ZICH OPGEILEND DRUKTE HIJ EEN KAARS IN ZIJN NAUWE, IETS INGEVETTE, STER EN NEUKTE ZICH MET DE KAARS.


Hij was een leuke tiener, en na een klusje bij mij, het opruimen van mijn boekjes voorraad en de schoonmaak, spraken we af dat een tasje met seks boekjes mee mocht nemen, te leen. Te jong, toen zeker nog, maar zo kon hij toch… Af en toe deed ik er, heel stout, een homo boekje bij, een oude AMI, en wachtte dan op zijn reactie. Die bleef meestal uit, tot hij me, ronduit vroeg, om meer van die mannenblaadjes. Hij wist wel dat ik hem mooi vond, geil ook, maar zijn leeftijd hield mij tegen. Enkele jaren gingen voorbij, mijn verlangen naar hém bleef, zeker toen ik vernam wat daar in dat onderbroekje schuil ging. Een heerlijke, extreem harde, piemel met flinke kale hangzak eronder, goed geschoren.Dat zag ik op een Polaroid foto, die in het tasje zat dat hij terug bracht. Een kort briefje erbij. Vind je me mooi? Man wat heb ik me heerlijk gerukt op die foto, klein hard kontje, een sportief lijfje, en die enorm harde lul! Doe eens een hele serie erbij, lachte ik toen hij zijn volgende tasje kwam halen. Hij bloosde, dus u vindt me leuk, zei hij trillend. Ik knikte, ik krijg een video camera, zal ik me eens lekker rukken voor je, en dat dan filmen? Hij bloosde, trots op zijn lijf en lul. Ik knikte, als je dat wilt en durft. Hij knikte weer fel. Een tent verscheen in zijn broekje, zeker 17 cm en hard. Een week erna bracht hij de film op video, en of ik er voorzichtig mee wilde zijn, niemand wist het nog van hem. Ik installeerde me achter het scherm, had alles klaar en genoot van het idee dat ik hem nu helemaal zou zien… Daar liep hij, door zijn ruime kamer, in onderbroek. Hij lachte en sprak me toe, als was ik erbij. 20 ben ik nu, en ik vind u spannend! Hij sprak verder en danste een beetje, dat romige harde kontje, ik werd bloedgeil. Zo wil ik voor u liggen, zei hij en lag geknield voor de lens. Zijn kont mooi hoog, en die stijve als een zonnewijzer onder dat prachtige lijfje. Ik vinger me wel eens, maar oh jee, ik wil uw pik er zo graag in, kijk maar. Zich opgeilend drukte hij een kaars in zijn nauwe, iets ingevette, ster en neukte zich met de kaars. Hijgend trok hij aan zijn lekkere lul en zei al te komen. Hebt u echt zo een grote dikke mannenlul, als in die boekjes? Kreunde hij, nagenietend. Ik knikte en rukte me suf.
Hihi, volgens mij is deze van u, zei hij en pakte een boekje waarin, inderdaad, een foto stond van mijn half harde lul! Ik vinger en ruk me erop, net als nu. Zal ik eens rukken en mijn lijf onderspuiten, vindt u geil hè? Zei hij stout lachend. Ik spoot al toen hij zijn kontje neukte met die kaars, maar bleef hard en spoot weer toen zijn frontje zichtbaar werd.
Een grote handdoek op de grond, hij erop en zijn ogen glinsterden. Ik word bloedgeil als ik weet dat u hem nu rukt! Oh god, kreunde ik en rukte door. Mijn overgevoelige paal smerend met baby olie, ik wilde hem zien spuiten, en zelf ook nog eens klaarkomen, ik rukte en kermde, hij ook! Ik kom, zo geil dat zaad, kermde hij en flink fel spoot zijn lul het zaad in het rond. Ik was vijftien jaar ouder en geilde enorm op hem. Hij rukte en rukte, ging douchen en nam de camera mee. Zo zag ik lekker alles van en aan hem. Hij vingerde zich en lachend trok hij zijn lul. Ik moet plassen, zei hij en deed het, onder de douche. Een fikse straal spoot uit die piemel. Zo geil, vindt u dat ook? Ik knikte en genoot! Hij droogde zich af, en beloofde me nog een spuitertje. Ik ga spuiten, maar heb een weddenschap, u durft dit niet voor mij te doen zeker? Nou, als u durft, mag u eens met mij spelen, en alles doen. Dus, ik laat de camera bij u achter, en als ik u zie trekken op de film dan kom ik gauw eens langs. Met een boekje in zijn hand rukte hij zich nog eens klaar. Heerlijk, dat spuitwerk van die mooie jongen. Erna was mijn pik rauw en schraal. En mijn pik helemaal leeg! Ik zette de band goed weg en zocht een lege videoband voor de film. Spiegels en een groot statief, zodat alles gefilmd kon worden. Hij viel op groot, en grof, dat was wel duidelijk. Hij kwam, blozend, bij me en lachte stout naar me.
