MET GEKREUN SCHOKTE HET UIT ZIJN GEILE STAMPER EN IK SLURPTE HET ALLEMAAL OP!

Ik logeerde in een koopflat. En de eigenaren hadden me gewaarschuwd voor de buren.

Niet dat ze herrie maakten, maar ze nodigden nog wel eens jongens uit voor sex feesten.

Ik wist het nu, en zat net lekker in bad toen de bel ging. Ik zat lekker met mijn pik te spelen, en liep met alleen een handdoek om naar de deur. Daar stond een prachtige jongen die gelijk druk kletsend binnen liep. Hij had zich verheugd op deze avond, zo zei hij, en wilde graag alles doen!

Hij kleedde zich uit en stapte poedelnaakt in bad. Prachtige kleine billetjes en mooie lange benen.

Hij liet zich, op mijn advies spoelen. De jongen was verkeerd, maar ik wilde zijn zeker niet verkeerde lichaam zelf hebben! Hij vertelde dat hij nog nooit op zo een feest was geweest, en of er nog meer jongens zouden komen. Vanavond niet, loog ik, ik las jouw profiel en was gelijk geil!

Zijn prachtige lichaam had ik nu ook gezien. Mooi dat strakke buikje, en dan dat slakje. Die groeit hoor, gromde hij trots. Via een omweg kwam ik achter zijn gegevens. Hij was 1,80 lang woog maar 70 kg en had een lul van 17 cm. Verder was hij nieuwsgierig naar anale sex, en wilde hij graag geneukt worden. Maar dat weet je toch allemaal al? Zei hij. Ik loog dat ik al van het lezen zo geil werd dat ik per ongeluk zijn mailtje had gewist. Hij lachte, dan heb je zeker ook gespoten! Ik lachte.

Ja dus, gromde hij. Ik liet hem onder mijn handdoek voelen en hij schrok. Je bent besneden, dat heb je niet gemaild! Hij gromde, maar dat geeft niet, ik vind eikels likken heerlijk. Hij knielde en likte…

Genietend spreidde ik mijn benen en liet me zachtjes pijpen. Hij kon het wel! Zalig, kreunde ik.

Goed hè, gromde hij, geoefend met een kunstlul, lachte hij. Dat heb je goed geleerd. Maar nu jij!

Ik tilde zijn lichaam op en zo zat hij op de rand van de rugleuning. Ik zoog zijn kwastje, die uitgroeide tot een behoorlijk harde kwast! Zuigend genoot ik van zijn lat, en ik genoot ook van zijn kronkelende lichaam. Dit jonge ding was nog helemaal niets gewend! Heerlijk gromde hij, ik ga spuiten! Kermend loosde hij zijn sperma tegen mijn lijf. Heel geil! Zuchtend keek hij me aan, je weet dat ik vaak kan spuiten, lachte hij naar mijn beteuterde gezicht kijkend. Ik knikte leugenachtig.

Wel 4 keer toch? Minstens, lachte hij. Draai je om, gromde ik. Hij stond gebukt tegen de bank en ik likte zijn heerlijke roomwitte billen uit. Heerlijk geil kreunde hij en voelde bijna niet een vinger in zijn kutje komen. Oeh, lekker, kreunde hij. Ik vingerde hem en genoot van die zachte romige billen.

Kussen drukkend op die billetjes, keek ik naar hem. Ga je me neuken? Ik knikte. Maar eerst nog eens lekker pijpen. Je bent echt maagd hè? Hij knikte. Ik ben nog nooit met iemand geweest!

Ik jubelde inwendig. Dan ga ik je sperma slikken! Hij kirde, dat had je al geschreven ook!

Hij liet zich naar de logeerkamer leiden en daar viel hij op het bed. Ik gromde en zoog zijn harde, nog natte kwast tot hij superstijf was. En zoog toen voor dat heerlijke sap; de hoofdprijs!

Met gekreun schokte het uit zijn geile stamper en ik slurpte het allemaal op! Heerlijk geil, kermde hij. Ik vond dat ook, en zoog gelijk door. Daar kwam hij nog eens, en zuchtend keek hij hoe ik zijn sap op slurpte. Er liepen luidruchtige jongens langs, op weg naar de buren. Maar dat deerde niet.

Nu ga je hem krijgen, gromde ik met een keu als een hei paal. Ik ga je naaien! Het glijmiddel dat klaarlag smeerde zijn ster, en ik deed wat op mijn staaf. Hij knielde en wierp me zijn kutje geil toe.

Ik wrikte en daar ging mijn eikel. Als een stekker in een stopcontact. Al snel zat mijn eikel achter het strakke randje van zijn anus. Ik wachtte even, kuste hem en dreef voorzichtig door.

Oh jah, kreunde hij, net als ik dacht. Ik geniet en word geneukt; voor het eerst! Geil man, kermde hij.

Ik naaide door en kwam in zijn kontje klaar. Verdomme, geen condoom! Maar dat deerde hem niet.

Wauw, dat was lekker! Sperma in mijn kontje! Na dit orgasme was het voor mij even over. Toen hij naakt de keuken inliep zag hij dat er jongens voorbij liepen. Hij kwam terug, ik heb me in de deur vergist, lachte hij. Ik niet, lachte ik. Maar ik blijf hoor, je bent zo lekker geil! Die nacht laat zich raden, ik heb genoten; en hij ook!