EVEN KREEG IK ZIN IN DAT NAUWE, MAAGDELIJKE KONTJE, EN SCHOOF OP TOT MIJN EIKEL ZIJN STER RAAKTE.


In het jeugdhonk waar ik vaak kwam waren jongens en meiden van diverse leeftijden. Ik was al een flink stuk ouder, en was er meer om gezellig te borrelen en te kletsen met ze. Een van de jongens was nogal ‘’vreemd’’.
Bij meiden deed hij stoer, terwijl hij iedere keer naar mij keek. Ook als ik ging pissen, ging hij mee en keek dan naar mijn kruis. De pisbak was open en een soort van grote wasbak, met citroen geur, haha. Ik keek wel eens, natuurlijk, maar hij keek altijd en niet zelden stond hij daar nog als ik al weg was. Die avond was de spanning voelbaar.
Hij dronk iets teveel, en bij het bestellen aaide hij, misschien per ongeluk, over mijn been en billen, spannend.
Bij het pissen was het wel duidelijk, hij was geil.Zijn soldaatje stond fier, hij kreunde loens kijkend en trok zich.
Laat gaan, dacht ik nog, en keek hoe zijn vele jongenszaad uit dat mooie soldaatje spoot, hij bedankte me kreunend.
Geil was het wel, maar ik dacht er niet verder over na. Weer een hitsige puber die zich masturbeerde, niets bijzonders toch? Die avond stopten we met schenken, 1 uur rijkelijk laat voor ons. De lange, slungelige knaap bleef hangen.
Hij was mooi, en ja, ik bekeek hem nu ook seksueel. 20 jaar, rossig blond haar, en zijn soldaatje van ruim 15cm, had ik ook al gezien. Ik had hem zelfs zien spuiten! Lekkere billetjes, en als hij dan stiekem zo geil was op mannen, zou ik hem best eens willen laten gaan. Of hem heerlijk aflikken en pijpen. Gloeiende, het idee maakte ook mijn lul hard!
Hij kreunde, aangeschoten, of hij bij mij mocht slapen. Een verhaal over niet dronken thuis mogen komen ophangend…Hij was inderdaad wel erg dronken, haha. Ik stemde in, maar wel in het logeerbed, en geen gesodemieter, loog ik. We liepen naar huis, waarbij hij telkens tegen me aan liep, dus leidde ik hem maar even. Soms gleed mijn hand over het kleine, harde, kontje, en dat gaf een flinke siddering; bij hem en mij! Thuis gebood ik hem uit te kleden, eerst douchen, zo zei ik hem. Hij knikte, en kleedde zich helemaal uit. Jammer, er gaat niets boven een stijve paal in een mooie onderbroek! Hij had m zwaar hangen, mooi geaderd en bleek. Wast u mijn rug, hijgde hij. Nee jongen, doe dat zelf maar. Hij gromde, jammer en waggelde de douche in. Een prachtige straal kwam uit die mooie eikel, hij moest duidelijk nodig. Ik keek vol bewondering en stelde me voor dat hij dat over mij deed! Nu was ik dus echt super geil!
Giechelend ging hij douchen, en zijn lul werd duidelijk harder. Blijf je kijken, alsjeblieft, kreunde hij grommend.
Ik bleef, op zijn verzoek en omdat ik dit wel mooi en aandoenlijk vond, kijken. Hij trok kalm zijn pik af en het vele, prachtig witte, jongenszaad, gutste uit die verwende pik. Zo, zei ik, en nu slapen hoor. Hij knikte. Ik dronk nog een borrel en kleedde me uit. Ik slaap altijd naakt en dus zat ik lekker naakt én met een flinke erectie te drinken.
Ik had hem gezien, dus was het vast niet erg dat hij mij ook zo zag. Ik ging maar proberen te slapen. Woelend viel ik in slaap. Midden in de nacht hoorde ik gestommel, ik opende mijn ogen iets en zag hem wellustig trekken aan die pik.
Staand bij mijn bed, kijkend naar mijn forse lijf en dito pik. Grommend en kreunend kreeg hij weer een orgasme!
Veel was het niet meer, maar hij ving het op met zijn hand en likte die zo enorm geil af, dat ik kei hard werd!
