IK TROK ZIJN MOOIE HAMMETJES VOORZICHTIG OPEN EN LIKTE AAN ZIJN NAADJE

Het begon als een grapje, de jongen die ik bijles gaf kwam wel vaker bij me, en telkens met rekenen wiskunde of Engels. Met alles kon ik hem helpen, en zo loodste ik hem door de middelbare school en verder. Ik hielp hem al vanaf de lagere school, dus zag ik hem langzaam veranderen van een leuke knul in een prachtige tiener. Hij vroeg ooit of ik geen vriendin had, maar begreep al snel dat ik homo was. Het stoorde hem niet, en bang was hij ook niet.

In de zomer liepen we vaak in slip, en lachend zei hij dan dat ik hem alleen zo mocht zien. Tot die ene dag. Hij kwam boven en had duidelijk een rot humeur. Volgende week proefwerk, snauwde hij, en ik snap er geen hout van!

Samen komen we er wel uit, zei ik kalm. Hij knikte, maar liever had ik die Miep van verderop liggen neuken, voegde hij er bits aan toe. Lachend zei ik dat hij beter kon leren. Dat gaf hij uiteindelijk ook toe. Zuchtend zwoegde hij op zijn huiswerk en kneedde nerveus zijn kruis.

Je bent geil hè? Vroeg ik hem zachtjes. Hij knikte, al 3 dagen niet gerukt door dat klote huiswerk!

Zal ik je dan eens lekker afzuigen? Hij bloosde, en knikte! Maar dan alleen zuigen hè!

Ik knikte en liet hem opstaan. Nu zou ik hem voor het eerst naakt, én met een erectie zien.

Grommend kreeg ik zijn mooie lijf te zien. Ook ik was opgewonden, dus kwam er bij mij ook een staafje op. Hijgend keek ik hoe zijn broek zakte en hij zijn mooie zachte boxer liet zien. Lekkere billen, plaagde ik hem. Alleen pijpen, viespeuk! Hij lachte, je bent geil op me, dat weet ik wel.

Ik word steeds geiler, bekende ik. Heb je wel wat staan dan? Kijk maar, zei hij trots en toonde me zijn iets kromme lange pik. Wauw, die lust ik wel. Wat vind je er nu aan, zo een hard ding?

Lekker man, zeker als hij begint te trillen in mijn keel. Grommend wierp ik me op zijn behoorlijke voorhuid. Hijgend gaf hij zich aan mijn zuigende mond over. Ik kreunde mee, en zocht naar zijn heerlijke harige zak. Grote eieren hingen erin, en ik rolde ze. Niet doen, dan spuit ik, kermde hij.

Spuit dan, kermde ik, ik wil je zaad! Hij schokte en ik ving zijn heerlijke warme zaad op in mijn mond. Lekker, kreunde ik, meer wil ik van je! Hij lachte, nou ik kan nog wel 2 keer hoor! Zuchtend voelde hij hoe ik zijn met sperma besmeurde hand en lul aflikte. Zuigend kreeg ik die staaf weer hard en kreunend neukte hij mijn keel. Dit is geil, en ik dacht dat alleen die Miep dat wilde.

Ik lachte en liet mijn keel goed doorneuken. Hijgend spoot hij nog eens, en ik slikte het door.

Is sperma lekker? Gromde hij. Dat spul van jou wel, kermde ik. Viespeuk, lachte hij. Ik bracht een druppel terug, en vroeg of hij wilde proeven. Uit jouw mond zeker, echt niet. Ik pakte hem beet en tongde zijn eigen zaad over. Hij streelde me ineens! Ik had een snaar geraakt. Zuchtend tongde hij terug, en vroeg of hij nu ook homo was. Nee, hooguit ben je bi, maar supergeil ben je wel hoor!

Hijgend kreunde hij dat hij wel eens een foto had gezien waarop iemand in zijn kont werd geneukt.

Kan dat bij mij ook? Grommend vertelde hij hoe hij ooit zijn kontgaatje had gevingerd en hoe geil hij daarop klaarkwam. Ik speelde met zijn wortel en samen stonden we geil te genieten.

