HIJ VROEG DAT ALS IK HEM ZOU PIJPEN IK OOK ZIJN SPERMA WOU SLIKKEN

Ik wil jullie nog eens laten meegenieten van 1 van mijn avonturen. Een tijdje geleden kregen we een nieuwe chef op het werk. Tijdens de eerste vergaderingen bleek reeds dat hij een aardige knul was en bovendien zag hij er nog goed uit ook.


Op een dag belde hij me op en zei dat ik in zijn bureau moest komen voor uitleg over een dossier. Ik klopte aan en ging binnen. Hij lachte vriendelijk en zei dat ik naast hem moest komen staan zodat ik ook zijn computerscherm kon zien. Hij vroeg me om meer uitleg ivm met het dossier. Hij zat in zijn stoel met licht gespreide benen en ik zag een kleine bobbel in zijn broek. in gedachte vroeg ik mij af hoe hij geschapen zou zijn. Nadat hij de uitleg had gekregen, mocht ik terug naar mijn plaats. De rest van de dag speelde de gedachte door mijn hoofd van hoe hij geschapen zou zijn. Er gingen een paar dagen voorbij en opnieuw moest ik bij hem in het kantoor komen voor een dossier. “pak een stoel en kom naast me zitten, zo zien je ook mijn computerscherm” zei hij. Ik deed dit en opnieuw zat hij met licht gespreide benen in zijn stoel. Ik gaf hem opnieuw meer uitleg over het dossier. Terwijl ik dit deed zag opnieuw een bobbel verschijnen in zijn broek. Ik zei niets. Blijkbaar had hij gezien dat ik naar zijn bobbel keek en terwijl ik hem verder uitleg gaf bij het dossier voelde ik opeens zijn hand op mijn knie. Ik deed alsof er niets aan de hand was en ging verder met mijn uitleg. Opeens zei “ik was niet zeker of je inderdaad homo was, maar gezien je niets zegt over mijn hand, heb ik mijn antwoord”. “en jij” vroeg ik en hij zei dat hij bi was. Hij nam nu mijn hand en legde deze op zijn bobbel. Door zijn broek heen voelde ik zijn paal steeds harder worden. Ik vroeg hem of hij geen schrik had dat er iemand zou binnenkomen en ons betrappen. “dat hangt ervan af wat je met mijn paal wil doen” zei hij. Ik bekeek hem en hij zei “als je me wil masturberen stoppen we beter, maar als je me wil pijpen is er geen probleem”. Hoezo vroeg ik en zijn antwoord was “ik heb een gesloten bureau en als je daaronder zit, kan niemand je zien. Mag ik je nog iets vragen zei hij, wat vroeg ik en hij vroeg dat als ik hem zou pijpen ik ook zijn sperma wou slikken. Ok zei ik en ik zal opletten dat ik geen vlekken maak op je broek. Ik zette mijn stoel terug voor het bureau en kwam terug naast hem staan en ging dan onder zijn bureau op mijn knieën zitten. Hij rolde zijn stoel terug onder zijn bureau zodat ik nu tussen zijn benen zat. Ik opende zijn broeksriem en zijn gulp. Ik haalde zijn paal uit zijn slip en begon aan zijn eikel te likken. Af en toe duwde ik mijn tong in zijn pisgaatje. Dan likte ik met mijn tong langs zijn paal naar beneden tot aan zijn balzak en dan weer omhoog. Terwijl ik dit deed, kwamen er een paar druppels voorvocht uit zijn eikel en ik likte deze op. Nu liet ik zijn paal in mijn mond glijden en begon hem langzaam te pijpen. Toen ik hem een poosje aan te pijpen was, werd er op zijn deur geklopt en hij zei simpelweg binnen. De persoon kwam binnen en vroeg hem wat uitleg over een voor te bereiden vergadering. Hij gaf gewoonweg de nodige uitleg aan de persoon terwijl ik hem onder het bureau verder aan het pijpen was. Na een tijdje ging de persoon terug weg en sloot ok weer de deur. Zalig vond ik dit zei hij, me zo laten pijpen terwijl ik uitleg gaf. Ik ging gewoon verder met hem te pijpen. Na een poosje vroeg hij mij even te stoppen anders zou hij reeds klaarkomen. Ik mocht wel verder aan zijn balzak likken en zijn af en toe zijn ballen in mijn mond nemen. Nadien mocht ik hem terug beginnen pijpen. Opnieuw likte ik zijn voorvocht op. Nadat ik hem opnieuw een tijdje had gepijpt zei hij me dat ik me moest klaarhouden voor zijn zaad. Ik nam zijn paal stevig tussen mijn lippen en likte zijn eikel en opeens had ik de smaak van zijn sperma in mijn mond en dan liet hij zijn stralen sperma de vrije loop en ik slikte alles door tot de laatste druppel. Nadien likte ik zijn eikel proper en stopte zijn paal terug in zijn slip en deed ook zijn broek opnieuw dicht. Hij bedankte me met een lach en ik ging terug naar het bureau. De collega’s vroegen wat er gebeurd was bij de chef. Ik zei enkel dat we samen een paar dossiers hebben afgewerkt. Sinds die dag heb ik hem nog meer mogen pijpen onder zijn bureau. Hopelijk blijft hij lang onze chef.
Ik ben ook altijd op zoek naar gasten die zich willen laten pijpen en mij hun lading schenken (ik ben ook akkoord om een groepje vrienden te pijpen)
E-mail : beast4you@hotmail.com
Stats : 34 / 182 / 70