Hij liep naar de douche, en ging zich wassen. Ik volgde en vroeg of hij me, de volgende keer, wilde wakker maken.
Hij verschoot en kleurde fel rood. Eh jah, ik vind uw lijf geil, en eh uw dikke pik ook, zei hij stamelend, ik ben homo.
Is dat zo, zei ik en stapte bij hem in mijn kleine douche ruimte. Pak m dan maar eens en voel een grote mannenlul.
Kreunend pakte hij hem beet, trok me heerlijk af, en had m zelf weer stijf staan. Oh heerlijk, al weken geil ik zo op u.
Meisjes, kreunde ik, leuk en gezellig, maar word er niet geil van. Nee, alleen mijn hand nog maar erom gehad…
Wauw, geil, bedacht ik. En maakte me nu nuttig. Spuiten lukt vast niet meer, hè jongen, kreunde ik en streelde zijn warme, roomblanke en zachte huidje. Ik kneedde dat kleine kontje en verbeelde me dat hij daar, door mij, ontmaagd wilde worden. Oh geil, die sterke, grote handen; precies wat ik me voorstelde. Dan zal ik je maar eens lekker pijpen…
Ik hurkte, en zoog die prettig rechte, harde, kwast af. Hij schokte en kwam droog klaar. Zo intens dat hij vloekte!
Heerlijk, en dan al mijn zaad in uw mond, kreunde hij, het zich voorstellend. Ik knikte, en voelde zijn bilnaad…
Oh nee, niet nu, later wel hoor, maar niet nu, zei hij angstig. Niet schoon, lachte ik begrijpend, nee, wel geil, hihi.
Omdraaien dan, giechelde ik terug, je kunt nog meer met een kontje hoor. Hij draaide en bukte, ik likte en rimde dat super lekkere kontje af en uit. Een vinger gleed naar binnen, hij kreunde. Ik wil u ook zuigen, ben er zo benieuwd naar, kermde hij geil. Met de douche slang deed ik toch maar even dat mooie kontje spoelen, je wist maar nooit.
Hij was té opgewonden om zich te realiseren dat het niet echt een fijn klusje was, maar hij kreunde dat hij zo geil was.
Dat vond ik hem zeker ook, en dat ik hem nu, vrijwillig, mocht doen, heerlijk! We gingen naar mijn bed en hij lachte.
Geen gesodemieter toch, lachte hij geil. Dit is gewoon geil, verklaarde ik en duwde hem op bed. Ik likte heel dat lijf.
Grommend zoog ik zijn kleine, rood roze tepeltjes, en likte verder over dat mooie wasbord buikje, zo mooi en geil…
Oh dit kietelt hoor, lachte hij, toen ik onder zijn gladde, nogal forse, zakje likte, en ook zijn ster raakte…
Oeh jah, geil man door, nog! Even kreeg ik zin in dat nauwe, maagdelijke kontje, en schoof op tot mijn eikel zijn ster raakte. Even voor het gevoel, duw eens, lachte hij. Oh jah, zo lekker lijkt me dat! Ik duwde door, mijn dikke eikel spreidde al zijn sterretje. Lekker, maar nee, toch maar niet vanavond. Oké, lachte ik, met tegenzin, komt wel.
Hij wilde me pijpen, en ik wilde nu eindelijk wel eens spuiten! Ik lag er voor, hij likte mijn borst, tepels en gleed naar mijn stijve, dikke, paal. Die verzwolg hij met dat lieve, warme natte, mondje en kreunend ging zijn mooie hoofdje fel op en neer over mijn dikke schacht. Geil hè, kreunde ik, geniet je zo van een mooie mannenpaal, knul? Hij kermde en zoog flink door. Mijn paal was drijfnat van zijn kwijl en ik vroeg hem er, voor de grap, eens op te gaan zitten…
Zoals die meiden doen in films, kreunde hij geil. Ik knikte, kan je zelf bepalen hoe diep je gaat en zo, lachte ik stout.
