RILLEND VAN SPANNING OPENDE IK MIJN GULP EN TOONDE HEM MIJN DIKKE BENEDEN PIK


Ik kijk graag binnen bij mensen, soms zie je gewone dingen en soms iets bijzonders. Zoals laatst die puber, of hij moest ouder zijn dan hij leek, die een prachtig stuk pik trok; kijkend naar een seksfilm op zijn laptop. Hij stond op punt van klaarkomen, want ik zag hoe hij de dekens wegsloeg en heftig rukkend zichzelf klaarmaakte. Dikke klodders sperma over dat nog gladde lijfje, zalig om te zien! Hij zag mij niet, want op het laatst had hij zijn ogen dicht, in opperste concentratie om maar zo geil mogelijk klaar te komen. Hij likte zelfs de spermaslierten van zijn vingers! Maar even verderop was het nog geiler. Een laptop stond aan, en via de spiegel kon ik zien dat er een homo seksfilm speelde. Daar kwam een mooie slanke man binnen. Eerst in zijn onderbroek, met een heerlijke harde pik erinHij had meer oog voor de film dan voor wat buiten gebeurde, en hij kneedde zijn paal door de dunne stof heen. Hij liep weer weg, wat een geil hard kontje had hij zeg! En even later kwam hij weer terug, rukte nu openlijk aan zijn stamper en keek zo geil dat ik dacht dat hij ook haast klaarkwam. Nee, helaas, weer liep hij weg. Hij keek boos, dus ik had wel een beetje gelijk. Weer kwam hij terug en klikte de film weg. Sloot zijn laptop af en kleedde zich aan. Met nog steeds een flinke harde paal in zijn onderbroek! Ik wachtte bij de poort waar alle tuinpaden op uitkwamen. Hij had zo een geil kontje dat hij wel móest fietsen! Lachend wachtte ik en zag hem in een korenblauw pak onder de poort doorkomen. Ik versperde hem de weg en vroeg of de film geil was. Rillend van spanning opende ik mijn gulp en toonde hem mijn dikke, besneden, pik. Hij slikte, zette zijn fiets neer en ritste zijn gulp open. Kreunend rukte hij zijn mooie pik klaar en bleef geil naar die van mij kijken. Was spannend, geil, bedankt, kreunde hij zijn mooie eikel afvegend, en snel sprong hij op de fiets. Ik rukte nog wat en spoot mijn zaad lekker op de tegels. Geil man, kreunde de mooie jongen van net. Moest je zo nodig, lachte hij geil. Jah, van al die geile kerels hier, krijg ik een stijve jah! Ik heb vanochtend al gespoten, zei de prachtige knaap lachend. Maar je mag wel even kijken hoor, lachte hij. Ja graag, vanochtend zag ik je al liggen rukken, bekende ik. Hij is mooi, kreunde ik, toen zijn gulp de prachtige pik vrijliet. Het ding groeide en groeide, ik hurkte, dit geil ding moest ik zuigen! Hmm, gepijpt onder de poort, tijd geleden! Geil man, U kunt het wel, kreunde de mooie jongeman. Hmm, vroeger deed de buurman het, maar die durft niet meer. Laat me raden, lang slank en een flinke pik. Zwart haar, en oh zo een geile spuiter. Jah, hoe weet je dat? Net laten spuiten. Bromde ik en zoog hem weer eens goed af. Hmm, ik ga komen hoor, moet ook, ben al te laat. Hmm, kreunde hij en spoot zich heerlijk leeg. Voor de 2e keer, lachte ik. Hoe jong, kreunde ik, nagenietend. 24, dus je komt niet in de problemen! Geweldig lekker was dit man, wil je nog weleens pijpen. Graag, zei hij en aanvaardde mijn kaartje. Of een filmpje waarop je rukt of gewoon lekker naakt bent. Hij lachte, u bent geil en een echte liefhebber. Hij maakte zijn prachtige tuitvormige voorhuid schoon en borg het mooie gereedschap op. Tot gauw, lachte hij zwaaiend en ging er als een haas vandoor! Ik liep verder, en zag nog veel meer leuks. Maar wat ik net deed was zo spannend, dat ik even genoeg had. Die middag kreeg ik een foto toegestuurd, van die mooie knappe vent. Zijn pik mega hard en bloot, op het toilet, maar wel geil.