IK ZOOG HEM HAAST VACUÜM EN LIET TOEN LOS, EN HERHAALDE DIT EEN PAAR KEER. DAAR KWAM HET, VEEL DIK EN STROPERIG ZAAD. HEERLIJK SLIKTE IK DE FIKSE LADING NAAR BINNEN !

Zo was die kamer begonnen en zo stond hij er nu bij. Behang met autootjes en ridders sierden de wanden. De bewoner kwam, bijna afgestudeerd, terug in die kamer en hij vroeg mij om te helpen. Klein van stuk, gespierd en zeker niet lelijk! Zo herinnerde ik me hem, hij leek veel jonger dan hij was, en dat was spannend. Hallo, zei hij amicaal, komend uit de badkamer. Ik was nog niet echt wakker hoor, eerst maar even geplast… Ik keek naar zijn kruis, een mooie slip verborg hem, helaas.Hmm, wel zwaar, flink ook, taxeerde ik snel. Goh, u bent vroeg wakker, zei hij en plofte op zijn bedje. Waar hij nog goed in paste. Die kasten moeten eruit. De muren schoon en dan behangen, zei ik ! Ja, is goed, ik ben alleen niet zo handig hoor, zei hij. Weer keek ik naar zijn kruis en zag eh verbetering/ verharding, hihi. Zal ik gaan douchen, vroeg hij glimmend. Nee, doe straks maar, word knap warm vandaag, met stoom apparaat en zo. Hij knikte, dus maar zo blijven? Ik knikte goedkeurend, zo blijven is goed, en leg wat handdoeken neer. Om het zweet af te vegen, verklaarde ik. Hij trok een lade open en daar lagen zijn race auto slipjes nog! Zal ik eens passen, lachte hij. ik zag een zware piemel, niet al te groot, maar aan zijn kleine lijfje leek alles forser. Hij past nog, alleen die kont hè, zei hij. Hij liet zijn billetjes schudden en deed mij zweten! Romig en toch stevig, mijn favoriete vorm! Ik werd ook warmer, en gooide het op het stoom apparaat dat al behoorlijk siste. Kom op joh, zei ik en gaf hem een schrapper en een mes. Al snel viel het behang van de muur, maar zag ik hem ook vaker bukken en als hij dan rechtop kwam stak er wel wat in die te kleine slip! Zijn lieve lach, mooie kontje en heerlijke worst maakten me geil. Had hij zin in mij, net als ik in hem? 19 was hij nu, en echt een snoeppie! Ik besloot even te gaan wassen. Lijm op mijn buik, loog ik. Want ook ik had mijn shirt uit gedaan. Meer deed ik niet, ik ben geen adonis, zoals hij! Nu ging mijn broek uit en stapte ik naakt, en met een half stijve, lul onder de douche. Hij kwam er bij staan. Hmm, precies zoals ik dacht. Dik en zwaar, mooi ook, hijgde hij. Ben jij op piemels dan, vroeg ik zacht kreunend, en kijkend naar zijn reactie. Zo, echt wel, maar niet dat eh ruige hoor, lekker zacht wel… Hij gromde, trok niet eens dat broekje uit, maar stapte zo bij me. Heerlijke beer bent u, ik heb vaak over u eh gedacht? Heel hard zeker, lachte ik, jah, deed zeer, giechelde hij. Hmm, kreunde hij en streelde mijn behaarde lijf. U bent lief, altijd al geweest, kreunde hij. Aarzelend zocht hij mijn, nu, natte slinger op. Hmm, dik hoor, lekker wel, kreunde hij en trok me nog stijver! Geil ventje, kreunde ik, hij genoot. Als u het niets vind, moet u het zeggen hoor. Maar ik wil vrijen en knuffelen met u, lekker soft en genietend. We moeten nog wel opruimen… Ja dus, lachte hij, heerlijk! Kirde hij en hurkte lenig. Wauw, dik man, zei hij happend en slurpend aan mijn stok. Hmm, u mag me onderspuiten met uw behangerslijm hoor, giechelde hij blij en zat gehurkt en nog in zijn kleine broekje. Drijfnat was dat broekje, en het water stroomde alsof hij plaste in het putje. Maar wel geil om te zien… Oh ja, kreunde ik, opgewonden en klaar om te spuiten. Hij leunde tegen de tegels, en ik spoot hem onder! Hmm gromde hij en smeerde het allemaal over zijn geile, gladde, lijfje. Dit was lekker, maar ik kan en wil ook spuiten hoor. Hij stond op, keek geil en afwachtend naar me. Toe dan, kreunde hij, trek mijn natte broekje uit! Ik vond zijn slurf, behoorlijk lang en dun, een echt geile pik! Heerlijke lul, kreunde ik en zoog hem eens op. Oh wauw, u kunt het wel, zo fijn dit! Hijgend liet hij zich zuigen, geil en kreunend. De mooie jongen keek neer op me, maar wel geil en lief. Neuk mijn keel eens, blijf ik pijpen, kermde ik geil, hij kreunde en liet zich gelden… Heerlijk schoof dat lange stuk lekkers in mijn keel en hij kreunde genietend. Oh man wat geil dit, kreunde hij. Mijn eh behangerslijm komt, zo geil, zo lekker geil dit! Hij trok nog net terug en spoot mijn harige bast onder zijn vele, krachtig verspoten lijm. Geile spermaspuit zeg, kreunde ik. Ja, ik ruk veel, kermde hij; maar spuit ook veel! Huh, vroeg ik hardop, dus je hebt geen vriendje, of vriendinnetje? Nee, de eenzame rukker, dat ben ik, hij bloosde. Dat had ik moeten weten, ik snak naar een fikse lading sperma, al jaren! Hihi, krijg je straks dan, ik heb nog meer! Hij kreunde lachend, en maakte zijn mooie piel schoon. Slap hangend bleek hij nog iets te hebben… Een flinke hangzak, maar ook een tuitvormig voorhuidje, heerlijk! Inspectie, bromde ik streng en slurpte het voorhuidje op. Heerlijk geil kreunde hij en door zijn eikel achter dat huidje langs te likken, schoot zijn pik omhoog. Ik kreunde en keek stout, ik moest zijn zaad hebben! Man wat een ventje was dit! Ik zoog en kneedde zijn knijpende billen. Hij kreunde, oh buurman, wat pijpt u lekker; zo geil! Ik zoog hem haast vacuüm en liet toen los, en herhaalde dit een paar keer. Daar kwam het, veel dik en stroperig zaad. Heerlijk slikte ik de fikse lading. Na deze geile douche beurt, heb ik hem nog laten spelen met mijn grote lijf, me laten kussen, likken en af gepijpt heeft hij me ook nog! Zijn geile, gladde, lijfje onder mijn behangerslijm. De dag erna hebben we behangen, ging vlot. En hij mocht me weer als zijn grote, levende beer zien. Wat is dat geil zeg, zo een slanke, lieve jongen aan je lijf en dan ook nog naakt! Daarna heb ik hem gespoeld en gerimd. Heerlijk afgepijpt, zijn zaad geslikt, en hem geneukt! Heerlijk diep en kalm. Was zijn eerste keer, maar hij heeft talent hoor, hihi.