EN SPOOT ALS EEN WILDE ZIJN ZAAD OVER MIJN LIJF

De warme nazomerdag spoorde me aan tot een wandeling door het bos. Ik liep rustig en keek naar de al kleurende bladeren. Even verderop zag ik een koppie gebogen over een boekje, en ik zag dat hij al behoorlijk rode wangetjes had. Dichterbij gekomen zag ik dat hij een oud homoboekje zat door te bladeren. Ik schraapte mijn keel en zag de jongen geschrokken het boekje weggooien.

In zijn korte broek stond al een fier apparaat stijf. Ik pakte het boekje en raakte in gesprek. Hij vertelde dat hij nodig moest plassen en in de bosjes dat boekje had gevonden. Plassen ging al niet meer, dus besloot hij op het bankje eens door het boekje te bladeren. Ik lachte, dus nu moet je nog steeds nodig? Hij knikte.

Maar mijn piemel wordt niet slap! Zei hij boos. Zal ik je helpen? Plaagde ik. Hij moest echt nodig en ik leidde hem naar het struikgewas. Daar maakte ik dat hij zijn plas kwijt kon, en keek vol ontzag naar de grote harde pik. Dat is een mooie piemel, kreunde ik, mag ik hem eens lekker trekken? Hij knikte nerveus, en voelde hoe mijn ervaren hand zijn staaf masseerde. Oh jah, lekker, kreunde hij en schoot al snel zijn heerlijke lading over mijn hand. Dat was nodig, kreunde ik. Hij keek me loensend aan.

Dankuwel, zei hij beleefd. Ik had hem liever eens geproefd, lachte ik. Zoals die man doet? Gromde hij, wijzend op een pijpende man in het boekje. Ik knikte, dat durf ik niet hoor, gromde hij. Waarom niet?

Ik zuig lekker aan je piemel en jij spuit nog eens. Denkt u dat? Gromde hij ongemakkelijk. Ik weet het zeker! Hij leek om, en voelde hoe mijn hand met een tissue zijn stamper schoon maakte. Dit leidde tot hevig kreunen. Zijn eikel was immers hypergevoelig. De mooie knaap liet me zijn staaf zuigen en ik voelde gelijk aan zijn ronde billetjes. Kreunend begon hij onwennig mijn keel te neuken waarop hij vrijwel gelijk spoot! Lekker, kreunde ik, met mijn mond vol zaad. Ik heb nog nooit, eh; ik ben nog nooit zo gezogen. Kreunde hij. Zijn zaad smaakte zoetig. En ik genoot toen zijn geile lul stijf bleef. Heb je nog geen vriendinnetje dan? Plaagde ik hem weer. Ik studeer veel, kreunde hij. Dan is hij zeker zo groot geworden van het trekken! Lachte ik. Jah, kreunde hij, ik trek wel veel. Soms wel 5 keer op een dag!

Beetje gênant hier zo te praten hè, kreunde ik. Hij knikte en ik maakte weer zijn mooie neukstaaf schoon. Na zijn mooie gereedschap weer in zijn witte slip gedaan te hebben liep hij rustig naast me.

