OH HEERLIJK, KERMDE HIJ, TOEN IK DAT LEKKERS OPSLURPTE, EN ZACHT PIJPEND MET ZIJN GLADDE ZAKJE BESPEELDE MET MIJN GROTE HAND

Ondanks het feit dat ik graag zuig en speel met een fijne, harde, lul, kan ik ook genieten van de aanblik van zo een potente staaf en zijn eigenaar. Soms zijn ze té jong, maar mooi. Maar toch, mijn aandacht gaat toch uit naar wat rijper spul. En, het komt niet alleen in het zwembad voor hoor. Zo liep ik laatst rustig door een woonwijk, en zag licht branden in een beneden huis. Nieuwsgierig keek ik naar binnen en zag een lekkere, mooie, man spelen met zijn pik.Aan de ontbijttafel, krant open en zijn hand om de forse erectie, onder tafel. Prachtig ontspannen en lekker opwindend om te zien. Ik werd geil en liep door. Even verderop zat een leuke knul te rukken op de bank. Weer keek ik belangstellend naar binnen en zag hem fel spuiten. Bloedgeil werd ik nu. Hij stond lachend op, zijn prachtige lijfje onder het zaad en wandelde naar de gang. Hij ging vast douchen. Een beetje gluren doet goed, en is geil, bedacht ik lachend. Thuis gekomen pakte ik mijn leuter en rukte m eens flink af, heerlijk!
Heerlijk rukkend fantaseerde ik dat de rijpe man mij zijn kont bood, en die mooie jongen mocht ik afzuigen.
In mijn gedachten ging dat samen, en dus stond mijn leuter fel dik en hard in mijn grote hand, toen ging de bel. mijn beeldscherm zag ik dat het weer zo een colporteur was, wel een leuke, maar het moest maar afgelopen zijn! Ik opende de deur, in mijn blote reet en vooral met een harde paal, stond ik boven aan de trap. De jongen bloosde, maar bleef kijken. Eh ja, ik ben van deze firma, stamelde hij. Lijkt me duidelijk toch, zei ik boos. Hij keek, kwam binnen en sloot de deur. Ik wilde nog zeggen, geen interesse, maar hij bekeek mijn paal als was hij van goud! Mooie schacht, dik en warm, kreunde hij en hapte ernaar. Zuigend deed hij zich tegoed aan mijn neukstaaf. Hmm, kreunde ik toen zijn shirtje uit ging en hij door ging met zuigen. Voorover gebogen staand, toonde hij me prachtige billen in een spijkerbroek. Ik neukte zijn keel, en gromde dat zijn kontje zou volgen… Riem los, kreunde ik, broek uit, laat zien die kont! Hij deed het en stapte uit de spijkerbroek. Heerlijke bolletjes in een strakke boxer. Kom boven, in jou heb ik zéker interesse. Ik in u ook, kreunde de jongen en volgde me… Lekker stokje wel, kreunde ik en trok de boxer uit, zittend op de kleine leren bank. Oh heerlijk, kermde hij, toen ik dat lekkers opslurpte, en zacht pijpend met zijn gladde zakje bespeelde met mijn grote hand. Duimpje langs zijn ster, die gemakkelijk week voor die dikke harde duim. Oh jah, kreunde hij en spoot zo mijn gezicht onder! Kunt u me neuken, gromde hij, ik knikte en griste een condoom van de tafel, deed hem om en stond klaar. Zijn lange benen maakten dat zijn kleine kontje op hoogte stond om goed genaaid te worden, en dus deed ik dat. Ik neukte heerlijk, denkend aan wat ik die ochtend had gezien en spoot mijn lul lekker in hem leeg, hij genoot! Zijn spullen lagen beneden, hij bloosde, als ik uw adres niet aanvink komt straks mijn collega óók langs, gromde hij. Haal die spullen dan maar gauw, lachte ik, dan mag je lekker nog eens spuiten! Hij lachte, pakte de spullen beneden aan de trap en legde ze weg in het zijkamertje. Is hij ook leuk, gromde ik. Jawel, maar eh, ik weet niet of hij…
De bel ging, en een kek brilletje was het eerste wat ik zag. Hetzelfde shirt aan als zijn collega, al zat het wel wat strakker. Niet dat hij dik was, maar eerder meer gespierd. Ik geilde me op en deed de deur open. Mijn lul hing zwaar, hij schrok. Lijkt me duidelijk, gromde ik, zuigen of wegwezen. Dat ik dát durfde te zeggen! De jongen bloosde en stapte binnen. Opvallend breed voor zijn postuur, dus trainde hij, en ook hij keek naar mijn zware lul en trok… Mooie lul mijnheer, kreunde de jongen beleefd. Zuigen, kermde ik, en vlug wat. Hmm, u hebt al gespoten, lekker! Smakkend en slurpend zoog hij mijn lul, en trok zijn eigen piemeltje ook af. Ik zag alleen zijn hand op die plek, meer niet. Laat eens zien dat slurfje, kreunde ik geil. Een hard, parmantig staand, lulletje had hij vast. Glimmend en nat flitste het ding door zijn slanke handje. Hmm, die lust ik wel, zei ik en troonde hem mee naar boven. Daar plofte hij, naakt, op de bank en ik genoot van zijn mooie lijf en nog altijd harde piemeltje. Ik zoog het natte ding en proefde dat hij wel eens snel kon gaan spuiten. Ik zoog en hij sloot zijn oogjes. Zijn collega bood zijn lange, stijve, lul aan. Die hapte hij op als een speen, en kreunend zoog hij, voor hij zijn ogen opende en merkte dat hij hém zoog!
Kermend en genietend kwam hij klaar in mijn mond. Ik slikte het, en keek naar de mooie jongen, neuk je ook?
Hij knikte, maar ik wórdt liever genaaid, zeker daardoor! Zei hij, wijzend op de lange, dunne pik. Kan, mag ik kijken? De lange, slanke jongen jaste zijn stijve lul en nam de mooie, gespierde collega zachtjes. Ik rukte mijn lul stijf en pakte door. De mooie, harde billen ontvingen mijn kei harde keu en zo spoten we alle drie bijna tegelijk! Na lekkend keken we nog even naar elkaar, kijk ons nu staan. Ik ben gek op alle maten pik, lachte ik. we lachten en speelden nog even met onze, en elkaars, pikken. We moeten verder, lachten ze, en douchten. Ik rook de boxer en slip van de jongens en werd weer geil. Voor van alles zijn jullie welkom, maar niet voor jullie bedrijf hoor, lachte ik. Weten we mijnheer, we zagen u net voor het raam rukken, lachten ze. Dus probeerden we het maar. Ze bleken een stel, en als ik aangekleed was geweest, hadden ze mijn kruis wel gevoeld, proberend om me zo ver te krijgen. Daar was dus niet veel voor nodig, een jongen of slanke man die geil verwend wil worden, of gewoon wil spuiten, is welkom.