Als je wilt dan kan ik je wel neuken hoor. Met die grote paal van jou zeker, dat past nooit! Zei hij lachend. Ik trok mijn kleren uit en zo zag hij mijn lul bloot en kei hard. Wauw, die is dik! Kermde hij. Zacht voelde hij aan mijn paal en trok eraan. Die past echt nooit! Lachend zei ik dat een volgende keer wel te willen doen. Ik wil zien of je ook lekker kan pijpen. Hij kleurde, ik met een pik in mijn mond, dat is nieuw voor me. Lachend trok ik hem op zijn knietjes en zag hoe mijn dikke pik voor zijn mond bungelde. Hij ruikt schoon, zei hij kirrend, en voorzichtig likte hij eraan.

Even later zoog hij me, naar zijn zeggen zoals hij het op een film had gezien, maar ik vermoedde dat hij het wel vaker had gedaan. De slanke hand van de tiener streelde mijn zak en rolde ook mijn eieren. Zuchtend duwde ik hem af. Kom dan gaan we naar bed, kreunde ik. Hij volgde me en viel op zijn buik. Ik zag de mooie billen spannend & glad voor me. I trok zijn mooie hammetjes voorzichtig open en likte aan zijn naadje. Hij rilde, wat doe je nu? Vroeg hij geil. Ik rim je kutje, gromde ik.

Dat is toch smerig? Alsof een kut zo lekker smaakt, gaf ik terug. Nee zei hij stoer.

Nu wist ik het, hij loog. Een kutje smaakt wél lekker. Nou, ik vind er niets aan! Zei hij steevast.

Ik lachte inwendig, ik was waarschijnlijk zijn 1e sex partner. Zuchtend voelde hij hoe ik mijn tong liet flitsen. Hijgend keek hij om. Niet neuken nog hè? Je bent zo groot!

Ik lachte, misschien niet. Zuchtend voelde hij mijn vinger naar binnen gaan, en kreunend werd hij geiler. Hij neukte het bed, en ik zag zijn kromme pik weer spannen. Ga je spuiten. Jah, kermde hij.

Geil, kermde ik. Laat het niet op mijn bed stromen hè?

Hij schrok en draaide zich snel om. Ik zoog zijn geile lul en ving zijn goddelijke zaad op. Ik wil douchen, zei hij de situatie niet meer onder controle hebbend. Dan ga ik mee, en zal ik je billen eens wassen! Hij kreunde en stemde in.~

 

 

Daar lag hij, met zijn schone bolle billetjes omhoog, een handdoek over het kussen waar zijn pik en zak op rustten. Ik had zijn zak niet geschoren, want het gaf hem iets geils. Ik likte zijn kontje en kuste de mooie hammetjes. Hij kirde en lag te genieten. Neuk me, kermde hij geil. Nu ineens wel?

Vroeg ik plagend. Hij gromde, het voelt zo leeg binnen. Beetje een gek gevoel. Giechelde hij.

Ik griste een condoom van het nachtkastje en rolde die om mijn pik. Daar gaat ie dan, kreunde ik.

Even lag hij roerloos, maar toen mijn eikel zijn sluitspier passeerde schoot ik door. Auw, kermde hij.

Ik wachtte even. Je lul is een lantarenpaal man, kreunde hij. Wat is ie groot! Ik wachtte even en smeerde gelijk wat meer vet op mijn staaf. Daar gleed ik in zijn kutje, en heerlijk neukend maakte ik hem geil. Verdomme, mijn lul staat alweer. Wees eens eerlijk, kreunde ik, ben je al eens met een meisje naar bed geweest? Hij aarzelde. Nee zeker, lachte ik. Hij moest het bekennen. Maar een jongenspik heb je al wel gehad? Hij knikte, een kleintje maar, van mijn buurjongen die een stijve had. Stamelde hij zachtjes. Dus je bent niet Bi! Nee, ik denk het niet, gromde hij. Weer begon mijn lul in en uit zijn geile strakke kutje te gaan. Je bent dus gewoon een homo, een poot, een mietje.

Ja, jah jaaahhh, kreunde hij, en ik wil je in mijn reet hebben; neuk me! Hij ging los en gaf goede tegenactie op mijn beukende paal. Mijn zak klotste tegen die van hem en jammerend kwam hij klaar.