Hier, heb je wat vet, smeer dat maar over mijn lul, en in je sterretje. Wauw, u heeft ook alles hè! Hij kermde en stapte over mijn lijf heen. Die paal van hem, kei hard, en pijnlijk stijf, zoals hij zei, kaarsrecht vooruit. Hij genoot, voelde mijn eikel en zakte kalm over die paal. Zijn sluitspiertje week geil en ik zat erin. Oh wauw, gaat toch wel gemakkelijk… Je bent nu nog een beetje dronken en hartstikke geil, kreunde ik, en hield hem tegen. Eerst wennen, geil hè?
Steeds iets verder, kreunde ik en hij deed het. Mijn paal stond op klappen, ik ga je kont volspuiten, straks, kermde ik hitsig en klaar voor een mega orgasme. Hij genoot en reed rustig op mijn forse lul met dito eikel. Zo geil dit man!
Mag ik in je spuiten, kreunde ik. Jah hoor, lijkt me geil, en zwanger word ik er niet van, lachte hij geil. Trek je dan nog eens af, dat is helemaal geil, als je kont zo lekker mijn lul leeg knijpt, lachte ik geil. Hij trok, denkend niet meer te kunnen spuiten. Combineer eens, lachte ik, knijpend op, en ontspannend neer, dan spuit ik je lekker helemaal vol!
Het ging maar heel even zo, en ik spoot heerlijk zijn kont vol. Echt wel veel, en heerlijk lauw, zaad spoot ik in hem.
Hihi, ik heb een natte kut van je, lachte hij stoer. Zelfs zijn stampertje lekte nog een beetje, hier die nectar, kreunde ik. Morgen weer vers, lachte hij, en dan mag u me weer neuken! Slet, lachte ik, hij keek trots en geil, voelt goed, mag ik er nog even aan wennen, vroeg hij. Hij rolde zich op mijn forse lijf en kuste me teder en intens geil, lief ook…
U bent leuk, geil en lief. Volgende week wil ik meer leren, jah ik wil u ook neuken, als het mag? Ik knikte, moet lukken.
Het was ochtend en we hadden weinig geslapen. Ik pakte wat boekjes en hij bleef, geboeid haast, kijken naar Sir Rajko zijn rubriek. Ook een advertentie van een jongen in leer gebonden, trok zijn geile aandacht. Zijn speertje was kei hard. Hmm, zei hij lezend. Misschien iets té hard, maar zoiets wil ik wel proberen. Ik wil je zaad, zei ik krols, en rolde op zijn schoot met mijn hoofd. Zuig het er maar uit man, kreunde hij. Blijf jij kijken en lezen dan, hijgde ik geil.
Zittend en lezend werd hij gepijpt, geweldig hard en trillend stond zijn fiere piemeltje overeind en ik kreeg het sap!
Zo ontzettend lekker dat ik het soms zo graag wil dat ik het wéér kan proeven! We gingen naar een natuurgebied, en daar lag hij heerlijk naakt, op het gras. Jaloerse blikken van andere mannen, vooral als een van hen hem opwond.
Als je met een van die heren wilt, kan het hoor, lachte ik. Durf ik niet joh, voor eh jou heb ik al mijn moed al moeten verzamelen. Wauw, zei hij, kijk eens, die man rukt zich gewoon; kijkend naar mij, af! Grote lul zeg, past nooit, hihi.
Hij rende het water in, een man waagde het te vragen of ik, mijn slaafje, uit wilde lenen of verhuren. Ik schudde van nee. Hij is vrij, maar wil alleen seks met mij. Jammer, zei de man rustig, hij is écht leuk. Ik word bloedgeil van hem!
Ruk je dan maar lekker af, in de bosjes, als hij straks ligt. Vind hij spannend, en dan zie je zijn vlaggenmast ook…
Mag ik niet over hem heen spuiten? Nee, beslist niet, dat is té snel nog. De man keek nu helemaal jaloers, een maagd, vroeg hij. Tot gisteren avond wel, lachte ik trots. Wauw, zei de man, zijn lul werd ook niet meer slap, haha.
Hoi, zei Jochem, bij terugkomst uit het water. Ze stelden zich aan elkaar voor, en omdat de man rustig was, en niet té opdringerig, mocht hij bij ons komen liggen. Mooie lul, mijnheer, zei Jochem blozend. Dankjewel, zei de, duidelijk oudere, man en keek trots. Wil je hem niet eens trekken ofzo? Hihi, ja hoor, maar eh, niet hier, zei hij blozend.