Hij vertelde me geil te worden van de gekste dingen. Zo zag hij laatst op de computer foto’s van zijn schoolvriendjes, en deed hij zijn best om naar hun kruis en billen te kijken. Er stonden ook meisjes op, maar hij bleef maar naar zijn vriendjes kijken! Gek hè? Vroeg hij. Volgens mij ben je gewoon homoseksueel. Het leek hem niets, maar toch, waarom kreeg hij dan wél een stijve van die jongens in sport- en zwembroekjes? En niet van die mooie meiden met hun dikke billen en tieten? Na een tijdje kwamen we bij de rand van het bos, daar achter ligt mijn huisje, zei ik uitnodigend. Ga je mee? Hij knikte, en even later sloot ik de gordijnen. Hij ging lekker in bad en liet de deur open. Even later stapte ik ook naakt bij hem in bad en hij floot. Dat is een dikke! Ja, dank je, ik ben aan de lijn hoor, zei ik quasi boos. Nee, zei hij blozend, je piemel! Die lijkt me groot als hij stijf is! Dan pak je hem toch, gromde ik en voelde hoe zijn slanke handen mijn geile staaf betasten. Heerlijk geil liet ik me trekken en na wat wassen durfde hij zelfs mijn pik te kussen. Van kussen werd het likken, en van likken werd het zuigen. Wat een natuurtalent ben jij! Hijgend keek het jongentje me aan. Dank u wel, ik ben geil nu. In het bad stak zijn geile pik boven het water uit. Dat zie ik, wil je nog verder of zullen we in bed verder gaan? In bed, kirde hij, dat lijkt me geil! Ik waste me even en zorgde ervoor dat zijn ster en naadje ook schoon waren. Daarna liepen we de trap op. In dat kamertje legde ik hem op bed en begon zijn lijf te kussen. Erna zoog ik zijn heerlijke tepeltjes en likte ik zijn buikje. Het harde stuk volgde en spelend met zijn ruime voorhuid maakte ik hem geiler. Ik ga weer spuiten hoor, kreunde hij en schoot me onder!

Nu ging ik liggen en de jongen zat overal aan. Mijn tepels, mijn buik en ook mijn harde dikke worst.

Hij zoog nu rustiger, en vooral veel lekkerder, zodat ik hem moest afduwen. Anders had ik hem volgespoten! Hij genoot en ik vroeg hem op mijn gezicht te komen. Hij hurkte boven me en ik likte dat fantastische sterretje en naadje uit. Kreunend begon hij zijn alweer harde pik te rukken. Dit is super gaaf!

Je kunt er zelfs een pik in hebben hoor! Hij lachte, dat durf ik écht nog niet hoor! Maar met een vinger werd hij écht gek! En spoot als een wilde zijn zaad over mijn lijf. Lekker man, zei hij, terwijl zijn paarse knop het kopje liet hangen. We aten wat, en nog steeds naakt begonnen we elkaar weer lekker te strelen.

Hij genoot, en verkende mijn geile plekjes, en zocht tegelijk naar een bevestiging. Zo werd ik weer in mijn keel genaaid, en die grote pik schoot zelfs nog wat sap! Hij keek trots naar me. Bedankt, zei hij.

En na een korte douchebeurt nam hij afscheid. Ik moet studeren. En zonder telkens een stijve zal dat snel gaan. Vanavond weer? Hij knikte. Tot dan, lachte ik.

Hij kreeg een briefje met mijn huisnummer en telefoon nummer, en meldde zich die avond al om 20 uur.! Verwennen wil ik je, kreunde ik. Hij lag heerlijk op de bank en liet me zijn lijf masseren, waarna ik hem heerlijk ontspannen liet pijpen aan mijn dikke schone lul. Hij kreunde en zocht mijn ster op. Ik liet hem toe, want ik had hem net die middag gespoeld. Hij genoot en was verbaasd dat ik er niet zo geil van werd als hij. Wil je toch verder? Hij knikte, dan mag je mij eerst wel neuken hoor. Ik pakte een condoom en sloot me helemaal af. Ik wilde hem in me voelen, en daarvoor moest ik wel wat weglaten.

Hij voelde aan mijn kont en stak zijn lange lans diep in mijn kut. Dikker dan een kaars, maar net zo hard.

Hij neukte me voorzichtig, en ondanks dat het wel lekker was, wond het hem niet echt op. Hij trok terug en keek me aan. Als je aan mijn kont zit word ik geiler, bekende hij. Zal ik jou dan nemen? Hij schrok, denk je dat het gaat? Ik knikte, en spoelde hem. Na die spoelbeurt maakte ik hem zo geil dat hij kreunend om mijn lul vroeg. Ik jaste mijn lul en smeerde zalf op zijn aarsje. Even later stak ik toe.

