NAAI ME, GROMDE HIJ EN MET EEN STIJVE VAN HIER TOT TOKIO NEUKTE IK HEM !

Hij kwam bij mij logeren, een slanke jongen. De vriend van mijn neef, ja hij was mooi; slank en zonder ontkennen, hij deed me wel wat. Hij bleef de hele dag weg, solliciteren bij een bank, en kwam keurig op tijd voor het eten. Hij was aangenomen, en die avond zouden we het vieren.

Ik wist een klein café en wilde hem uitnodigen. Ik ga even douchen, lachte hij en stapte zonder moeite uit zijn kleren. Alleen zijn mooie boxer liet hij aan. Hij was slank, zeker goed gebouwd en in zijn boxer spanden grote ronde billen. Zijn schuimpje kon ik niet zien, maar die billen…

Hij had zo een haast om zich te douchen dat zijn tas open bleef, en er een toilet tas uitstak.

Ik zat te wachten en hoorde ineens van uit de douche, heb je mijn toilettas gezien? Ik riep dat ik hem zag, wil je even mijn douchegel pakken? Is goed, riep ik. Het tasje ging open, en ik zag een dildo, cockring en een flink stel condooms! Ook nog een paar blauwe pilletjes, en het gevraagde flesje.

Ik bracht het hem en wilde het keurig om het hoekje van de deur aangeven. Kom erin, dan was ik je met die gel! Lachte hij. Ik kleedde me uit en stapte bij hem. Weer die mooie billen, gromde ik.

Hij lachte en bukte zelfs. Ik keek naar een heerlijk schoon kutje! Hij lachte en waste mijn rug.

Je bent lekker breed, gromde hij en zocht mijn billen op. Niet toegankelijk zeker, vroeg hij lachend.

Nee, totaal niet! Lachte ik. Hij was homo, bedacht ik geil. Dat is maar goed ook, ik ben zo geil op een flinke pik in mijn kontje! Ik geil op pikken, lachte ik grommend. Hij draaide zich om, zoiets?

Vroeg hij hijgend. Een flink stuk stond fier vooruit. Jah, kreunde ik en knielde voor hem. Ik zoog zijn prachtige pik en likte uitgebreid aan zijn geile lange voorhuid. Lik mijn kutje, gromde hij genietend. Ik liet hem bukken en slurpte diep zijn kut uit. Wil je me naaien? Ik ben ineens zó geil!

Ik wil wel, maar dan mét! Hij keek langs me, en zachtjes trok hij aan mijn geile staaf.

In de slaapkamer pakte hij een condoom en rolde hem over mijn leuter. Neuk me, gromde hij geil.

Ik nam zijn mooie aarsje, en kreunde dat het geil was. Beukend in dat kutje ging ik tekeer!

Ik schoot me leeg, ongewild had ik me toch behoorlijk lopen opgeilen op zijn figuur, voorkomendheid en zachte omgangsvormen. Je neukt me lekker, kreunde hij. Kun je nog eens?

Dat zit er niet in, gromde ik. Oh jawel hoor, lachte hij. Heb je koffie? Ik knikte, neem maar een kopje, dan zal ik je eens wat laten zien. Hij loste een half blauw pilletje op in het warme vocht.

Hij bleef geil met me spelen, en geloof het of niet maar mijn wortel steeg geweldig! Hard als een hei paal stond hij en hoe geiler hij er mee speelde, hoe harder mijn staaf werd; pijnlijk hard zelfs!

Naai me, gromde hij en met een stijve van hier tot Tokio neukte ik hem. Geil was ik wel op hem, maar zo hard was mijn lul nog nooit geweest! Ik beukte zijn kutje, speelde met zijn trotse paal, en genoot van zijn warme lichaam. Heerlijk geil liet hij me spelen, en vroeg of ik hem zalig diep wilde neuken! Heftig spoot ik zijn strakke kutje vol en keek hem aan. Ik heb ook een halve op, gromde hij.

Speel lekker met mijn lul, dan zal ik je eens lekker onderspuiten! Ik speelde met zijn enorm harde lul, dat viel me net niet op. Maar mijn god, wat een geil stuk had hij. Zuchtend keek hij me aan.

Ik ga spuiten, berg je maar! Als een wilde waterval spoot zijn sperma over mijn lijf, en wonderwel bleef zijn geile lul staan. Ik maakte hem schoon, en lurkte gelijk weer aan zijn grote paal.

Man wat ben jij geil! Mijn lul blijft de hele nacht nog paraat, en de jouwe ook hoor!

Kom op, naar de kroeg! Eerst aankleden, lachte ik. Na een gezellige avond keek hij in mijn ogen. Je neef had gezegd dat je homo was, en geilde op jonge knullen. Dus dacht ik je uit te lokken.

Maar toen je niet reageerde, verzon ik dat van die gel. En dat lukte hoor!

Wat gek, gromde ik, ik heb knap wat gedronken, maar hij klimt alweer! Goed hè, lachte hij. Kan je me lekker in mijn strot naaien! Ik richtte mijn leuter op zijn mondje, en happend kreeg hij me.

Ik neukte hem en zalig diep naaide ik zijn geile keeltje. Diep in zijn keeltje schoot ik, hij spuugde het uit, en zacht druppelde het zaad uit zijn mond. Hij verbrak het geile moment, ik ga spoelen.

Nee, niet neuken, protesteerde ik. Nee joh, mijn mond. Lachte hij. Poedelnaakt keek hij naar me.

Je bent mooi, gromde ik. Straks mag je me zuigen, lachte hij. Even later stond hij met míjn douche gel zijn lijf te wassen en kwam heerlijk geurend terug. Zuig me, kreunde hij. Zijn mooie fallus werd superhard. Hij zag er geil uit, eerst foto’s. Hij stemde in, en na een geile fotoshoot kreeg ik zijn worst, zoog hem en kreeg dat heerlijke sap over mijn lijf. Hij bleef slapen, en de volgende ochtend zoog ik hem, neukte ik hem, en verwonderde me over het feit dat ik nog steeds een harde kreeg.

De pil was later die dag uitgewerkt, en mijn zak was leeg. Hij woont in de buurt, maar ik krijg alleen die pilletjes nog van hem. Logisch, maar een geile knul kan ik nu eindelijk lang en goed palen.

Dus, ben ik weer helemaal in de running!