HIJGEND RAMDE IK MIJN LEUTER EVEN LATER DIEP IN DAT KONTJE

Het begon als een grapje die 2 mooie jongens die zich wilden laten fotograferen. Ik kende ze vaag, maar wist dat ze een stel waren. Het was mooi weer, en dus maakte ik buitenopnamen. In een mooie bosrijke omgeving stapten we uit en bij een grote open plek speelde ik wat met mijn lenzen en het mooie zachte licht.

Ik zal ze even voorstellen. Jan, een slanke blonde jongen, die duidelijk een voorkeur had voor romantische dingen, dus ook zo op de foto wilde. Mooie handen, ranke benen en een kontje dat smeekte om een geile tong! Piet, een donker harige knul met een stoer uiterlijk, maar oh zo zacht en teder naar zijn vriendje toe. Ik probeerde hem wat stoerder op de foto te krijgen.

Hij had prachtige stevige billen, een mooie stoere blik in zijn ogen, behoorlijk gespierde armen, en dito benen. Het bleef netjes, zomerkleding aan en maar poseren. Toen werd het wat intiemer. Ik zag de sterke hand om de kleine billetjes van jan. Prachtig, kreunde ik fotograferend. Knijp eens zacht in zijn billetjes. Hij pakte hem moeiteloos op en kuste hem vol op zijn mond.

Hij lachte, de kracht uit zijn hand maakte de foto perfect. Zo ging het door, en even later keken ze me aan. Even later lagen ze in de zon, het heerlijke weer maakte ze wat losser. Jan keek hem aan, streelde zijn mooie borst, zocht naar woorden en boog zich. Hij legde heel even zijn hoofd op de gespierde buik, en lachte toen vals. Hij gleed verder en ritste de gulp open. Kreunend ging piet er eens goed voor liggen. Even later zag ik een geile ferme paal uit de gulp steken, die vrijwel gelijk werd opgezogen. Hijgend lag hij te genieten, en ik knipte flink door. Lachend en kreunend zei hij dat dit nog maar het begin was. Zuchtend zei jan dat hij er geil van was geworden. Dat merk ik, lachte piet. En zo kreeg hij zijn pik lekker klaar. Vol overgave maakte hij zijn geile zak leeg. Dikke klodders zaad dropen op zijn mooie dunne zomerbroek. Geil, kreunde ik. Nu jij, daagde jan uit.

Piet kroop naar de mooie beentjes van jan, trok gelijk zijn broek uit en zoog de naakte stijve pik lekker fel af. Hijgend keek hij naar me. Die pik is zó lekker! Hijgde hij, terwijl hij dat kleine kontje vingerde. Zuchtend keek hij naar me, piet zuigt lekker, maar hij neukt nog beter! Kirde hij.

Je neukt hem toch niet, vroeg ik ongelovig. Als je wilt naai ik hem! Zei hij stoer.

Een duim gleed in het kontje, en dit maakte jan nog geiler. Even wachten zei hij, en reikte zijn vriendje een condoom aan. Neuk me schat, kermde hij. Wijd met die dunne beentjes, lachte hij.

Vol genot naaide hij het kutje, en daar kwam jan. Dikke klodders spoot hij op zijn shirtje.

Ik kom alweer, hoorde ik. Hijgend neukte hij door, en spoot het kutje vol. Frappant was wel dat jan een stijve bleef houden. Hij liet zich trekken en zag het condoom vol sperma voor zijn gezicht.

Piet keek hem aan, ben je nog steeds geil? Jah, kreunde jan. Misschien wil hij je wel zuigen?

Lachend knikte ik en zoog de ferme dunne pik leeg, en hij spoot zich nog eens lekker onder.

De mooie pik verslapte, als je hem naait word ie weer geil hoor! Hijgend ramde ik mijn leuter even later diep in dat kontje. Grommend ontlaadde ik me en schoot diep in zijn aarsje met mijn stijve.

Daar stond hij weer, terwijl zijn vriend zich lekker had gerukt. Spuit je shirt onder! Hijgde hij geil.

Jan rukte en tegelijk met piet spetterde het zaad op de kleverige witte stof. Uit dat shirt, kermde hij.

Jij ook, lachte jan. 2 prachtige naakte bovenlijven werden zichtbaar. Piet was atletisch, en jan was eerder tenger. Maar het contrast kon niet groter zijn! De jongens waren gemaakt voor elkaar.

Ze vulden elkaar aan, en waren verliefd. Zo half naakt keken ze elkaar aan. Jullie zijn mooi, even later keken ze naar mij. We gaan trouwen, lachten ze. Ik heb genoeg aan piet zijn geile pik, lachte jan. Hij keek me aan. Oké, dus ik had een laatste kans? Ja, lachten ze.~Na de bruiloft kregen ze een mooi kado van me. De mooie foto, waarop piet jan lichtjes optilde, speciaal bewerkt.

Aan de ene kant een roze zweem, en aan de andere kant een stoer blauw. Met een perfect zonnetje zo schuin erachter. Maar dan wel 1 bij 1,5 meter! Applaus klonk op. Daarna was het feest. Ik kreeg een leuke tafelgenoot, waar ik later ook nog van genoten heb! Maar dat lijkt me duidelijk.