DIKKE SCHEUTEN ZAAD SPOOT IK EVEN LATER OVER DAT GESPIERDE, SLANKE LIJFJE

Ik ben er gek op, zo een lekkere vent die zijn harde, ronde, billen in een jockstrap verpakt en zich trots erin vertoond. Mijn voorkeur is slank en jeugdig, maar niet té jong! Ik liep eens langs een waslijn waar een paar prachtige voorbeelden aan hingen. Dikke blauwe elastieken banden met een merk, en een buideltje waar nogal wat in kon. Daarnaast hingen ook nog boxers, met die zelfde uitpuilende bult erin. Deze eigenaar had vast een flinke. Leuk, dat wasgoed, bedacht ik me en zag even later een slanke knul op het balkon komen, in jockstrap!
Hij was de eigenaar, dat kon niet anders, die flats waren slechts een kamer appartementen. Hij lachte lief en ik zag zijn billen. Hard, en licht behaard.


Hup, weer een paar broekjes van de lijn en naar binnen, waar hij gelijk de was opvouwde. Mooie kont, bedacht ik en keek geïnteresseerd. Ik moet nog een groot laken vouwen, helpt u me even? Vroeg hij, stout lachend. Ik knikte en hij gaf me het nummer. Ik kwam binnen in een gezellige ruimte Vol met leuke dingetjes en duidelijk een mannen liefhebber. Ik rook wasgoed, en zijn iets zweterige geur Achter een kastje stond zijn bed, best slim. Een kast schermde zijn woon kant van de slaapkant. Maar hij legde wel, gebukt, zijn boxers in dat kastje. Kanonne, als ik nog niet geil was, dan werd ik het nu! Prachtige kont, kreunde ik, en pakte zo een elastiek vast. Pets, deed het elastiek op zijn kontje. Ja, sorry, ik kon het niet laten. Weet ik, ze zijn allemaal wild op mijn geile kontje, kraaide hij. Hmm, ik ben ook wel benieuwd naar de rest… Hij kwam terug en duwde zijn onderlijf richting mijn neus. Pak eens uit, kreunde hij, ook geil en opgewonden. Ik zag een mooie, vlezige, slurf uitrollen, en hij werd harder. En dat laken dan, plaagde ik. Daar ga ik straks tussen met je, kreunde hij. Man wat kijk je geil en doordringend, ik kreeg net, op het balkon, al een stijve van je gekijk! Hij lachte, nerveus en geil, ik laat heus niet iedere lekkere man boven hoor, giechelde hij. Maar iemand die wasgoed leuk vind is vast erg leuk en stout! Ik snoof zijn geur op en likte die mooie, rechte schacht, honkballer? Ja, geweest, lachte hij. En u bent vast worstelaar ofzo. Nee, ik ben niet zo sportief, lachte ik, ik ben vaker geil! Slurpend aan de voorhuid zag ik hem genieten. Heerlijke geile lul, mooie zak, zei ik slurpend aan die zak… Even werd mijn mond geneukt, geile stamper, bedacht ik kreunend. We genoten en hij lachte, en jij nou?
Ik trok mijn kleren uit, door een handige opstelling van planten en foto’s kon niemand binnen kijken…
Wauw, die dikke lust ik wel en zal fijn passen, kreunde hij geil. Hij hurkte en zoog mijn grote, dikke, lul af.
Hmm, héérlijk een echte grote mannenlul, kreunde hij hitsig. Eigenwijs stond zijn mooie schacht fier overeind.
Hijgend en kreunend ging het verder en hij probeerde even een duim langs mijn ster. Op mijn rustige, maar toch geschrokken, reactie, verontschuldigde hij zich en zoog nog feller, dieper en kwijlend door. Heerlijk geile man, kreunde ik. Hij bloosde, ik ben pas 23 hoor, geile man. Heerlijk toch, en die billetjes ook? Ja, en zelden geneukt!
Hij lachte en keek me aan. U bent leuk, giechelde hij. Ik ben niet gespoeld, helaas. Reken niet altijd op een beurt.
Hij giechelde nerveus. Moet je weg, hij schudde zijn hoofd, heb je geen zin meer? Ja zeker wel, kreunde hij.
Ga dan spoelen! Of kan je vaker lekker spuiten, dan zuig ik je wel even af nog hoor, lachte ik geil, quasi moe.
Hij draaide zich om, zijn lul zwaaide geil rond. Oh jah, kermde hij, zuig me, ik wil je grote lijf onderspuiten!
Ik likte en trok plagend aan zijn mooie gereedschap en al snel spoot en gutste het zaad over me heen…
Nu moet ik ook douchen, lachte ik en griste een condoom mee. Die knaap wilde ik graag in de douche neuken!
Heb je ook vet of olie, lachte ik. Ja hoor, ik speel wel vaak met mijn kut kontje. Dat bleek wel, want onder een soort thermoskan stak een flinke dunne, harde, dildo. Was eerst zo een spring ding, nu best handig als huls.
Mooi die dildo, gebruiken? Nee, word tijd voor een échte dikke, kreunde hij blij. Hij spoelde en zijn lijf was al zo heerlijk schoon. Door het water kreeg ik nóg meer trek in dat glimmende lijf. Hij kreunde en zei leeg te zijn.
Wat een heerlijkheid zeg, hij stond bij me en ik duwde hem over de wasbak. Die ster moest ik keuren, proeven.
