IK STROOPTE ZIJN BROEK AF EN ZAG NU DE IMPOSANTE GENOTSKNOTS

Die ochtend was ik vroeg, en beregeil, wakker geworden. Op de Cam, en de foto’s had ik al gezien dat hij erg mooi was. Een geil lang lijf, mooie lul en heerlijke billen, zo te zien. Hij gaf ook al aan dat hij niet gauw ergens van schrok, dus mocht ik veel verzinnen. Hij kwam boven en had een heerlijk wijde broek aan, ik graaide gelijk naar die billen. Heerlijk stevig en hard. Harig ook, kreunde ik geil. Hij rilde, toch wel iets op zijn hoede. Hij vond mij groot en breed, en imposant. Lekker lijf, gromde ik, halsband om, goed zo. Kom eens hier staan, gebood ik en hij deed het. Zijn mooie lul was hard en stak af en toe de kop op in de wijde broekGa je me blij maken, door je geile lijf uit te lenen, kreunde ik. Jah, hijgde hij en knikte fel. Shirtje uit, gebood ik weer en zag heerlijke tepels. Klemmetjes, vroeg ik, in de tas mijnheer, kreunde hij. Verstelbare klemmen, zodat ik de druk kon opvoeren, kettinkje ertussen, en een haakje. Ik kneep, met mijn harde sterke handen zijn borsten op, kneedde zijn mooie tepeltjes en pakte het setje klemmen. Zo, zei ik en schroefde de klemmen ietsje open nog. Pff, zuchtte hij zachtjes, genietend, dat wel. Is hij nog hard lekkertje, vroeg ik. Hij knikte en ik voelde weer in die broek. Jah, geil ook, met die rubber cockring, hijgde ik geil. Ik heb ook staal mijnheer, gromde hij gedienstig. Straks, bij de foto’s, kreunde ik. Ik trok de mooie fallus en keek naar zijn gezicht, dat van genot vertrokken was. Je kont wil ik zien, kermde ik, en pakte een forse dildo uit zijn tasje. Keurig in een plastic zakje, en goed ingevet. Ik zette het vervaarlijke ding op de salontafel, stroopte zijn broek af en zag nu de imposante genotsknots.
Hmm, bijna zonde om die te laten staan, kreunde ik en zoog de forse stijve eens fijn diep en nat af. Zuchtend keek hij naar mijn verrichtingen, en wilde al spuiten. Nee, snauwde ik, inhouden teefje. Hij kermde, jah mijn heer, goed mijnheer, kreunde hij en keek me beteuterd aan. Ik voelde aan zijn mooie kont en het open kontgaatje smeekte een beetje boel om vulling. Zitten op dat ding, kreunde ik, nu bloedgeil. Ik zag hem zakken op dat ding, en kon het nauwelijks geloven! Wauw, geil man, daar past ook een hand in, zei ik geil en toonde hem mijn grote, brede hand. Als u dat wilt, kreunde hij genietend. Zijn pik stond stijf, superhard en met aderen. Hij reed, op mijn verzoek, op en neer op die zwarte kunstlul, die zijn binnenste wel moest vullen! Kont gevuld, keel ook, hijgde ik. Net toen hij heerlijk op mijn schacht zat keek hij naar mij. Ik trok mijn kleren uit en toonde hem mijn dikke, besneden, snikkel. Ik duwde zijn hoofd over die schacht en liet hem mijn lul diep en nat pijpen. Hij had nog zijn handen nodig om zich in evenwicht te houden. Heerlijk zuigend keek hij me aan, geil en gedwee. Zit je lekker, slet, kreunde ik, hij knikte en pijpte flink door. Goed zo, ik wil je zo wel even neuken, zei ik, als was het een gunst. Kom eraf, kreunde ik en jaste mijn stijve, knal harde, snikkel. Veel zou ik er niet van voelen, dacht ik, maar ik wilde hem vooral laten merken dat het me ernst was. Oh jah, geile ruime neuk kont heb je slet, kermde ik en stootte flink. Maar nu trok hij zijn sluitspier zachtjes aan dicht en sloot zo mijn dikke pik op in een opvallend strak kontje. Slet, hijgde ik, teefje, ik neukte nog wel maar voelde mijn lul haast afgeknepen worden! Ik speelde wat met zijn, intussen, paarse, lul en tergde zijn geile eikel met mijn duim… Oh jah, ik houd het niet meer, smeekte hij en spoot! Geile slet, kreunde ik en liet hem spuiten. Zo op het donkere badlaken. Fikse klodders had hij gespoten, en ik vond het geil. Ik spuit lastig, maar door zijn geile lijf, heerlijke gekerm en de geile situatie wilde ik mijn uiterste best voor hem doen. Hij keek en kreeg me weer in zijn keel. Zuigend, op zijn knieën, zag ik de lekkere lul nog steeds zaad lekken op het badlaken. Ik neukte zijn strot en genoot, want dat geile ding kreeg wéér een stijve! Snol, kreunde ik, ik wil met je spelen, en wat doe jij?
