DIKKE KLODDERS SPERMA DROPEN VAN ZIJN MOOIE SLANKE HANDJES

Hij had krullend zwart haar, een leuk koppie en goddelijk gevormde kleine billetjes. Alleen was er een pech, hij was hetero. Toch wilde ik hem graag als model, hij wilde wel poseren; zelfs naakt! Maar zou dit doen als ik van hem af zou blijven. Afgesproken, zei ik kreunend. Ik zal het zwaar krijgen met zo een mooie jongen. Hij bloosde, dankjewel André. Hij kwam op tijd en had al wat slips bij zich.

Hij zat wat nerveus te kletsen en stond op. In het kleine warme kamertje poseerde hij vrij rustig, en ontspande. Het ging immers prima. Hij stond lekker te draaien en toonde me zijn prachtige billen die nu nog in een strakke spijkerbroek zaten. Mooi, lachte ik. Hij was gerust en trok snel zijn shirt uit. Dit was al mooi, zijn donkere huid en die prachtige licht gevormde borstpartij zo te mogen zien. Hij krulde om, en zo kreeg ik de rand van zijn mooie slip te zien. Andersom, lachte ik naar hem. Als je maar blijft staan, lachte hij. Hij blijft wel staan bij jou hoor, plaagde ik. Hij bloosde zowaar, en boog zich met die prachtige billen naar de lens. Ik kreunde en maakte de foto zo goed mogelijk. Ga eens rechtop staan. Hij keek vreemd toen ik op de grond ging liggen, en mijn camera scherp stelde. Van onder af was hij ook al mooi! Hij lachte en keek iets omhoog. Perfect, gromde ik en keek zo tegen zijn billen en kruis aan.

Ik stond weer op en heel even schrok hij. Nee joh, afspraak is afspraak hoor. Hij bloosde, zal ik mijn broek uittrekken? Ik knikte, als je denkt dat het veilig is. Hij lachte en zo zakte zijn mooie broek. Eindelijk zag ik zijn mooie billen, nog wel in een slip ,maar ik was wéér dichterbij zijn mooie huidje.

Hij rilde van de spanning, in zijn slip hing een mooi schuimpje en zacht dwingend vroeg ik hem op een barkruk te gaan zitten. Zo zat hij er leuk bij, en kon ik zien of er iets groeide. Dit vertelde ik hem ook, maar hij zei dat hij alleen stik nerveus was. Lachend speelde hij wat met zijn slip. Zal ik hem uittrekken?

Wat jij wilt, lachte ik. Maar plaag me niet hoor! Hij stond stoer op en draaide zich om. Hij had werkelijk supergeile billetjes! Maar zijn gereedschap leek me ook heerlijk fors. Hij lachte, mooi die billen? Vroeg hij plagend. Jah, als ik toch eens kon joh! Hij bloosde, nee; echt niet!

André, lachte hij, waarom valt een homo vaak op billen? Ik vertelde dat billen leuk waren omdat er iets in kon, en dat billen vaak een mooi beeld gaven van de sportiviteit van de eigenaar. Wat zeggen mijn billen dan? Vroeg hij. Die vragen:’’ pak me, ik kan wel wat hebben!”

Hij lachte, dat zijn jouw vieze gedachten! Kirde hij. Misschien, maar dat vragen ze echt hoor! Probeerde ik nog. Nee joh, hij draaide zich om. Nee joh, je billen zeggen me dat je veel fietst, en dat je een sporter bent. Eigenlijk precies wat ik niet ben! Hij lachte, en nu? Wat vind je van mijn piemel?

Dat is een leuk stuk, groeit hij nog? Hij knikte, bij een meisje wel hoor! Zei hij trots. Ik zou er wel raad mee weten hoor! Hij bloosde, en vroeg nieuwsgierig hoe een pik smaakte. Ik gaf hem de uitleg dat het mij om het spel ging, en niet om de knikkers! Dus ik zoog liever dan dat hij spoot, en als zijn pik schoon was, ik graag lang met dat lekkers zou willen spelen. Hij bibberde, en ik zag iets opkomen.

Langzaam kwam zijn mooie stuk vol met bloed te staan, en zachtjes kwam het stuk opzetten.

Sorry, zei hij, maar als ik denk dat je me net zo zou zuigen als mijn vriendin altijd deed, word ie hard!

Ik maakte een prachtige foto van zijn opkomende paal, en de dikke aderen stonden hem goed, het gaf hem iets stoers. Zacht kreunde ik. Ga eens zijwaarts staan. Hij deed het, en die mooie kromming was duidelijk te zien bij zijn mooie strakke buik ging het over in die boog, en daarna namen zijn mooie iets gespierde benen het weer over. Keurig, lachte ik. Wil je hem stijf op de foto? Hij knikte, lijkt me wel geil. Zo, stoute woordjes, lachte ik. Jah, het lijkt me wel supergeil als je me écht hard op foto zet.

