IK GING NAAR ZIJN KAMER EN ZAG HET DOEKJE, MET DE SPERMA SLIERTEN LIGGEN

Ik zag hem heerlijk aan zijn ochtend erectie trekken, de slanke mooie jongen met een wasbordje en heerlijk kleine billetjes. Hij kronkelde echt en maakte het, voor zichzelf zo geil mogelijk. Ineens sprong hij op, opende een kastdeur met spiegels en spoot enorm veel sperma op de beide spiegels. Ik kon zien dat zijn kontje kneep en optrok! Terwijl hij een doekje ging halen, pakte ik mijn camera en fotografeerde de flinke fluimen zaad, die van de spiegels dropen.Hij kwam terug en ik zag hem wel wat moeilijk lopen, maar ach, dat zullen wel spieren geweest zijn, die hij te sterk spande; dacht ik. met een handdoek en een leuk onderbroekje, liep hij weg.
Die gaat douchen, en ik was benieuwd of hij dat rukken en spuiten expres deed. Ik snelde naar zijn huis en wachtte even, nerveus en geil. ik liep achterom en riep, volk! Niets, ik liep voorzichtig naar binnen en hoorde de douche. Ik ging naar zijn kamer en zag het doekje, met de vele sperma slierten, liggen. Hij had een lekker lijf, en een heerlijke lul. Dus waagde ik het erop. Ik klopte op de badkamer deur en hij deed open. Naakt, nat en schuimend stond hij daar. Een fikse paal en forse hangzak, alles heerlijk glad! Mooi, vroeg hij geil kreunend.
Ik knikte, ja, je bent geweldig mooi, kreunde ik. Ik heb me net eens lekker uitgesloofd voor je, en hoop dat je dít ook waardeert. Hij draaide zich om, en ik zag een fikse, zwarte plak tussen die mooie billetjes. Ik kreunde, is die groot en dik? Nee, niet zo, maar ik voel hem wel goed, ik denk dan dat het uw ding is, lachte hij stout.
20 jaar, slank en geweldig potent, ik was gék op hem! Ik keek wel vaker naar hem, maar deze show was iets te veel voor me, dus stond ik nu naar dit moois te kijken, en vlakbij! Zou je dat willen dan, eh, weet je wel wat ik heb? Een lekkere, dikke besneden lul! Kreunde hij genietend, en rukte kalm aan die lange slurf. Kom op, zei hij, je vind me geil, ik geil op jou. Laten we kijken of het past! Hij kreunde en keek me aan. Wil je me eens goed nemen, lekker neuken en pijpen? ik knikte, dat wil ik zeker. Al snel stond ik naakt, en werd gewassen en gerukt door hem. Hij kermde en zei dat hij die pik wel wilde hebben. Hij hurkte en zoog mijn lul, die net schoon was.
Hmm, heerlijk een échte mannenlul! Oh man, hij is dikker en groter dan ik dacht. Die wil ik zeker in mijn kont!
Ga staan, ik wil je laten merken hoe geil ik ben op die lul van je! Hij stond recht, en zijn lul boog iets af naar beneden. Het geilste model pik dat ik ken. Hij hing, nonchalant, zijn kromme leuter in mijn mond en ik begon, naar hartenlust, te zuigen en te pijpen. kreunend gaf hij aan dit geil te vinden, en hij wilde spuiten. Ik zoog nog even plagend door, en ontving een ruime lading sap van zijn geile kloten. Ik dreef van zijn zaad, en het droop van mijn gezicht. U gaat me neuken, en ik ga hem gewoon toelaten, man wat een geile, dikke, pik! Hij trok er verlekkerd aan en likte geil mijn gezicht schoon. Oh man, die smaak, ik ben verslaafd aan mijn eigen zaad, zei hij.
Hij liet me zijn plug verwijderen en ik jaste mijn lul. Zuchtend keek hij hoe ik geiler werd van hem, zijn kontgaatje mooi rond en open. Zuchtend dreef ik mijn lul in zijn kont, en zo ging ik diep en zacht neukend pakte ik zijn tepels. Normaal is dat alleen geilheid verhogend, maar deze jongen werd knettergek! Knijp ze, ik vind dit zo geil!
Ik kneedde die harde, dikke, tepels en kreeg al snel een knijpend kontje om mijn lul. Hij kwam schokkend, zelfs zonder rukken, en dikke klodders spoot hij op de tegelvloer. Neuk me nu eens als of ik een slet ben, gewoon lekker hard. Ik deed het en ging zelf ook komen. Geef me je zaad, voor al die keren dat ík naar jou, en jij naar mij keek. Man wat maak je me geil! ik hield mijn ontblote pik voor zijn mondje en hij hield die geile pijpbek wijd open.
Ik spoot het zo op zijn tong, in zijn keel en in zijn neus. Hij proestte en slikte. U mag me altijd zien, kreunde hij, u neukt lekker en zuigt geweldig! Zuchtend keek hij hoe ik zijn mooie pik weer opwerkte. Hij keek me aan, en ik boog me. Spuit jij me dan ook nog maar eens vol. Niet hier, kreunde hij, in bed, kan ik helemaal nooit meer normaal slapen, lachte hij. ik volgde hem en toen hij heerlijk wijdbeens klaarlag kroop ik tussen die mooie, lange, gespierde benen en zoog die mooie lul eens fijn, diep en kletsnat, af. 3 vingers van mij, dus grote, dikke, vingers.
Die staken in zijn kont en hij vond het geweldig. Hij ging weer spuiten, en ik zoog dapper door. De sperma smaak van hem was anders dan van andere seks partners die ik had gehad. Maar ja, toen was er nog geen hiv ofzo.
Ik wist wel dat ik zijn zaad vaker wilde hebben. Hij kreunde en vroeg of ik hem vaker wilde verwennen. Ik knikte, en zei, als je het wilt, en je vind het geweldig om zo te geilen. Jah, ik wil een geile, ‘’oude’’ buurman, die wil geilen.
De rest is geschiedenis, we geilden nog ruim 3 jaar, en deden het veilig bij de anderen, maar zonder met zijn 2en.
Veelvuldig hadden we seks, of gewoon even een rukkertje, zuigertje of wat friemelen. Hij keek me geil aan.
Het was de laatste date, hij ging samen wonen met een man. Die wilde hem voor zichzelf en kon de hele dag!