HIJGEND NAM IK ZIJN GESCHOREN ZAK IN MIJN MOND EN VINGERDE ZIJN KLEINE GAATJE MET 3 VINGERS

Ik ging op safari, zo noem ik het altijd als ik naar een ander adres rijd. Dit keer was het doel foto’s maken en als het klikte speelde de knaap ook graag met mij in een rollenspel. Hij was blond, slank en zeer onderdanig. Zijn pik was niet groot, maar dat waren zijn billetjes ook niet! Zo schreef hij.

Het was die dag prachtig weer en ik reed richting de Veluwe. Ik had een hotel geboekt en stopte daar. Hij zou op me wachten en had een gezichtsfoto uitgewisseld op MSN. Hij zat klaar, met koffie en gebak. Kom naar de kamer, dan kunnen we ongestoord praten. Hij knikte, en ging met me mee. Op de kamer kwam het tot een kus. Hij was lief, en ik bleek helemaal zijn type te zijn!

Na een kort gesprekje namen we zijn tasje mee en liepen een stuk het bos in. Daar poseerde hij in zijn mooie hoog opgesneden slip, en even later met een gek lapje om zijn middel, een zeem!

Hij leek wel op Tarzan! Lachte ik, en gelijk hing hij lachend in de overhangende boom. Zo werd de serie kompleet gek! We hadden geen zin om standaard werk te maken, maar gewoon leuke foto’s! Dat lukte wel, en hoewel op sommige foto’s zijn billen of pik te zien was, het bleef leuk!

Een te gekke serie, en ik stelde mijn camera op toen hij weer uit de boom was geklommen.

Je bent leuk, lachte ik en maakte nog een serie foto’s van hem. Nu had hij wel een stijve en die toonde hij me trots. Je billen, gromde ik, en zo kreeg ik zijn mooie billetjes in beeld. Bleker dan de rest van zijn huidje, en keurig glad en rond. Hij kreunde, zo wil ik het liefst gepakt worden!

Stil joh, lachte ik, het is een openbare plek. Dat lijkt me helemaal geil! Ik lachte, maak me niet geil!

Hij gromde, dan pak je me toch! Ik ben gespoeld hoor. Ik trok mijn rits open en griste mijn stijve lul eruit. Ik rolde een condoom om, en stak toe. Hijgend kreeg hij heel even een voorproefje.

Je hebt zelfs een likje vet in je ster gesmeerd, lachte ik. Jah, dat doe ik altijd! Kreunde hij.

Ik trok terug en maakte de serie kompleet. Blijf je slapen? Nee, lachte hij, ik blijf geilen!

Kleed je maar aan, staat zo gek als je in je zeemleren lapje binnenkomt. We lachten.~

In de hotelkamer keken we op de labtop en zagen hem op de foto terug. De lachende knul naast me maakte dat deze safari al geslaagd was. Douchen, kreunde hij, ik wil sex!~

Even later stond hij in zijn leren lapje voor me. Ik ben een slet, maar dat weet je nog niet, vertelde hij. Jij moet mij manieren bijbrengen, en vooral flink nemen! Wel vreemd, hij had zo een mooi licht gebruind huidje, losse krullende blonde haartjes, en dan dat lapje! We spraken weinig, en zo kreeg ik zijn stijve pik vast. Dat is je pik, gromde ik, en daar houd ik erg van. Grommend zoog ik zijn leuter, en kreeg zijn sap over mijn gezicht. Aflikken, kreunde ik. Hij zoog en likte mijn gezicht.

Goed zo, nu gaan we je lekker laten zuigen. Hij kreunde en zoog mijn harde schone pik af. Hijgend genoot ik van zijn geile mondje. Ik sloeg op zijn geile bleke billetjes en streelde ze. Ik word heet, kreunde hij. Goed zo, kermde ik en duwde hem over het bed, en met mijn harde pik op springen stak ik mijn lul diep in zijn geile kleine kutje. Neem me, verkracht me, kreunde hij in het kussen.

Ik nam hem en kreunend schoot ik me leeg. Dat was geil, kermde hij. Hij lachte, straks kan je nog wel langer hè? Even rust, lachte ik en kreeg in de pauze zijn geile pik te zuigen. Dit maakte me al snel weer geil! Hijgend nam ik zijn geschoren zak in mijn mond en vingerde zijn kleine gaatje met 3 vingers. Oh jah, kreunde hij ik ben zo geil! Hijgend keek hij me aan. Ik ga spuiten, kreunde hij.

Ik zag hem komen, en zijn mooie leutertje spoot zich nog eens leeg over mijn lijf. Geil likte hij zijn eigen sap op. Ik kreeg weer zin en duwde hem op zijn knietjes. Diep en geil neukte ik hem en streelde zijn machtig mooie lijfje. Hij rilde en kreunde tot ik me weer liet vallen. Ik kan niet spuiten, loog ik. Hij gromde, wedden van wel! Hij boog zich en zoog mijn dikke worst diep in zijn keel. Kom dan, leek hij te smeken. En ik werkte door. Een geil orgasme volgde. Dat hij mijn zaad slikte maakte me niet uit. Hij keek me geil aan. We tongden. Ik moet weg; morgen, zei hij lachend.

De hele avond hebben we gegeild, ik gaf hem een dinertje, en erna ging het gewoon verder…

De ochtend kwam en na het ontbijt ging hij weg. Ik spreek je op MSN wel weer, lachte hij.

De foto’s zijn mooi, maar ik heb helaas geen toestemming om ze te plaatsen.