Hij ging schuin voor me staan, zachtjes trok hij aan zijn pik. De machtig mooie voorhuid gleed soepel over de mooie eikel. Zuchtend en kreunend probeerde hij zich op te winden. Boekje erbij? Vroeg ik zangerig. Hij knikte. Ik gaf hem een boekje met louter jongens! Dit wond hem op. Het vreemde gezicht dat een jongen met een andere jongen speelde, en de hele sfeer was zo ontspannen dat hij steeds heftiger met zijn mooie pik speelde. Wauw, die jongen doet wel gevaarlijk met zijn mond zo om die pik! Kirde hij geil. Ik lachte, nou reken maar dat ik ook zo wil spelen hoor! Hij bloosde. Zachtjes trekkend zei hij, wil je me dat eens voordoen? Ik knikte, of zal ik eerst lekker spuiten? Mag ook hoor. Lachend kreunde hij en kwam moeiteloos klaar. Dikke klodders sperma dropen van zijn mooie slanke handjes. Mooi, kreunde ik fotograferend. Doekje, lachte ik. Hij knikte. Ik keek en gaf hem een doekje.~Na een kleine wasbeurt was hij alweer terug. Shit, kreunde hij, hij is weer slap! Geeft niet, mag ik hem dan lekker stijf maken? Durf jij dat? Ik lachte en keek geil loensend naar hem. Ja dus, lacht hij. Ik kroop naar hem toe.

Nee, ik lig liever als er gegeild word! Gauw naar bed dan maar!

 

Hij lachte, zachtjes hoor. Ik kroop tussen zijn benen, en met een zucht keek hij me aan. Je bent geil op me hè? Ik knikte, slikte even en likte toen zijn mooie schacht af. Kreunend kwam zijn mooie lul overeind en ik stopte. Dit is té mooi, kreunde ik ontroerd. Wil je niet meer? Jawel, maar alleen als jij wilt! Zuchtend zei hij dat het goed was. Ik zoog hem voorzichtig en kreeg die mooie rechte pik in mijn mond. Voor zijn lichaamsbouw was hij flink geschapen! Lekker warm dik en toch zacht. Hij kermde en zakte diep in de matras. Je pijpt lekker, en zo diep ook! Grommend ging ik nóg dieper!

Wauw, dat zoiets kan! Hijgend keek hij me aan, is dat nou lekker? Ik knikte, hij lachte. Doe je best, ik spuit de 2e keer meestal wat moeilijker. Zuchtend en kreunend keek hij me aan. Man je lijkt wel uitgehongerd!

Ik vind je lul zó lekker! Kreunde ik. Zijn mooie lijf begon te zweten, en hij keek zelf ook wat wilder.

Weet je wat ik geil zou vinden, dat heb ik wel eens op een dvd gezien, kreunde hij. Dat iemand mijn pik zuigt terwijl ik hem diep in de keel neuk! Ik knielde en hij stond naast het bed. Hij pakte mijn hoofd en zo neukte hij diep in mijn keel. De lange pik schoof moeiteloos in en uit mijn keel, en aan zijn mooie billetjes voelend kreeg ik zo zijn zaad. Hij kreunde en wilde spuiten. Ik pakte zijn beide hammetjes vast en slurpte luid aan zijn machtige stok. Hij spoot en zo kreeg ik zijn mooie sperma te proeven. Ik hield het in mijn mond en keek naar de gelukzalige blik in zijn donkere ogen. Wauw, net als ik het me had voorgesteld! Ik spuugde het sap met tegenzin uit, en keek hem aan. Lekker toch? Hij knikte. Maar nu lukt het niet meer hoor. Al wordt hij wel stijf, meestal doet dat ook nog zeer! Dan ben je pas écht geil, lachte ik. Ja, al spuit ik dan niet meer hoor. Bezwoer hij. Ik lachte en besloot hem in de diverse meegenomen slips te fotograferen. Dan zou het misschien nog wel een keer mogen. Zuchtend keek ik hoe zijn slanke benen lenig in de broekpijpjes van de slip stapte, en zo maakte ik de set compleet. Hij lachte, en ik maakte foto na foto. Vooral de laatste slip was super, een huiddunne witte stof om de mooie donkere schaamstreek. Mag er water op? Hij knikte, dus ik sproeide er wat water op. Mooi, kreunde ik. Hij keek trots, ook zijn mooie billen werden nat. En ik zocht naar woorden voor dit moois.

Ik zou er zo in willen bijten! Lachte ik eerlijk. Kirrend zei hij, dan doe je dat toch! Snel schoot ik naar zijn hammetjes en beet er zacht in. Niet lang erna trok ik zijn slip uit en kuste ik zijn mooie kontje.

Nu wilde ik meer, en likte brutaal aan zijn ster. Kirrend zei hij dit niet leuk te vinden. Het kietelt!

Lachend stopte ik. Dan zal ik je maar zuigen, want je pik is weer stijf! Ja, ik vind het wel gek hoor!

Ik zoog hem en héél lang erna spoot hij. Na een grondige wasbeurt, waar ik hem nog een paar keer op foto zette, kreeg hij de foto’s te zien. Dat je me zo hebt gefotografeerd kan ik maar niet begrijpen!

Je bent echt de eerste man die me zo heeft gefotografeerd hoor! Ik lachte, daar bedank ik ook voor.

En dan dat eh extra. Super man! Dankjewel. Hij bloosde en liet me leeg achter. Mijn harde pik afspelend bij zijn foto’s was alles wat nog restte. Maar geil was het wel geweest! Grommend loosde ik mijn zaad in een handdoek en dronk een paar biertjes voor ik ging douchen en sliep. Met of zonder seks, jongens die model willen zijn, welkom!