Prachtig vent, helemaal goed, kreunde ik. Me zak is leeg en ik vind je supergeil! Hij bloosde en zette de camera neer.
Hij nam het tasje in ontvangst, met een paar video’s erbij. Ik ontken alles, grapte ik, toen hij zag wat voor films… Geil, kan ik nog meer rukken en eh leren, lachte hij. Een dag of wat erna had ik mijn video tv combi aan, met zijn hele film erin, en ik liet die meelopen. Ik kleedde me uit, douchte me, en begon lekker te spelen. Ik rukte mijn lul klaar, spoot mezelf onder en liet hem de sperma slierten zien, close up. Geil kreunend bleef ik kijken naar die knappe gozer op de video! Ik wil je neuken, kreunde ik en nam een sleeve die over mijn schacht paste. Flop flop flop, deed het ding over mijn ingevette schacht en ik ging spuiten. En hoe, kermend schoot ik me leeg en zei hem zo vol te spuiten! Nog een keer, dan ben ik leeg. Goh wat geil, dat je zo maar pist, over me heen, idee? Kreunde ik en rukte weer fel! Nog nooit was ik zo geil, en mezelf filmen of fotograferen, deed ik ook niet graag. Maar voor hem wel, en heel graag!
Ook ik nam een flinke fles koud water en dronk die op. ik zweette veel meer dan hij maar het koude water had nog iets, ik moest heel nodig! Ik ging liggen op de koude tegelvloer en piste mezelf onder, dat zou hem opwinden, wist ik. Met het restje koude water, spoelde ik mijn urine van mijn lijf en had een stel harde tepels, zachtjes eraan zuigen… Kreunend waste ik me en liet de camera mijn grote, dikke, lijf goed zien. Hij moest zich suf rukken en trek krijgen… Afgedroogd, en moe, liet ik me zien. Als gewoon dikke man, die ook gewoon een slappe kon hebben, wil je me? Vroeg ik, kijkend in de camera, was geil, tot gauw; áls je wilt dan hè? Vindt je dit alleen maar geil, zeg het me dan. Rillend als een rietje ging ik nu echt douchen en vingerde zelfs mijn kontgaatje. Ik word zelden geneukt, maar hij zou het zo mogen; als hij wilde. Enorm hard was zijn lul, maar met die maat kon ik er nog wel tegen, en zo niet, dan toch! Huiverend pakte hij het tasje aan. Ik had, als vermomming, mijn video zat in een doosje van een gewone film gedaan. Wat zou hij raar opkijken als hij me ineens naakt en geil zou zien. Ik rukte me weer op de Polaroid foto’s die hij erbij had gedaan. Spiegels maakten zijn hele lijfje zichtbaar. Heerlijke billetjes, een mooie pik en zijn mond, hmm, zalig! Twee dagen erna was hij er al, hij was fel rood. Joh, ik schrok me rot, wat een mooie man ben jij, kreunde hij geil. Kom binnen, zei ik, en liet hem vertellen. Ik wilde die film bijna in de grote kamer laten zien haha, maar ik schrok. Toen ik hem zelf aanzette, en jou zo zag. Toch maar niet, lachte ik stout. Nee, vind die ouwe vast niet leuk, zei hij. Man wat geil, en wat heb ik me lekker gerukt op je, kreunde hij geil. Nu ook weer geil? Jah, kreunde hij ongemakkelijk. Ik doe ook verzoekjes en vluggertjes hoor, lachte ik. Oh geil, zei hij, is wel nodig nu en gewenst, kreunde hij heet. Mag ik, gromde ik en maakte zijn gulp open, broek los en zachtjes streelde ik zijn mooie stijve pik, als tent in zijn slip.