IK HIJGDE EN ZOOG HET GESPOELDE STUK VLEES HEERLIJK AF…

Zo zag hij er uit, lopend over het park waar ik logeerde. Ik fotografeerde vogels die ik overvloedig gevoerd had. Er zaten prachtige vogels bij, maar toch dwaalde mijn lens af naar hem. Hij was slank, gespierd en geweldig geil! Een trainingspak verborg zijn lid, maar zijn harde kont was wél duidelijk zichtbaar. Hij lachte en liep het grasveld op naar mijn huisje. wát een prachtige vogels zitten er bij mijnheer, kreunde hij blij. Ja, ik heb er al een stel hoor.Hij kwam naast me staan, kijkend op mijn kleine schermpje. Oh jah, zei hij en ik rook dat hij net hard gelopen had, ik rook vers zweet en heerlijke after shave. Wacht, zei ik, ik zal ze even op de laptop zetten. Ik haastte me en zette ze erop. Hij keek, nog steeds gebukt, naar de foto’s. Wat een heerlijke houding om flink geneukt te worden, bedacht ik en mijn hand gleed over zijn billen. Hij kreunde, mooie foto’s mijnheer, en die hand is hmm.
Benieuwd naar zijn lijf keek ik even door zijn t shirt hals, en zag een roomblanke huid, goed gespierd en glad.
Wil je niet even douchen, je hebt je ingespannen, kreunde ik. Hij lachte, jah, maar ik denk dat ik me erna weer inspan, lachte hij. Hmm, als jij dat wilt, zou je een fotograaf heel blij maken hoor. Oké, ik ga douchen, lachte hij.
Het heerlijk lange lijf kwam bloot, en discreet en spannend draaide hij zijn billen naar me toe, zag ik nog zijn pik niet! Mooie romige harde billen, dat wel. Poedelnaakt en half naar me toe gedraaid zeepte hij zich goed in, en wreef, nadrukkelijk, zijn slanke hand door zijn mooie bilnaad. Heerlijke vent, kreunde ik en keek, met stijgende erectie naar de mooie jongeman. Af en toe zag ik zijn lid, fors, bleek en groeiend. Heerlijke vent, kreunde ik weer en trok mijn, weinige, zomerkleren uit. Hij kreunde, ook geen klagen man, hijgde hij geil. Niets tegen gekomen, in het bos, bromde hij. En dan te weten dat ik zo een geile ouwe neukstier hier kan krijgen, plaagde hij me.
Nou, neukstier, ik wil je ook graag pijpen, likken en strelen hoor. Waar blijf je dan, gromde hij uitdagend…
Ik was naakt en stapte in het bad bij hém. Ik vond hem echt prachtig, en hurkte om die forse lul te pijpen.
Even spoelen die pik, want die smaakt nu naar zeep! Ik gromde en zoog het gespoelde stuk vlees heerlijk af…
Hij kreunde en vroeg wat privacy, je zult mijn kont ook wel willen neuken, toch? jah, hijgde ik. hij had de doucheslang al in zijn hand. Straks is alles voor jou, om mee te geilen en te spelen, lachte hij, nu wegwezen!
Schoon en droog kwam hij mijn kleine woonkamertje in. ik had de gordijnen gesloten en zag de buurvrouw nog blozend kijken, ik was naakt en had hem immers stijf! Klaar voor mij en veel geil zaad, kreunde hij. Ik ben in top conditie hoor, lachte hij. Dat zie ik, maar proef er nog weinig van. Hij stond vlakbij me, en ik zoog zijn geile roze tepels. Heerlijk, ik wist niet dat dit zo geil was, kreunde hij. Zuchtend ging ik ervoor en voelde zijn kontgaatje…
Oh heerlijk man, zuig mijn lul, ik ben zo geil nu. Kreunde hij gemeend, en ik hurkte om dit moois op te happen.
Oh jah, zei hij en duwde me op de bank, en neukte mijn mond en keel diep en kalm. Heerlijke lul, bedacht ik en kneedde zijn harde, knijpende, billetjes. Vinger me maar, kan het hebben, kreunde hij. ik duimde hem en voelde hem al snel schokken. Ik was zo geil vanochtend, kreunde hij spuitend over mijn grote, blote, lijf. Oh man geil!