ging ik nog een stuk verder in mijn constante speurtocht naar die ultieme pijnkick, die ik kreeg door die sluitspier te forceren. De scheerschuimbus en zelfs de lege bierflesjes moesten eraan geloven. Wat een hitsig gevoel als je aars gevuld is! Ik begon nu te fantaseren over een diepe fisting. Uiteindelijk durfde ik een echte erotheek in een nabijgelegen grote stad binnenlopen en kocht er mijn eerste stevige zwarte plug. Na enkele dagen kon ik er uren mee in mijn hol rondlopen. Mijn omgeving merkte hier niets van, omdat ik met koord een stevige string tussen mijn billen spande! Omdat ik mij nu op het SM gebeuren toespitste, wenste ik naast mijn aarsoefeningen ook andere pijnprikkels te voelen. Op mijn tepels plaatste ik steeds voor het eerst wasspijker: wat een pijn, maar ook een sensatie. Mijn tits pijnigden mij tot mijn verbazing nog het meest toen ik de spijkers afhaalde. Om nog extra te genieten, masseerde ik die pijnlijke tepels zodat ik spetterend klaarkwam. Op mijn speurtocht naar steeds heviger en langer genot plaatste ik steeds meer en steeds langer klemmen op mijn lijf. Bovendien kocht ik mijn eerste cockring en metalen ballstretchers in een Doe-het-zelf-winkel. Het aandoen van die ringen vergde wel enige oefening, maar het genot om ze te dragen was ontzettend groot. Steeds verder kon ik mijn geschoren ballen uittrekken. Vaak liep ik thuis rond in trainingspak om mijn gestretchte gereif voor mijn omgeving te verbergen. Dit alles was nog niet voldoende en ik kocht meters metalen kettingen en bijbehorende slootjes, waarmee ik een eigen harnas fabriceerde. Op de hete dagen dat ik alleen thuis was, dan trok ik ’s morgens de gordijnen achteraan naar de tuin open en kleedde mij uit. Ik deed mijn hele SM outfit aan en liep zo fier naar buiten in de omsloten tuin. Tevreden over al mijn werk fotografeerde ik mezelf, vast van plan die foto’s op te sturen naar mijn nieuwe meester. Toen ik hem contacteerde en hem vertelde wat ik al allemaal kon, gaf hij mij een moeilijke opdracht. Ik moest een artikel schrijven over mijn sekservaringen en met de bijhorende foto’s opsturen naar Davidboy. Opgewonden door het vooruitzicht op zovele geile kerels die mijn story zouden lezen, gehoorzaamde ik onmiddellijk. En ziehier het resultaat! Ik hoop dat ik veel venten hitsig kan maken en aanzetten om ook te experimenteren met SM: je weet niet wat je mist! In de laatste dagen kocht ik mij intussen een eigen kleine stadswoning. Voortaan kan ik zijn wie ik ben, ik kan er rondlopen hoe ik wil en iedereen ontvangen in mijn zwartgeschilderde slaapkamer. Voor mijn hete zolder en koele kelder heb ik ook nog plannen. Mijn meester en hopelijk zijn slaafjes zullen hier binnen een week op bezoek komen, ik kijk er al naar uit. Als voorbereiding op die dag moet ik elke dag mijn aars spoelen en daarna mijn goedgeschoren kloten en roos met javel uitwassen. Man wat pikt dat, mijn gewassen delen beginnen extra gevoelig te worden, wat een hitsige opdracht!