HEERLIJK ZOOG IK ZIJN GEILE PIK

Hij was nu 18 geworden, en ik kende hem al vanaf het moment dat hij bij ons kwam wonen.

Een leuke jongen die zich maar moeilijk kon voortbewegen, hij had namelijk heel slechte ogen, en dit was progressief. Vaak genoeg speelden we samen, van dammen tot kaarten, met speciale grote kaarten kon hij tenminste nog lekker mee spelen. Nu was hij zo goed als blind, en nog steeds kwam hij op visite.

Ik zag zijn mooie lichaam wel vaker, en merkte dat hij naast steeds mooier, me ook steeds meer opwond.

Heerlijke billen, mooie armen, en een schuimpje wat behoorlijk kon groeien. Lachend ging hij met zijn eigen speciale labtop zitten spelen, met een speciaal strookje kon hij de verhalen lezen en zijn MSN bedienen. Ik moest wel oppassen, want ik kon niet zien of hij mijn erotische verhalen kon lezen.

Hij sloot de strook op mijn pc aan en vroeg me hem de lade te laten voelen. Zo, nu kon hij lekker op MSN. Lachend zei ik dat hij het maar eens moest lezen. Met een druk op de knop gaf ik hem een map met verhalen. Dit vond hij leuk. Hij genoot zichtbaar en zijn kleur werd steeds roder. Hij lachte en soms gromde hij zachtjes. Je kunt leuk schrijven, lachte hij.

Met een hand aan zijn strookje, en de andere dicht bij zijn kruis werd hij me toch geil! André, ik mag me toch wel lekker aftrekken hè? Ik lachte, natuurlijk, maar ik wist niet dat jij ook homo was. Lachend zei hij, ik ook niet, maar geil is het wel. Wat dacht je ervan als ik je dat verhaaltje laat beleven? Hij lachte, graag, kirde hij. Ik liet hem opstaan en zag hoe hij zich uit kleedde. Zuchtend bewonderde ik zijn naakte lijf. Die mooie lul stond fier overeind, en hij was duidelijk geil! Zijn billen trokken samen, en zijn geile blik vertelde me dat hij benieuwd was naar mijn handelingen. Ik knielde voor hem en bekeek die mooie staaf eens goed. Lekkere lul, kreunde ik en zocht zijn gladde zak op. Kreunend kwam hij al, toen ik hem zachtjes likte. Dit is supergeil! Kermde hij. Ik mocht met hem doen wat ik wilde, en deed mijn best om niet gelijk zijn mooie billetjes te neuken. Ik zoog zijn natte kwast en genoot van zijn zoete jongenssap. Hij kreunde en vond dat ik ook goed kon zuigen. Ik kreeg hem nog eens klaar, en niet lang erna nog eens, en hij bloosde lief naar me. Je bent lief voor me, kreunde hij, al heb ik op mijn lul na nog nooit een pik gevoeld. Maar mag ik jouw lul voelen? Ik trok mijn kleren uit en zo trok hij voor het eerst een grote dikke mannenpik. Hij is wel mega, gromde hij geil. Pas gewassen, lachte ik. Hij begreep de hint en verontschuldigde zich als hij iets verkeerd zou doen. Hijgend voelde ik dat hij niets verkeerd deed, maar je juist supergeil aan het pijpen was. Je hebt het ook zo lekker beschreven, zei hij slurpend.

Hij werd geiler en ik pakte zacht zijn hoofdje en neukte voorzichtig zijn lieve keeltje. Hij gromde en genoot, zijn harde jongenslul stond alweer stijf! Kermend keek ik naar hem. Ik vind je geil, kermde hij.

Hij stopte, je bent aardig voor me, en ik heb je vroeger wel zien kijken naar me hoor.

Ja, maar toen was je nog niet zo mooi! Oh nee, waarom hoorde ik je dan altijd zo geil kreunen?

Ik geef toe dat ik me soms lekker heb afgetrokken, en echt storen deed jouw beeld niet hoor! Hij lachte.

Ik leidde hem naar mijn bed, en kroop zo over zijn slanke lijfje. Heerlijk zoog ik zijn geile pik, waarna hij mijn pik slurpend begon te pijpen. Wat een lekker kontje heb je, kreunde ik genietend. Pas gewassen, lachte hij. Oh dus jij wilt gerimd worden? Hij zuchtte, ik las het net, en jah ik ben wel benieuwd of dat zo geil is als jij schrijft! Vol overgave likte ik zijn maagdelijke sterretje, en hij begon wild te draaien. Het is echt lekker! Kermde hij, ga door, jammerde hij. Kom op je knietjes, dan lik ik je helemaal gek!

Ik word al gek van die tong in mijn reet, zei hij lyrisch. Hij had de goede houding, en ik zag zijn neukgrotje uitdagend opgestoken naar me. Zuchtend zoog en likte ik zijn ster, en grommend begroef ik mijn mond in zijn geile neukgaatje. Oh jah, ik word er superheet van, kermde hij. Zuchtend werkte ik aan mijn erectie, en legde hem even op zijn nauwe ster. Dat lijkt me helemaal super, kreunde hij

genietend. Later misschien, kreunde ik en reed zacht over zijn natte nauwe gaatje. Hij gromde, volgens mij wil ik nog eens spuiten hoor! Ik klaagde niet, maar gooide het lieve jonge ding om en zoog zijn prachtige fallus heerlijk klaar. Hij kwam en ik slikte het zaad. Geil hè André? Lachte hij. Jah, maar je pik zal nu wel moe zijn, lachte ik. Mijn pik niet, maar ik wel! Volgende keer neuk je me! Kreunde hij.

Ik fotografeerde zijn lijf gezicht en pik, uiteraard met zijn toestemming, en hij wilde weten of ik hem goed had gefotografeerd. Met zijn slipje aan fotografeerde ik hem ook, het stond hem zo mooi. Die strakke blauwe slip, met dat moois er allemaal in. Supergeil, kreunde ik. Wat gebeurt er, kreunde hij. Ik word alweer geil! Heerlijk zoog ik hem, maar spuiten lukte niet. Wel genoot hij van mijn grote mond om zijn  alles behalve kleine piemeltje. Hij kreunde geil, en zocht naar woorden. Ik zoog door en slurpte het laatste beetje nectar op. Hij was leeg, en liet zich geil wassen door me. Volgende keer neuken hè, kreunde hij weer. Ik zei dat hij dan wel vertrouwen moest hebben. Ik heb  blind vertrouwen in je hoor!