Met mijn pik tot mijn zak erin keek ik hem aan. Lekker, kreunde hij zachtjes. Ik begon te pompen, en al snel neukte ik hem lekker soepel door. Het verdovende werk van de zalf had zijn uitwerking niet gemist!

Heerlijk kreunend trok hij aan de geile speer die hij lekker stijf had. Ik gaf hem wat ruimte en stopte hem toen weer lekker terug. Hij geilde er flink op, want zijn billen knepen al, en zijn kreunen werd openlijker en harder. Hijgend spoot hij op het bed, waar ik veiligheidshalve al een handdoek op had gelegd. Lekker man, ik wil straks nog eens genomen worden! Kirde hij. Na een tijdje wilde hij weer en neukte ik zijn ster tot hij mijn pik diep in hem voelde spuiten. Ik kan niet meer, hijgde hij.

Zijn vlees werd rood, en zijn eikel schrijnde pijnlijk. Wacht maar even, kreunde ik en gaf hem wat olie.

Even later glansde zijn mooie paal en eikel weer, en trok hij rustig door. Wel vreemd hoor, kreunde hij.

Zuchtend keek hij naar me. Ik zoog zijn geile ballen en had het neuken op een laag pitje gezet.

Hij kwam en een paar diep witte druppels zaad glansden op zijn mooie eikel. Ik proefde deze nectar en geilde enorm op hem. Hij lag even later roerloos, en keek me aan. Dit was lekker, kreunde hij. Ik gaf hem een GayLips, en hij keek en vreemd naar. Die is bijna nieuw! Klopt, ik heb hem per ongeluk dubbel, maar jij kunt er weer mee vooruit. Dat is zo. Lachend wasten we elkaar en dronken gezellig een wijntje. Hij bleek 17 te zijn, en ik was zijn 1e ervaring met sex, sinds hij zijn hand had ontdekt!

Hij bloosde toen hij al die foto’s en verhalen zag, en lachte toen hij er een las. Het was een verhaal van mij, en dat had hij door. Ik ben vast niet de 1e jongen die je verleid hebt! Kirde hij. Nee, maar ik kijk wel of ze mooi zijn hoor, lachte ik. Hij bloosde hevig, zo mooi ben ik niet, ik heb geeneens haar op mijn armen! Jij wel, voegde hij er bits aan toe. Dat komt nog wel, vrijend en drinkend keken we samen in het boekje, en ik vroeg hoe laat hij thuis moest zijn. Morgen avond pas, lachte hij. Ik logeer nu bij een vriend. Ben ik die vriend? Hij knikte, ben ik niet té oud dan? Hij lachte, ik logeer wel vaker bij een buurman. En nu weet ik waarom hij altijd naar me kijkt! Hij is vast ook homo! Lachte hij.

Dan weet je nu hoe het voelt, verleid hem maar eens! Hij knikte, jij woont niet naast me, hij wel!

Zou hij ook een grote pik hebben? Vroeg hij. Ik kuste hem, zie dat maar uit te vissen, lachte ik. Kussend vielen we op de grond. Hij was gelukkig, en ik ook. Mijn worst werd stijf, en na een kort stel stoten keek ik hem aan. Morgen verder? Hij knikte, en sliep op mijn kamer in. De volgende ochtend zoog ik hem, en liet ik hem mijn dikke ochtendlul berijden. Genietend spoot hij me onder en liet zich nog eens pijpen. Dat ga ik bij de buurman ook doen! Hijgde hij.Die middag zwommen we in het zwembad, en pijpte ik hem in het hokje klaar. Op Internet vonden we een foto van een van zijn vrienden. Zie je wat hij heeft! Kreunde hij. Die wil ik in mijn kont! Er stak inderdaad flink wat in die zwembroek. Op hem heb ik al zo vaak mijn pik afgetrokken! Zei hij jammerend. Dan probeer je het toch! Hij knikte.

Toen hij die avond wegging, kuste hij me. Ik ben homo, en ik vind het super! Kreunde hij.

Een grotere beloning kon ik niet wensen!