Zuchtend ontlaadde ik me. Diep in zijn darmpje spoot ik mijn geil, voor mijn gevoel, ik was immers gejast. Hij keek trots om, lekker hè? Kreunde hij. Nog voor ik goed en wel lag begon hij te vertellen hoe zijn buurjongen stiekem met een sex blaadje kwam en samen met hem wilde rukken.

Gek hoor, ik kreeg een stijve van al die blote meisjes, maar wel van zijn geile dikke pikkie. Kreunde hij. Dus toen het begon te kriebelen, zoals hij dat noemde, ging ik voluit op zijn pik zuigen.

Lekker joh dat sap van die knappe jongen! Waterig en veel! Kirde hij. Dus toen dacht ik dat ik misschien homo was, en wie was er beter om dit na te gaan dan JIJ! Dus heb je mij gebruikt?

Zei ik quasi boos, ja; kreunde hij. Maar het was maar wat geil hè? Ik knikte.

Die dag streelde hij me en vroeg me of hij me ook mocht neuken. Ik knikte en lag even later met zijn lange dunne snikkel in mijn kut te genieten! Kei geil, kermde hij, je bent een supervriend André.

Hij lachte naar me, als ik je vriend ben kus je me. Snikkend gaf hij zich over aan me. Ik wil je sexslet zijn, zei hij onhandig. Jij mag alles met me doen, zei hij weer. Goed zo, dan wil ik eerst je lijf pik en billen fotograferen. Hij keek vreemd op. Je blijft heus niet zo puur en mooi hoor, lachte ik.

Als dat is wat JIJ wilt! Kreunde hij. Even later poseerde hij voor me, in alle standjes en ik maakte foto’s. Na een serie waarop hij puur en zuiver overkwam kreeg ik zijn stijve in het vizier, en ook dat lekkers fotografeerde ik. Ik heb ook foto’s, kreunde hij. Op zijn mobieltje liet hij de stijve van zijn buurjongen zien. Een prachtige dikke pik, met grote ballen en vrij kort. Lekker, die wil ik ook wel proeven hoor. Regel ik, lachte hij. Hoe oud is de eigenaar, lachte ik weer. 14, kreunde hij, erg hè?

Dan hoef ik niet, ik ben geil op jong, maar kuikens is een héél ander hoofdstuk, lachte ik.

Haha, dan zuig ik hem wel voortaan, lachte hij. Hij is écht geweldig. Kreunde hij. En die billetjes vindt jij vast ook lekker. Rond kaal en erg klein. Jij gaat hem zeker de volgende keer neuken.

Dat wil die lul niet, maar geeft niets hoor, ik zuig hem graag! Zijn ogen glinsterden, tot hij besefte wat hij was. Mijn vader wordt vast boos, kreunde hij. Nee joh, hij wordt hooguit teleurgesteld.

Geen kleinkinderen enzo. Maar het komt goed. Gerustgesteld lag hij in mijn armen, jong, lief, geil en vooral erg mooi! Na deze zachte raadgeving ging hij douchen en liet zich lekker bekijken.

De foto’s werden gedownload en daar keek hij vol trots naar. Als ik het mijn ouders heb verteld wil ik ze hebben. Dat is goed, kreunde ik. Ik kuste hem. Weet je dat ik je al een tijdje leuk vond. Hij knikte, ik heb je wel eens naar mijn piemel, eh pik, zien kijken.  Maar je billen vind ik nog het mooiste. Hij lachte, maar nu ik weet wat ik ben wil ik jou! Dankjewel, ik ben er, tot je een eigen vriendje krijgt. Hij keek verbaasd. Dan zul je me herinneren. Maar niet vergeten, zei hij snel. Ik huilde haast. Dat niet, maar je zult een eigen leven opbouwen, en misschien mij de schuld geven. Echt niet, je hebt me geholpen; niet verleid! Daar deed ik het mee. Hij is nu afgestudeerd, woont samen met een vriend, maar komt nog vaak naar zijn ouders die zijn nieuwe ik aanvaarden.

In de tussentijd heb ik vaak genoeg zijn kutje opgerekt, en zijn mond om mijn paal gevoeld.

Maar ook heb ik zijn sperma zien vliegen, en zijn tranen gedroogd als een jongen hetero bleek te zijn. Alles voor het ‘’goede doel’’ zal ik maar zeggen.