SLETJE, LACHTE MIJN VRIEND, IK ZOOG DE, NOG NATTE, KWAST NAAR BINNEN EN BLEEF ZUIGEN. AF EN TOE ZIJN KONT VINGEREND

Ik hield het niet meer uit, wat een lekkere pik had hij zeg! Ik lag in mijn bed en zag een vriendje, dat bij me logeerde, met een mooie erectie. Ik was toen erg geil op seksuele toestanden en kreeg al een harde bij een blote teen, hihi. Maar goed, het vriendje bleef slapen, want het was te laat om nog naar zijn woonplaats te gaan. Hij sliep, net als ik, naakt en zag er heerlijk uit. Mooie kont, lekkere benen en daar tussen een pik…
Maar wat voor een! Slap was hij niet meer dan leuk en spannend om te mógen zien, niet om aan te raken.Hij viel in slaap, en nu, midden in de nacht was zijn laken afgeschoven en lag hij met een grote, harde, paal.
Zal ik kijken en mezelf aftrekken, of zou ik het durven? Ik gleed het bed uit en kroop stilletjes naast hem.
Hij bromde wat, en ik wachtte even. Voelen of toch zuigen, was mijn volgende vraag. Zuigen, dat zéker!
Maar wat nu als hij het niet goed vind, of boos word? Al die vragen, ik was intussen bloedgeil en kroop naar die harde paal. Flink van vorm, formaat en hardheid. Hmm, kreunde ik en likte het druppeltje voorgeil al van de eikel af. Hmm, smaakte zoet, ik ging door. Al snel lag ik hem geconcentreerd te zuigen en genoot intens van die harde pik in mijn keel. Vriendjes, jah, dat is waar, al jaren! We waren 17 en ik was geil op hem. Hij was iets donker, en had zulke mooie ogen! Jah, daar viel ik op, zonder nu gelijk alleen met jongens te willen geilen.
Ik zoog en zoog, en kreeg het, veel wit zaad. Ik slikte het en genoot van hem. Geil man, moet je vaker doen!
Oh jee, hij was wakker, en hij vond het fijn! Oh jah, lachte ik smakkend. Jah man, ik werd me gisteren toch geil!
Ik zag je dikke, besneden, lul en had dit nog niet eerder gezien zo. Was hij stijf, vroeg ik blozend. Ja man, ik had m zo willen afrukken, zo lekker hard en dik werd hij! Hij is nu ook hard, kreunde ik zachtjes. Dan ga ik jou ook zuigen! Word mijn eerste keer hoor, lachte hij. hij gleed onder het laken en zoog en likte geweldig lekker, ik kwam en spoot ook zijn keel lekker vol. We lagen naast elkaar, nagenietend en plagend spelend met elkaars lul.
Zo ondersteboven doen, zei hij en kroop alweer over me heen. Lijkt me geil, jah, en dan slikken, kreunde ik.
Sletje, lachte mijn vriend, ik zoog de, nog natte, kwast naar binnen en bleef zuigen. Af en toe zijn kont vingerend.
Jah geil, jij ook, vroeg mijn vriend. Nee, ik vind het toevallig leuk, we gniffelden. Zuigend en kreunend kwamen we in elkaars mond klaar en zouden dit nog wel veel vaker doen. De ochtend kwam en ik zou hem naar huis brengen.
Op de brommer natuurlijk, maar even buiten de stad stond ik alweer stil. Wat is er, vroeg hij, ik ben geil zei ik.
Ik ook, dit is zo anders en zo, kreunde hij ongemakkelijk. Trekken, ik moet toch wát! Ja, zet je brommer weg, ik wil je dikke lul rukken. Zo liepen we het verlaten stuk bos in en gaven ons over aan de geilheid en emotie…
Rukkend zocht mijn mond die van hem, het leek wel of we het beiden wilden; we zoenden geil en uitgebreid…
Ik knielde en zoog zijn heerlijke pik. Zaad wilde ik, en zaad kreeg ik; erg veel! Hij volgde en deed hetzelfde.
Ik wil je lul wel eens in mijn kont, kreunde hij. en ík wil er wel in, lachte ik stoer. We fatsoeneerden ons en reden verder. In zijn huis douchten we, samen, zijn ouders waren toch niet thuis, en weer zogen en trokken we elkaar.
Twee heerlijke maanden, we waren stilletjes wel erg verliefd en hadden elkaar ook al geneukt! Toen kwam het briefje, ik heb het nog! Beste vriend, we kunnen niet zo doorgaan. Ik verlang steeds meer naar je, maar de LTS hè.
Ik wil niet bekend staan, nog, als homo. We blijven vrienden en hebben seks, zo lang we willen. Maar meer, nee.
Huilend heb ik toen geslapen, mijn moeder dacht dat het iets met een meisje was. Jah, maar mijn meisje was mijn mannetje, mijn geile neukteefje, en vooral, mijn vriend! De seks werd een verplichting, niet echt leuk meer…
Zuigen na school, trekken in het park bij een tussenuur. Als je niet geil doet kun je beter stoppen, had ik boos gezegd. Ja, maar ik verlang wel naar je, maar ben ook bang! Als ze ons zo zien, enzo. Schijt aan, ik wil geile seks, en jou! Als ik maar een van de 2 kan hebben ga ik weg, stop ik ermee. Dan doe je dat toch, brieste hij me toe.
We hebben, alle 2 gehuild, boos van onbegrip woede en verliefdheid. Een paar jaar geleden hoorde ik van iemand dat hij weer in de buurt was. Hij was verlopen, zag er moe uit. Teveel seks, drank en drugs, lachte hij me toe.
Waren we nog maar 17, zuchtte hij. we zaten, als oude mannetjes, op een bankje en haalden oude koeien uit de sloot. Heerlijk, maar toch dubbel. Dít had mijn vriend kunnen zijn, mijn man. En waarschijnlijk had het dan ook niet lang geduurd. Ach, misschien is het beter zo. Enkele maanden erna is hij overleden…