Hij kirde, want dit was wel zó lekker! geile teef, kermde ik en zacht likkend week zijn sluitspiertje voor me.
Auw, wauw, die duim, groot man, en dik, vulde ik aan en duimde dat mooie sterretje. Maar het ging wel, hij was inderdaad gefriemel aan zijn ster gewend. Hij keek wel geil zo, met dat rode hoofdje. Zuchtend ging ik door, en stond recht. Grote man, u gaat me naaien hè, kreunde hij genietend. Ja, geil je ster op maat zetten, kreunde ik.
Ik jaste mijn lul en deed zijn kontje goed in het vet zetten, daar kwam ik. hijgend genoot hij van mijn doordringende pik. Wat een eikel, gromde hij, niet schelden hè, lachte ik. Nee, hij is zo groot, zo enorm groot…
Oh jah, geil man, naai me maar! Toe dan, lekker hard, zie je op die filmpjes altijd, hijgde hij en trok zijn harde geweldige lul wéér! Zuchtend werkte ik die knijpende kont tegen. Kalm bewoog ik mijn staaf in en uit het nauwe, knijpende, kontje. Heerlijk ding, gromde ik weer en ging toch maar spuiten. Dikke scheuten zaad spoot ik even later over dat gespierde, slanke lijfje. Hij kreunde wellustig en had m goed hard. Mag ik op die brede borst spuiten, kreunde hij, ik ben zo geil. ik knikte en zag dikke scheuten uit zijn pik komen. Wauw, mijn kont jeukt, niet normaal meer, lachte hij en de laatste druppels eruit melkend vingerde hij zijn, wijd open, gaatje.
Kijk je ook graag naar zo een open jeukend kontje, kreunde hij geil. ik knikte en kreeg uitgebreid dat moois te zien. Hij rukte behoorlijk door, pakte de baby olie en zei zo geil te worden van me dat hij weer wilde spuiten!
Ik liet hem kijken naar me en hij rukte. De loftuitingen waren niet van de lucht, maar hij ging zweten en kreunde harder. Dikke druppels zaad dropen van zijn handen en uit die mooie, fel paarse, eikel. Geile spermaspuit, kreunde ik en begon zelf ook weer te rukken. Hij smeerde mijn lul goed in en masseerde die baby olie flink over mijn paal en eikel heen. Geweldig, kreunde ik en soppend in zijn hand kwam ik klaar. Veel was het niet…
Nog nooit meegemaakt, dat ik zó geil werd van een man, een passant nota bene! Poedelnaakt liep hij door het kleine kamertje, ik keek mijn ogen uit en wilde hem strelen, bespelen. Wie weet kreeg ik hem nog eens klaar.
Hij kreunde en liet zich bewonderen. Met een nieuwe schone jockstrap aan liet hij zich betasten en kreeg het weer te geil. kneed mijn paal, ik spuit niet meer, maar vind het zaad zo lekker als het door mijn broekje sijpelt.
Heerlijk kneedde ik zijn, stramme paal, hij genoot en voelde zelfs mijn vingers in zijn aarsje. Oh jeetje, dit is zo geil! Een man die me afspeelt, en dan zo geil mijn aars bewerkt! Hij kreunde en ik zag die billen optrekken…
Hij kwam en erg veel, vrij dun, zaad droop door zijn mooie broekje. Ik zou het graag heerlijk opgelikt hebben.
Hij ging op zijn bed liggen, benen wijd en keek me geil aan. Neuken of doorspelen, je mag alles met me doen!
Ik stroopte zijn jockstrap af en ging hem eens goed wassen daar. De lucht uit zijn jockstrap maakte me bloedgeil.
Geil zeg, kreunde hij toen ik hem dáár waste. Zijn kontje werd geduimd en die leuter steeg weer. Ik rukte hem, duimde en vingerde zijn aars tot hij kreunend aangaf weer te kunnen spuiten. Dit word het laatste vandaag…
Ik zag enkele spierwitte druppels op zijn mooie eikel komen, hij keek bedrukt, maar dat was van geilheid.
Lekkere paal, kreunde hij, mag ik zuigen? Ik knikte, en hij maakte er weinig werk van. Begon me gelijk te zuigen.
Heerlijk, apart, die olie smaak, giechelde hij, man wat ben ik geil zeg! Je mag me zelfs onderpissen, ruk ik wel eens op dat het gebeurd! Hihi, maar als ik pis op mezelf ben ik wel geil, maar kan ik niet rukken en andersom.
Hij schaterde van plezier. Geil ventje, kreunde ik. Kom mee, lachte ik en zette hem in de douche op de grond…
Oh wat een reus is dat toch, kreunde hij. Ik piste op hem, zoals hij wilde en hij rukte wild. Gadverdamme, maar het is eigenlijk hartstikke geil man! Kermde hij hitsig. Hij rukte en rukte, maar spoot niet meer. Leeg, zuchtte hij.
Goed gedaan joh, kreunde ik. Hij liet me trekken, spuit maar over me heen, heb je verdiend! Jammerde hij geil.
Hoerig ventje, kreunde ik en spande me enorm in om nog eens te spuiten! Dat lukte, en hoe! Ik wist niet dat ik dát zo kon! We douchten en gingen uit eten. Kom je nog eens wasgoed kijken? Ik knikte, graag, als ik de inhoud ook weer mag proeven en voelen. Jij altijd, giechelde het ventje. Moe ging ik naar huis en trok wel 3 dagen niet!