Wil je hem wél? Nee, ik durf niet, zei hij. Oh zei de man, dan zal ik mijn scherm eens opzetten, lekker privé!
Met een slingerende stijve lul zette hij een windscherm op en hing een handdoek op de hoogte waar Jochem een stijve had staan. Ze gingen naast elkaar liggen en trokken elkaar. Als je spuit moet je de handdoek kunnen raken.
Jochem lachte en voelde de vreemde hand op een aparte manier zijn pik verwennen, anders niet spuiten hoor…
Verzekerde de man, Jochem trok de man genietend en voelde de oude lul verharden, hij kwam en spoot op de hangende handdoek. Wauw, geil, kermde Jochem, wil ik ook. Zo lang mogelijk je zaad inhouden, toe dan…
Prachtig gezicht, die gespannen knul met stijve lul, die zich concentreerde om de handdoek te raken met zijn zaad.
Oh jah, ik ga spuiten, ik kom oh ja geil man, kermend en schokkend spoot hij, maar raakte de handdoek niet.
Wél spoot hij zijn heerlijke zaad over de man heen, die geil lachte, mag ook hoor, kirde hij geil en bekeek zijn besmeurde, harige, lijf. Dat deed u expres, lachte Jochem, nee hoor jongen, al vind ik het niet echt erg zo, hihi.
De man schoof wat van het vele, lauwe, zaad op zijn vinger en likte het af. Hmm, lekker jong vers zaad, kreunde hij.
Was fijn joh, en eh, ik ben hier vaker. We bleven liggen, op zijn uitnodiging, hij keek nog steeds geil naar Jochem.
Mag ik de jongen insmeren, ik zal zijn ding met rust laten, lachte de man. Ik knikte, mijn kans kwam nog wel…
Jochem wende aan de begerige blikken van deze en andere mannen, en telkens hoorden we, ja of een brommend neuh doe maar niet, en lachend genoot hij van de aandacht. De olie, dat was het, maakte zijn lijf prachtig glimmend.
De najaarszon was niet zo sterk en de man geilde duidelijk op glimmende lijven. We gaan, zei ik tegen hem en bedankte de man voor de leuke middag. Oké, is goed, zei deze. Hij kuste Jochem op zijn wang, die bloosde fel.
Ik was intussen aangekleed en de man bleef kijken naar de slungelige, maagdelijk uitziende, mooie jongen.
We liepen naar de auto en hij bleef het maar over die man hebben. Dan was je toch met hem mee gegaan, zei ik.
Ik ga nog wel eens terug, denk ik. Jochem spoelde zich die avond, en we bleven thuis. Men zou nu wel vermoeden dat hij op mannen viel. Hij zoog mijn lul, kreeg hem in zijn kont en keel, en ik pijpte en rimde het heerlijke ventje…
Nu neukte ik hem safe en harder, zodat zijn sluitspiertje precies goed kneep en mijn zaad vloeide, heerlijk!
Die jongen was me er eentje, en ja hij ging terug. De man ontving hem thuis, en daar leerde hij, rustig, gebonden te worden. Ook kaarsvet en zo kreeg hij, maar rustig aan en met respect. Terug van die date vertelde hij honderduit.
Hoe hij geneukt werd, met een dildo, die erna opgeblazen werd, en dat de man zijn hand had geprobeerd erin te…
Deed het zeer, vroeg ik bezorgd, jah, maar het was wél geil! Hij vroeg ook aan mij of het lekker was, en eh, ik heb hem gepijpt. Veel joh, en alles over me heen! Jochem was er klaar voor, wat later dan normaal, maar ach.
Wil jij me ook binden, vroeg hij, ik knikte. Maar het was hem te soft, ik ben er ook niet zo bedreven in. Doe jij me maar lekker neuken, de rest doe ik wel met hem. Neuken kan je wel, heerlijk diep ook. Doet die man niet, wel jammer…
Van maagd tot ‘’ervaren’’ sletje, geil, maar mij toch te snel.