DAAR ZWOM IK MET HEM EN ZOOG IK ZIJN GEILE PIK IN HET KLEEDHOKJE AF

Ik was weer naar een huisje gegaan. Een onbekende groep had een aanbieding, ik moest het wel goedvinden dat er gebouwd werd. Het hoofdgebouw was net klaar en bevatte een restaurant en een zwembadje. Omdat ik vaak alleen ga was het geen probleem. Ik had 4 fictieve namen opgegeven en zat dus riant in een groot luxe huisje. Ik keek naar de stoere werklui en speelde wat met mijn paal. Grote stoere kerels, maar ook een tenger jong knulletje. Die was leuk! Ik bleef hem bekijken en maakte zelfs foto’s van hem! Het werd me té geil en ik spoot me lekker leeg.Hangend op de bank. Hij had lekkere kleine billetjes en haalde van alles voor de werklui. Ik maakte mijn pik schoon en kleedde me aan. Hij zou zo de lunch pakketten halen. Ik snelde achter hem aan en sprak hem aan. Hij bleek wel gecharmeerd van het idee foto’s te laten maken, en even later had hij de lunch pakketten. Hij zou die avond komen. In het huisje terug maakte ik het gezellig, en dronk die middag een wijntje. Zijn afhangende broek was geil, omdat er een spierwitte boxer onder zat, en ik fantaseerde over zijn gaatje. Hij lachte soms naar me, en dat maakte me nog nieuwsgieriger. De kamer op de etage bouwde ik om, en hing wat lakens aan knijpers om een achtergrond en licht te creëren. Het raam bleef vrij, zodat de voorjaarszon de kamer mooi verlichtte.~ Die avond kwam hij, en droeg een leuke broek, een wit shirtje en een stoere dikke armband. De foto’s vlotte wel, hij was lekker ontspannen en soms plaagde ik hem een beetje. Hij kreunde wel erg als ik hem liet draaien. Je valt zeker op mijn billen hè? Lachte hij dan. Als dat zou kunnen, grapte ik dan. Nu was hij naakt. Ik fotografeerde zijn tengere sterke lijf. De spieren tekenden mooi af. En zo kreeg mijn bouwvakkertje een stijve pik. Ik deed mijn best om die juist niet te fotograferen. Hij was mooi, kaarsrecht en super hard. Hij maakte hem kompleet. De lijnen die samenkwamen vormden een soort pijl naar zijn potente snikkel. Ik maakte de set af. Hij lachte, zal ik me afrukken? Nee, ik weet dat je dat kunt, lachte ik. Hij keek triest. Jammer, ik wil wel even spuiten hoor! Mag ik je helpen, zei ik voor ik er erg in had. Hij knikte. Ik kroop naar die mooie jongenslul en zoog die af. Hijgend spoot hij zijn lekkere zaad in mijn gezicht. Dit was al meer dan waar ik op rekende. Maar het was nog niet voorbij. Hij draaide zich om en zei dat hij wel een tong wilde voelen.
Kreunend likte ik zijn kontje, ster en lekkere zaakje. Hij kermde en bukte diep. Ik wil zo graag eens geneukt worden, kreunde hij. Jammerend trok hij zich af. Ik twijfelde. Morgen dan, lachte ik. Je geilt op me, kreunde hij lachend. Ik knikte. Dacht ik al, ik denk zelfs dat je gerukt hebt! Ik bloosde. Hij lachte en liep rustig naar de douche. Na een biertje ging hij weer weg.~ Die dag hield ik me in, en ging in de omgeving maar foto’s maken. De aanblik van de jongen maakte me supergeil! Ik maakte foto’s van allerlei dingen, zelfs van jongens, maar die haalden het niet bij mijn nieuwe model. Ik liep naar het huisje en zag ze in de zon zitten. De stoere werklui. Na een tijdje gingen ze weg. Hij bleef achter en liep even erna naar me toe. Ik zag zijn blote lijf en hij wilde douchen. Ik leerde hem gelijk hoe hij zich moest spoelen, en even later stond hij naakt in de badkamer. Met de zwart wit stand op mijn camera was het gemakkelijk om hem in die elementaire kleuren te fotograferen. Hij lachte en zo kregen de foto’s iets speciaals. Hijgend liet ik hem bukken, zijn schone blote kont was prachtig. En nu neuken, kreunde hij geil. Zijn jongenslul stond fier overeind en ik lachte. In de foto kamer keek hij me aan. Hij bukte en ik kleedde me uit. Je bent net zo dik als de voorman, lachte hij. Qua pik, vroeg ik plagend. Nee, dat weet ik niet hoor! Ik rukte mijn lul stijf en even later drukte ik hem tegen die ster aan. Heerlijk zacht week zijn ster en zo gleed ik in zijn sterretje. Hij is mega, kreunde hij, maar liet me toch komen. Dieper en dieper zakte ik in hem en begon hem zachtjes te neuken. Auw, kermde hij. Even later stootte ik gemakkelijker in zijn kontje en met extra vet op mijn paal gleed ik super! Hijgend trok hij zich af en ik neukte zijn kleine kutje tot ik ook spoot. Met veel kracht schoot mijn sperma in zijn kont. Hij keek trots om en zei dat hij bleef slapen! Die avond en nacht maakte ik foto’s neukte ik hem; en zoog meermalen zijn geile pik af. Kermend keek hij hoe ik zijn kutje met mijn paal penetreerde.
Ik spoot over hem heen, en zag zijn genotvolle gezicht. Hij kwam klaar.~ De rest van de week hebben we elkaar een beetje gemeden, maar die vrijdag vond ik hem in het zwembad. Daar zwom ik met hem en zoog ik zijn geile pik in het kleedhokje af. Hij schoot en ik slurpte zijn zaad eindelijk op. Lachend nam hij afscheid, de vele biertjes stonden op mijn rekening, maar het was de moeite waard geweest! Die maandag reed ik naar huis, en bijna thuis realiseerde ik me dat de lakens er nog moesten hangen. Lachend wachtte ik de rekening af, maar die kwam niet.