Je krijgt verdomme een stijve! Ja mijnheer, sorry mijnheer, zei hij. Ik zette de klemmetjes wat strakker, en zag de mooie man van pijn zijn gezicht vertrekken. Straf, kreunde ik en mepte gelijk op zijn mooie, harige, kontje! Ik tikte tegen de ketting aan en hij sidderde. Spuit je zo vaak dan? Ja mijnheer, ik kan heel vaak spuiten, u doet het geil! even rust, zei ik, en zachtjes aan speelde ik nu soft met zijn lijf. Hij maakte me bloedgeil, vooral zijn wil en kunde om te spuiten. Ik legde hem op de salontafel en was even gewoon geil. Ik streelde zijn lijf, speelde met zijn balzak, en friemelde wel 3 vingers in zijn aarsje. Hij drukte zijn kontgat gemakkelijk op met zijn benen… Ik was verguld met die mooie man, en liet me nog eens fijn zuigen. Het kostte me moeite maar ik spoot toch heerlijk het zaad uit mijn kloten, over hem heen. Als beloning mocht hij zich aftrekken en zijn zaad erbij voegen. Dat lukte hem gemakkelijk, en zuchtend loosde hij zijn sperma. Goed zo teef, wil je nog eens geneukt, of foto’s?
Doe met me wat u wilt, ik ben er voor u! ik besloot hem te wassen en liet hem zien dat ik hem geil vond, mijn lul was wéér hard; door hem! Ik speelde met zijn kont, zijn pik en tepels, en haalde, eindelijk de klemmen eraf. Uitgelaten zoog ik zijn mooie tepels, likte ze verkoelend en liet mijn snor fijn kriebelen. Oh man, ik word zo geil. Spuit dan voor me, kermde ik, hij rilde, lukt niet, hijgde hij, kom of je krijgt straf. Zwetend en kreunend kwam hij nog eens. Pff, zuchtte hij, dat was lastig. Zal best, zei ik, quasi ongeïnteresseerd, maar wist dat hij het er voor mij voor over had. Goed hoor, kreunde ik. Wil je blijven, zodat ik je kan bewonderen. Jah, nog een tijdje, lachte hij. Ik trok zijn lul stijf, nu met de ijzeren ring erom, en maakte foto’s op mijn bed. Ga je je nog laten gebruiken, straks? Nee, ik ben leeg, het was anders dan ik gewend was, maar eh, geil. Goed zo, je bent welkom, en meer of harder, kan en mag. Hoor ik het van je? Dit is het idee, en dat kan gewijzigd worden, maar het lijkt mij geweldig geil om zo met je te spelen. Ik kan je ook meenemen naar een dierentuin en me daar, stiekem laten pijpen door je, of je een beetje domineren, met een tril ei of dildo op afstandsbediening in je aars ofzo. Idee?